Yorumları: 4
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Hastalıgım üzerinden 3 ay gecti 2 kere lezyon cıktı ve geçti ama testlerim negatif kafam karıştı varmı bu virüs varmı yokmu bende yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
Yorumları: 1
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
hsv1 hsv2 igg igm hepsi negatif mi?
Yorumları: 16
Rep Puanı:
1
Tekrar test yaptırın. Doktor bana da demişti negatif gelirse inanma test güvenilir değil diye. Test yaptırıp anlayabilirsiniz ama lezyon varsa doktor herpes dediyse teste gerek yok.
Yorumları: 4
Rep Puanı:
0
Hepsi negatif cıkıyor şuan için 1 ay sonra tekrar yaptıracağım lezyonda cıkmıyor şuan için
Yorumları: 77
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Testleri negatif çıkan arkadaşlar ne şekilde semptomlar yaşadınız ? Doktorlar göz ile teşhis koydu mu ? Aranızda western blot testi yaptıran var mı ?
Yorumları: 99
Konuları: 3
Rep Puanı:
6
Ben tamamen herpes semptomları yaşadım.Ama testlerimde hiçbir zaman hsv igg pozitif çıkmadı.İgm ise birinde kararsız birinde pozitif çıktı.Arastirmalarimdan öğrendiğim kadarıyla IgM diğer virüslerden etkilenebilirmis.Ama doktor gözle muayenede herpes teşhisi koymuştu.Yani bazen düşünmüyor değilim acaba başka bir deri hastaligi mi diye.Bu konu tamamen bir muamma ya ....
Yorumları: 154
Konuları: 2
Rep Puanı:
9
Arkadaşlar en ufak tahriş olduktan sonra gelip burada insanların kafasını karıştırmayın bence negatifse negatiftir başka bir problem vardır belkide
Yorumları: 77
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Lezyonlar ne şekilde çıkmıştı ? Bence de farklı bir şey olabilir.