Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTİ HERPES
Arkadaşlar adam bilgili yada bilgisiz cahil yada değil . Ben yeni bir herpesliyim ve bu hastalığı kimseye bulaştırmak yada uçuklu filan gezmek istemiyorum.bu nedenle çare derman arıyorum Adam ücretsiz veriyor zaten kimseden deneme amacıyla ücret talep etmemiş işe yararsa paraylada alınabilir konuşulup ücretide düşürülebilir. Ayrıca ben bu hastalığın tedavisinin olmadığına filan inanmıyorum doğada herşeyin bir çaresi var çıkartmak istemiyorlar bu ilacı. Valtrex efendi tekeli olmuş işin valtrexin nerelere etki ettiğini bilen baskılattıran adamlar bu hastalığın tedavisini mi bulamayacak.

Tamam üç ay sonra görüşürüz  Big Grin

(22-04-2024, Saat: 14:19)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam üç ay sonra görüşürüz  Big Grin

Kardeş bu site muhattap olduğumuz rahatsızlıkla ilgili bilgi ve tecrübe edinme, yeri gelince dertleşme en önemlisi de tedavi yolları arama umut vadedici uygulamaları içeren bir platform. Bu arkadaşımız elini taşın altına koyup cebinden harcama yapıp zaman ayırıp ürün hazırlatmış ve onayda almış. Ben kendisiyle özelden konuştum son derece mütevazı saygıdeğer bir kardeşim ürünleri ücretsiz şekilde gönderiyor ticari pazarlama kaygısı yok. Senin bu son derece emeğe karşı saygısız ve negatif yorumların o arkadaşın belki kalbini kıracak ne gerek var kardeşim hepimizin ortak sorunu bu rahatsızlık değilmi ? Hepimizin amacı kurtulmak veya en azından daha konforlu yaşamak değilmi ? Kimseyi lütfen rencide etmeyelim umudu kırmayalım. Buraya güzel haber görmek için gelenlerin içi kalbi soğumasın yüzleri gülsün artık lütfen.

(22-04-2024, Saat: 14:19)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam üç ay sonra görüşürüz  Big Grin

haklı çıkabilirsin işallah çıkmazsın ama bu kini anlamış degilim

Bence de bu olumsuzluk neden ki.... Bitkisel ürünleri kendi denemiş kaldı ki olumsuz veya olumlu zamanla buradan yazarız demişiz... Herkes olumlu bir etki peşinde sonuçta ve kullanıp kullanmamak kendi iradesinde..

Türkiye de var mıdır satışı netten baktım Rusya'da var gibi

Ben 5 ay önce uçuk olmuştum 5 ay boyunca hep lezyon çıkardım lezyonların geçmesi için bu sitede yazılan çoğu şeyi denedim fakat fayda etmedi ilaç kullandım geçmedi baskılayıcı tedavi gördüm geçmedi bir ay boyunca sabah akşam brokoli kürü denedim geçmedi hatta brokoli kürü denediğim dönemde daha kötü olmuştum ne denediysem geçmedi. sonra bu ürünün ücretsiz gönderileceğini görünce bende kullanmaya karar verdim, ürünü teslim alalı tam 1 ay oldu kullanmaya başladıktan iki hafta sonra bana çok iyi geldi ama henüz erken olduğu için olumlu olumsuz hiç bir şey yazmak istemedim. Şu anda hiç lezyonum yok kaşıntı yok eski sağlığıma kavuşmuş gibiyim
Lezyon çıkardığım dönemde hayattan kopmuştum kaşıntı batma yanma yüzünden geceleri uyuyamıyordum uçuk beni depresyona sürüklemişti ben tüm bu olumsuzluklardan bu ürün sayesinde kurtuldum inşallah herkes faydasını görür
İlgili abiden de Allah razı olsun

(20-04-2024, Saat: 20:44)Ozgurb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ürünler elime ulaştı , çok şık kutu içerisine konulmuş.Cam ve etiket kalitesi çok iyi.Kullanmaya başlayacağım yarın itibari ile.Tek eleştirim kutu üzerinde ve şişelerde her yerde Herpes yazıyor.Hastalığının bilinmemesini isteyen kişiler için sıkıntılı bir durum.

Kullaniyormusun ilaçları

Geldiğinden beri düzenli kullanıyorum.Nazar değecek diye yazmaya korkuyorum.İlaçları kullandığımdan beri sürekli olan batma ve kaşıntı 1 hafta sonra kayboldu.Konuşmak için çok erken ama bende net olarak bazı etkileri var.Ben ilaçları yatmadan 1 saat öne alıyorum ve inanılmaz güzel uyuyorum.Çok stresli bir dönemdeyim normalde ayda 2 defa atak olurdum ama çok strese rağmen olmadı.İlaçlar strese karşı bende çok iyi etki yaptı.Stres bende çok sinir yapar normalde ama ilaç içindeki bazı bitkilerden olsa gerek gayet sakinim.Kullanmaya devam ediyorum.Diğer sonuçları ve etkileri yazacağım.Şimdilik çok iyi gidiyor umarım böyle devam eder.

(21-04-2024, Saat: 08:33)Majan10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet ben de kullanıyorum kutu şık ve emek harcanmış. Etkilerini yeni olduğu için zamanla paylaşırım.

Kullaniyormusun ilaclari varmi gelişme

(10-05-2024, Saat: 15:29)Ezgiulusoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 5 ay önce uçuk olmuştum 5 ay boyunca hep lezyon çıkardım lezyonların geçmesi için bu sitede yazılan çoğu şeyi denedim fakat fayda etmedi ilaç kullandım geçmedi baskılayıcı tedavi gördüm geçmedi bir ay boyunca sabah akşam brokoli kürü denedim geçmedi hatta brokoli kürü denediğim dönemde daha kötü olmuştum ne denediysem geçmedi. sonra bu ürünün ücretsiz gönderileceğini görünce bende kullanmaya karar verdim, ürünü teslim alalı tam 1 ay oldu kullanmaya başladıktan iki hafta sonra bana çok iyi geldi ama henüz erken olduğu için olumlu olumsuz hiç bir şey yazmak istemedim. Şu anda hiç lezyonum yok kaşıntı yok eski sağlığıma kavuşmuş gibiyim
Lezyon çıkardığım dönemde hayattan kopmuştum kaşıntı batma yanma yüzünden geceleri uyuyamıyordum uçuk beni depresyona sürüklemişti ben tüm bu olumsuzluklardan bu ürün sayesinde kurtuldum inşallah herkes faydasını görür
İlgili abiden de Allah razı olsun

Ürün ne

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,825 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 23,415 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 12,273 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,716 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,927 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi