21-02-2025, Saat: 13:24
Bu virusu tamamen gecmeyecegini soyleyen arkadaslar neye gore soyluyor bilmiyorum , gunumuzde kansere bile care bulunuyor artik , sinirlere yerlesmis bir vurusu temizleyemezler diye bi durum yok bence sadece tam anlamiyla olayi cozemedikleri icin calismalar devam ediyor ben inaniyorum bir gun bu virusu tamamen bitirecekler amaa ne zaman olur bu kimse birsey diyemex , bazı hastaliklari yanlislikla tedavisi bulundugunu unutmayin , baska bir hastaligi tedavi etmek icin ugrasirken bambaska bir hastaligi tedevi eden bir ilac asi buluyorlar , buda oyle olacak bence ama 10 yil ama 20 yil bunu bilemeyiyoruz , ben 1o yildir bu hastaligi tasiyorum 10 yilda bir cok asi ismi duydum ilac ismi duydum , 2017 2018 2019 diye diye 2025 geldik simdide 2027 2028 diye devam ediyoruz insallah bir ilac asi bulurlar ve herkez derin bi ohhh ceker , emin olun 1 yillik hastada 10 yillik hastada bu illetten kurtulmak icin dua ediyor hakkimizda hayirlisi olsun

) haa oldu da bir gün ( bu zamana kadar yaşamadım umarım yaşamam ) birine bulastirirsam da üzülürüm elbet.Fakat ben elimden geleni yapmış miyim? Evet.Hayatta her şey sizin elinizde olmaz hatta hiçbir şey olmaz!!! Takmayın kafaya canlarım mutlu olun pozitif olun