Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HSV Testleri Negatif Ama Belirtiler Devam Ediyor: Ne Yapmalı?

Merhabalar, Mavi Lab'da 2 kere test oldum. Biri idrar ile bakılan negatif, biri IgG IgM kan ile bakılan negatif, ikisi de. Ama benim genital bölgede kızarıklık, ağrı, sürekli kaşınma, kol ve bacaklarda sürekli eklem ve kas ağrısı var. HSV bu ağrıları yapar mı? HSV olsa testte çıkmaz mıydı?

Ek Bilgiler: HSV (Herpes Simpleks Virüsü) genellikle genital bölgede kabarcıklar ve yaralarla kendini gösterir. Ancak bazı kişilerde atipik belirtiler olabilir. Testlerin negatif çıkması, virüsün vücutta olmadığı anlamına gelmeyebilir; çünkü testlerin duyarlılığı sınırlıdır. Özellikle lezyon yokken yapılan kan testleri yanlış negatif sonuç verebilir. Eklem ve kas ağrıları HSV'nin tipik belirtileri arasında yer almaz; bu şikayetler başka bir duruma işaret ediyor olabilir. Kesin tanı için bir dermatoloji veya enfeksiyon hastalıkları uzmanına başvurulması önerilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Genital mantar olabilir seninki

Evet eylülden beri ki sürecimi anlatayım ben size ozmn. ilk labaratuar Eylül' de hsv 2 ıgg negatif buldu, sonra ikinci labta kasımda oldum hsv_2 çapraz reaksiyon titre takibi bulundu, ikinci labta olurken ilk laba yeniden kan verdim hsv igg sınıra yakın bir değerde negatif geldi, sonra üçüncü labta yine kasımda oldum hsv 2 ıgg pozitif, sonra ocakta ikinci labta hsv confirmation test yaptırdım sonuç pozitif ve şimdi nisan ayı yeniden dördüncü bir labta yaptırayım dedim ilk sonuç negatif,sonradan kan verdim bu nasıl olur diye ikinci sonuç sınır değer çıktı. Biz burdan ne çıkartalım arkadaşlar hadi söyleyin bana? Ben igg testlerine de güvenmiyorum artık, sanırım en net sonucu virüsün gd2 protein dna sına bakan confirmation test veriyor. Lablar arası farklılıklar var, insanların hayatlarıyla oynuyorlar yani.Asemptomik olduğum için hsv2 ıgm hep negatif, her lab negatif buldu zaten. Bundan sonra bu hastalığı bukdr kafaya takmamaya karar verdim. Düşünsenize çevremizde belki herkes herpesli ama sırf test yaptırmadıkları için durumu bilmiyorlar. Hadi test yaptırdılar diyelim lablar arası sonuçlar deli gibi farklı. Bizim burda yapabileceğimiz en büyük şey moralimizi yüksek tutmak ve eğer semptom varsa bu semptomlardan kurtulmaya, semptomlar arasındaki süreci açmaya çalışmak olacak. Herkese yeniden geçmiş olsun.

(12-04-2023, Saat: 19:24)selinnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet eylülden beri ki sürecimi anlatayım ben size ozmn. ilk labaratuar Eylül' de hsv 2 ıgg negatif buldu, sonra ikinci labta kasımda oldum hsv_2 çapraz reaksiyon titre takibi bulundu, ikinci labta olurken ilk laba yeniden kan verdim hsv igg sınıra yakın bir değerde negatif geldi, sonra üçüncü labta yine kasımda oldum hsv 2 ıgg pozitif, sonra ocakta ikinci labta hsv confirmation test yaptırdım sonuç pozitif ve şimdi nisan ayı yeniden dördüncü bir labta yaptırayım dedim ilk sonuç negatif,sonradan kan verdim bu nasıl olur diye ikinci sonuç sınır değer çıktı. Biz burdan ne çıkartalım arkadaşlar hadi söyleyin bana? Ben igg testlerine de güvenmiyorum artık, sanırım en net sonucu virüsün gd2 protein dna sına bakan confirmation test veriyor. Lablar arası farklılıklar var, insanların hayatlarıyla oynuyorlar yani.Asemptomik olduğum için hsv2 ıgm hep negatif, her lab negatif buldu zaten. Bundan sonra bu hastalığı bukdr kafaya takmamaya karar verdim. Düşünsenize çevremizde belki herkes herpesli ama sırf test yaptırmadıkları için durumu bilmiyorlar. Hadi test yaptırdılar diyelim lablar arası sonuçlar deli gibi farklı. Bizim burda yapabileceğimiz en büyük şey moralimizi yüksek tutmak ve eğer semptom varsa bu semptomlardan kurtulmaya, semptomlar arasındaki süreci açmaya çalışmak olacak. Herkese yeniden geçmiş olsun.

(20-06-2023, Saat: 09:24)Onr1234 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Semptomun varmı peki

(12-04-2023, Saat: 19:24)selinnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet eylülden beri ki sürecimi anlatayım ben size ozmn. ilk labaratuar Eylül' de hsv 2 ıgg negatif buldu, sonra ikinci labta kasımda oldum hsv_2 çapraz reaksiyon titre takibi bulundu, ikinci labta olurken ilk laba yeniden kan verdim hsv igg sınıra yakın bir değerde negatif geldi, sonra üçüncü labta yine kasımda oldum hsv 2 ıgg pozitif, sonra ocakta ikinci labta hsv confirmation test yaptırdım sonuç pozitif ve şimdi nisan ayı yeniden dördüncü bir labta yaptırayım dedim ilk sonuç negatif,sonradan kan verdim bu nasıl olur diye ikinci sonuç sınır değer çıktı. Biz burdan ne çıkartalım arkadaşlar hadi söyleyin bana? Ben igg testlerine de güvenmiyorum artık, sanırım en net sonucu virüsün gd2 protein dna sına bakan confirmation test veriyor. Lablar arası farklılıklar var, insanların hayatlarıyla oynuyorlar yani.Asemptomik olduğum için hsv2 ıgm hep negatif, her lab negatif buldu zaten. Bundan sonra bu hastalığı bukdr kafaya takmamaya karar verdim. Düşünsenize çevremizde belki herkes herpesli ama sırf test yaptırmadıkları için durumu bilmiyorlar. Hadi test yaptırdılar diyelim lablar arası sonuçlar deli gibi farklı. Bizim burda yapabileceğimiz en büyük şey moralimizi yüksek tutmak ve eğer semptom varsa bu semptomlardan kurtulmaya, semptomlar arasındaki süreci açmaya çalışmak olacak. Herkese yeniden geçmiş olsun.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlişki Sonrası Herpes Raporu: Belirtiler Ne Zaman Çıkar? bilgialmak2 10 1,359 07-06-2026, Saat: 23:39
Son Yorum: nycteam
  Genital HSV-1 Testi Pozitif: Belirtiler ve Ayırıcı Tanı 8game8 4 1,783 18-07-2023, Saat: 21:37
Son Yorum: Londonlive699
  HSV2 ile Yaşamak: Belirtiler, Tanı ve Psikolojik Etkileri Liderbaba 4 2,568 10-06-2023, Saat: 14:35
Son Yorum: HopeFul
  Herpes Negatif Sonucu Ne Anlama Gelir? Test Yorumları Loft01 0 1,280 01-05-2023, Saat: 21:57
Son Yorum: Loft01
  Oral Yolla Herpes Bulaşır mı? Belirtiler ve Deneyimler karmakarisikbiri 24 12,061 06-08-2021, Saat: 13:29
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi