Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes Aşısında Umut Veren Gelişme: Bilim İnsanı Hedefini Açıkladı

Umarım bu sefer olur. https://www.prnewswire.com/news-releases/leading-scientist-dr-konstantin-kousoulas-shares-his-mission-to-eradicate-herpes-301237678.html çıkan aşının umut verdiğini söylüyor, inşallah gerçekten umut verir.

Ek Bilgiler: Herpes simpleks virüsü (HSV), dünya genelinde milyonlarca insanı etkileyen yaygın bir enfeksiyondur. Şu anda HSV için kesin bir tedavi bulunmamakla birlikte, antiviral ilaçlar semptomları kontrol altına alabilmektedir. Dr. Konstantin Kousoulas liderliğindeki araştırma, genetik mühendislik yoluyla virüsü zayıflatarak bağışıklık sistemini harekete geçiren bir aşı üzerine odaklanmıştır. Bu aşı, hayvan deneylerinde umut verici sonuçlar göstermiştir. İnsan denemelerinin yakın gelecekte başlaması beklenmektedir. Eğer başarılı olursa, bu aşı herpes enfeksiyonlarını önlemede devrim yaratabilir. Ancak aşının piyasaya sürülmesi için daha fazla klinik çalışma ve onay süreci gerekmektedir. Bilim dünyası, bu gelişmeyi heyecanla takip etmektedir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

yeni bir aşı üyesi daha katılıyor yarışa anlaşılan. hayirli olsun... diger taraftan mevcutta devam eden phase 2 calismalarinin sonuclarini daha cok merak ediyorum aslinda. umarim o taraftan guzel haberler çıkar. somut bir şeye bizi daha hizli ulastirir.

(02-03-2021, Saat: 01:06)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni bir aşı üyesi daha katılıyor yarışa anlaşılan. hayirli olsun... diger taraftan mevcutta devam eden phase 2 calismalarinin sonuclarini daha cok merak ediyorum aslinda. umarim o taraftan guzel haberler çıkar. somut bir şeye bizi daha hizli ulastirir.

Ben buna careyi bulamamis olmalarina hala sasiyorum

(02-03-2021, Saat: 22:51)Lulu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-03-2021, Saat: 01:06)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni bir aşı üyesi daha katılıyor yarışa anlaşılan. hayirli olsun... diger taraftan mevcutta devam eden phase 2 calismalarinin sonuclarini daha cok merak ediyorum aslinda. umarim o taraftan guzel haberler çıkar. somut bir şeye bizi daha hizli ulastirir.

Ben buna careyi bulamamis olmalarina hala sasiyorum

Kaz gelecek yerden kazi keserlermi eğer ilaç bulunursa 1 defa kullanacaksın hastalık geçecek yani ilacı 1 defa satacaklar ama ölmesin ama surundursun politikasında gittiği için ilaç şirketleri çok zor illaki bulunmuştur veya illaki isteseler bulurlar örnek 1 senede nasıl koronaya aşı bulup cikarttilarsa isteseler bunada bulurlar ama dediğim gibi kazi kesmezler

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Tam Tedavisi Ne Zaman Çıkar? 2030'a Kadar Umut Var mı? myluvismc 10 3,173 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
Video Dr. Keith Jerome'dan 2023 Herpes Araştırma Güncellemesi: Umut Veren Gelişmeler HopeFul 8 3,920 16-11-2023, Saat: 16:27
Son Yorum: avbey02
  Genital Herpes Aşı Çalışmaları: Umut Var mı? Son Gelişmeler izmitli41 6 6,698 05-12-2022, Saat: 03:08
Son Yorum: Storm
  Herpes Aşısında Son Gelişmeler: X-Vax Faz Çalışmalarına Hazırlanıyor Üzgün 13 10,499 03-04-2022, Saat: 01:05
Son Yorum: İzmir26
  GSK HSV-2 Aşısı Umut Veriyor mu? 2022 Güncellemesi Üzgün 3 3,487 25-03-2021, Saat: 23:45
Son Yorum: Orhan34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi