Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papivir Kullananlar: Uzun Süreli Kullanım ve Etkileri Hakkında Deneyimler
Konu Güncel Özeti: Konuyu başlatan kullanıcı, Papivir sipariş ettiğini ve uzun süreli kullananların deneyimlerini merak ettiğini belirtiyor. İlk cevapta Papivir hakkında bilgi isteniyor. Diğer kullanıcılar, Papivir'in bağışıklık güçlendirici olduğunu, atak sayısını azaltabileceğini ancak en az 6 ay kullanım gerektiğini söylüyor. Bir kullanıcı, 4 ay kullandığını, HPV'nin geçtiğini ama herpes ataklarının arttığını ifade ediyor. Başka bir kullanıcı sürekli atak geçirmekten şikayetçi. Bir cevap, uzun süreli kullanımın böbrek ve karaciğere zarar verebileceği uyarısında bulunuyor. Lazer tedavisiyle ilgili linkler paylaşılıyor ancak etkinliği tartışmalı. Genel olarak deneyimlerin karışık olduğu, bazı kullanıcıların fayda gördüğü, bazılarının ise fayda görmediği sonucuna varılıyor.

Arkadaşlar bugün 3 kutu Papivir sipariş verdim. Uzun süre kullananlar var mı? Etkisi nedir acaba?

Ek Bilgiler: Papivir, bağışıklık sistemini desteklemek amacıyla kullanılan bir takviye ürünüdür. Herpes virüsüne karşı etkili olduğu iddia edilse de, kullanıcı deneyimleri farklılık göstermektedir. Uzun süreli kullanımda böbrek ve karaciğer üzerinde olumsuz etkiler olabileceği belirtilmiştir. Herpes ataklarını azaltmak için bağışıklığı güçlendiren beslenme, stres yönetimi ve uyku düzeni gibi faktörler de önemlidir. Alternatif tedavi yöntemleri arasında lazer tedavisi gibi seçenekler bulunmakla birlikte, etkinliği konusunda net bir kanıt yoktur.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Bilmeyenler icin Papivir hakkında bilgi verir misin öncelikle.

Papivir takviye bir bağışıklık güçlendirici.. Ama yayınladıkları makalelerde ciddi oranda atak sayısında azalma ve iyileşme sürecinde kısalma çalışmaları var. Ben 3 kutu aldım başladım. Yazarım yine faydası olursa ama en az 6 ay diyorlar fayda için. Netten bakabilirsiniz...

(02-03-2024, Saat: 09:38)Majan10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papivir takviye bir bağışıklık güçlendirici.. Ama yayınladıkları makalelerde ciddi oranda atak sayısında azalma ve iyileşme sürecinde kısalma çalışmaları var. Ben 3 kutu aldım başladım. Yazarım yine faydası olursa ama en az 6 ay diyorlar fayda için. Netten bakabilirsiniz...

Nasıl sipariş verdin?

Papivir ben 4 ay boyunca kullandım Hpv için doktorum vermişti herpes ataklarımı her zaman ki gibi her ay etkiledi ve içtikten sonra daha sık çıkmaya başladı ama hpv geçmişti aradan bir kaç ay sonra.Bu arada iki kutu var papivir var kullanmak isteyen varsa verebilirim

(02-03-2024, Saat: 21:58)Sunflower Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papivir ben 4 ay boyunca kullandım Hpv için doktorum vermişti herpes ataklarımı her zaman ki gibi her ay etkiledi ve içtikten sonra daha sık çıkmaya başladı ama hpv geçmişti aradan bir kaç ay sonra.Bu arada iki kutu var papivir var kullanmak isteyen varsa verebilirim

Her ayy net çıkıyor ya bende bıktım herşey kullandım asla azalmıyor bu nedir ya 10 gün önce geçirdim bugün yeni atak geldi bıktım artık

Allah yar ve yardımcınız olsun...

Benim de son 2 haftadır arttı yine ataklar, tam geçti diyorum yine başlıyor şaka gibi. Ama cidden şu korona döneminde sanki geçirmemiştim gibi hatırlıyorum. Bağışıklık güçlensin diye bin tane şey kullandım hangisi işe yaradı acaba. Deneme yanılma ile bulacağım

Bu arada bu ilacın uzun süre kullanımı da böbrek ve karaciğere zararlı.Dikkatli kullanmakta fayda var

youtube.com/watch?v=H5LgsBHw884 dr zafer kazak uçuk lazerle uçuk tedavisi medicadent.com/blog/genel/dudak-ucugu-nedir-lazerle-tedavisi-mumkun-mudur/ ben ilk asıstanı ile görüştüm genital bölgeye yapıyormusunuz diye yaparız dedi tekrar başka asıntanla görüştügümde ısrarla yapmıyoruz dedi

youtube de vidosu var dr zafer kazak istanbulda medicadent agız diş sağlıgı ilk asistanı lazer yaptıgımız bölgede kesinlikle birdaha uçuk çıkmıyor denişti

bu ara ışın tedavisine gittim başarısız oldu dr kendide inanıyordu başarılı olacagına tam ismini sena herhalde onun atakları gecikin ce dr da umutlanmış malesef ışın işe yaramıyor fakat bu lazer işini dr zafer kazak ile görüşüp ikna etmemiz lazım genital bölgeye uygulamayı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Nüksü: Uzun Süreli Deneyim, Çözüm ve İpuçları Torrun 21 3,125 16-06-2026, Saat: 18:28
Son Yorum: blue
  HSV Ataklarını Tetikleyen Faktörler: Kişisel Deneyimler Anonim 1 813 09-02-2026, Saat: 17:02
Son Yorum: uzakdurun
  Herpes ile Mücadelede Kişisel Deneyimler ve Öneriler uzakdurun 11 3,445 18-01-2026, Saat: 18:20
Son Yorum: Nedenolmasın
  Genital Herpes ve Sigara: Deneyimler ve Etkileri Aysell 7 1,861 21-09-2025, Saat: 23:35
Son Yorum: mutsuzpanda
  Genital Herpes (Uçuk) Ağrıları Nasıl Geçer? Deneyimler ve Çözüm Önerileri life10 7 2,971 27-07-2025, Saat: 23:49
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi