Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex kullanımı
Bıontech bnt163
https://clinicaltrials.biontech.com/trials/BNT163-01
Moderna mRNA 1608
https://trials.modernatx.com/study/?id=mRNA-1608-P101
ABI 5366
https://investor.assemblybio.com/news-re...1a-results
Pritelivir
https://www.aicuris.com/87/Pritelivir.htm
Hakkı arkadaşımızın dediği gibi bence biraz daha sabır, şu an gündemde olan aktif faliyet sürdüren iki aşı ve iki tabletten birinin bu yıl güzel haberler vereceği düşüncesindeyim,

(10-01-2025, Saat: 15:15)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar dün tekrar kan tahlili verdim.Bu seferde trigliserid normal ama AST degerim yüksek cıktı.Bu da karacigerle ilgili bir değer.Ama gecen hafta düşüktü.Sanırım hastalığın streside çok etkiliyor.Ne zaman stresli olsam genitalde kaşıntı hissediyorum.Bu psikolojiyi atlatmam gerekiyor bir an önce
Ast değeriniz kullandığınız valtrex gibi haplardan dolayı yükselir. Benimde yükselmişti çünkü ilacı bırakınca normale düştü.Bence hap en son çareniz olsun, vücudunuzu buna alıştırmayın. Aynı şeyleri cildiye profesörüde söylemişti. Önceliğiniz bağışıklık artırmak olsun. Yoksa bir tarafı tedavi ederken diğer yandan ciğerlerinizi berbat etmeyin.

(13-01-2025, Saat: 16:15)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ast değeriniz kullandığınız valtrex gibi haplardan dolayı yükselir. Benimde yükselmişti çünkü ilacı bırakınca normale düştü.Bence hap en son çareniz olsun, vücudunuzu buna alıştırmayın. Aynı şeyleri cildiye profesörüde söylemişti. Önceliğiniz bağışıklık artırmak olsun. Yoksa bir tarafı tedavi ederken diğer yandan ciğerlerinizi berbat etmeyin.
Ama ilacı bıraktıgım an hemen lezyon çıkıyor

10.01.2025 tarihinden itibaren waltrex aile hekimi tarafından yazıldığında SGK tarafından karşılanmıyor, uzman hekim yazarsa ödeme yapılabiliyor. Eczacınıza sorabilirsiniz

(13-01-2025, Saat: 22:01)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama ilacı bıraktıgım an hemen lezyon çıkıyor

İlk 15 gün günde 1, ikinci 15 günde gün aşırı, 1 ay sonra haftada 2, 2 ay sonra haftada 1 gibi azaltarak ve en sonunda bırakarak vücudunu hazırlayabilirsin ben öyle yaptım. Sürekli kullanmaktan vazgeçmeli bence.

(14-01-2025, Saat: 22:51)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk 15 gün günde 1, ikinci 15 günde gün aşırı, 1 ay sonra haftada 2, 2 ay sonra haftada 1 gibi azaltarak ve en sonunda bırakarak vücudunu hazırlayabilirsin ben öyle yaptım. Sürekli kullanmaktan vazgeçmeli bence.
Şu an nasılsınız ilaçsız?

(23-01-2025, Saat: 20:35)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu an nasılsınız ilaçsız?

Gayet iyiyim, en son eylül sonunda kullandım valtrexi. Tabi ben 3. Seneme giriyorum onunda etkisi var. Küçük lezyonlar halinde başlıyor, büyümeden kayboluyor, hafif olarak geçiriyorum.

(23-01-2025, Saat: 23:08)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gayet iyiyim, en son eylül sonunda kullandım valtrexi. Tabi ben 3. Seneme giriyorum onunda etkisi var. Küçük lezyonlar halinde başlıyor, büyümeden kayboluyor, hafif olarak geçiriyorum.

Temizliği nasıl yapıyorsunuz tahriş olmuyormu? Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..

(23-01-2025, Saat: 23:08)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gayet iyiyim, en son eylül sonunda kullandım valtrexi. Tabi ben 3. Seneme giriyorum onunda etkisi var. Küçük lezyonlar halinde başlıyor, büyümeden kayboluyor, hafif olarak geçiriyorum.

Bu sürecte kimseyle ilişki yaşadınız mı?korunuyor musunuz

(14-01-2025, Saat: 22:51)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraktiktan sonra çıktı mi birdaha sende.?

İlk 15 gün günde 1, ikinci 15 günde gün aşırı, 1 ay sonra haftada 2, 2 ay sonra haftada 1 gibi azaltarak ve en sonunda bırakarak vücudunu hazırlayabilirsin ben öyle yaptım. Sürekli kullanmaktan vazgeçmeli bence.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 15,608 07-08-2025, Saat: 23:42
Son Yorum: nycteam
  Valtrex ağır yan etkiler ponçik 4 1,495 14-09-2024, Saat: 01:25
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi