Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hsv ve sigara kullanımı
Acaba aramızda genital herpes hsv2 bulaşı olduktan sonra sigarayı bırakan ve etkisini gören varmı sonuçta sigara bağışıklığı zayıflatan birşey deneyimleyen varsa lütfen yoruma bekliyorum

bence kesinlikle ilişksi var

(26-07-2025, Saat: 00:34)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acaba aramızda genital herpes hsv2 bulaşı olduktan sonra sigarayı bırakan ve etkisini gören varmı sonuçta sigara bağışıklığı zayıflatan birşey deneyimleyen varsa lütfen yoruma bekliyorum

Kesinlikle sigara huzursuzluk yaratıyor. Sigara, Alkol, kuruyemişler özellikle badem, fındık,ceviz,kabak çekirdeği, kestane alevlenmeyi hızlandırıyor. Bu yiyeceklerin Argine değeri yüksek olduğu için tetikliyor. L-kişine değeri yüksek yiyecekler tercih edin, yoğurt, peynir, et, tavuk gibi

Günde 1 paket içiyorum ben herpes üzerinde olumsuz etkisi varsa yarın bırakırım ama. Kötü anlamda çok etkiliyor mu acaba. Bilen biri ve ya daha önce sigara kullanıp bırakmış kişi bilgi verirse çok sevinirim.

(30-07-2025, Saat: 18:26)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günde 1 paket içiyorum ben herpes üzerinde olumsuz etkisi varsa yarın bırakırım ama. Kötü anlamda çok etkiliyor mu acaba. Bilen biri ve ya daha önce sigara kullanıp bırakmış kişi bilgi verirse çok sevinirim.

Kesin etkisi var. Ben bıraktım yıllar oldu. Çok faydasını gördüm. Her ay 3’000 TL’yi kendi zevkime harcıyorum, bu beni motive ediyor, moralimde yükseliyor, biliyorumki uzun vade de sağlığıma da çok faydası olacak. Bugün LCW’den 5 tane yazlık pantolon aldım. Geçen ay baharat öğütücü almıştım. Mayısda katlanır şezlong aldım. Ağustosta ne alıyım keyfindeyim. Yaşın kaç bilmiyorum ama 10 yıllık sigarasızlık keyfimin getirisi 3000*120=360’000 TL sağlık açısından getirisini milyonlara değişmem. Bırakabilirsen yaz ilk kendi zevkine ne alırsın merak ettim. Geçen kasım da Danimarka, İsveç, Norveç yaptım 8 gün. Harikaydı tavsiye ederim. Sigara, alkol, kuruyemişler, ekmek ve bazı meyveler kesin tetikliyor virüsü.

(26-07-2025, Saat: 00:34)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acaba aramızda genital herpes hsv2 bulaşı olduktan sonra sigarayı bırakan ve etkisini gören varmı sonuçta sigara bağışıklığı zayıflatan birşey deneyimleyen varsa lütfen yoruma bekliyorum

Ben de 2 sene önce sigarayı bırakmıştım.Sigara içtiğim zaman çok sık atak geçirirdim.Şimdi eskisi gibi çıkarmıyorum.Ayrıca +10 seneyi geçti.Yeme içme düzenine dikkat edip,yürüyüş ya da spor yaparak çıkma süresini uzatabilirsin.Stres çok etkiliyor

(30-07-2025, Saat: 21:51)Sunflower Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de 2 sene önce sigarayı bırakmıştım.Sigara içtiğim zaman çok sık atak geçirirdim.Şimdi eskisi gibi çıkarmıyorum.Ayrıca +10 seneyi geçti.Yeme içme düzenine dikkat edip,yürüyüş ya da spor yaparak çıkma süresini uzatabilirsin.Stres çok etkiliyor
%100 stres ve uykusuzluk

Ben sigarayı biraktim ve nerdeyse hiç atak gecirmiyorum varlığını unuttum umarım nazar degdirmem Big Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  YANLIŞ KREM KULLANIMI Emre188 8 3,094 06-10-2020, Saat: 11:10
Son Yorum: MutsuzHerpesli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi