Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uçuk Tedavisinde En Hızlı Yöntemler Nelerdir?

Arkadaşlar herkes nasıl en kısa sürede uçuğu yok ettiğini yazabilir mi? Yıllardır defalarca yöntem kullanmıştır herkes. Sizin bulabildiğiniz en kısa zamanda iyileşme hızı gösteren ne oldu?

Ek Bilgiler: Uçuk, herpes simplex virüsünün neden olduğu yaygın bir enfeksiyondur. Genellikle dudak çevresinde görülür ve birkaç gün içinde kendiliğinden iyileşir. Ancak iyileşme sürecini hızlandırmak için çeşitli yöntemler denenmektedir. Bu konuda kullanıcılar kendi deneyimlerini paylaşmaktadır.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(04-08-2020, Saat: 18:46)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar herkes nasıl en kısa sürede uçuğu yok ettiğini yazabilir mi ? Yıllardır defalarca yöntem kullanmıştır herkes. Sizin bulabildiğiniz en kısa zamanda iyileşme hızı gösteren ne oldu ?

Ben hissettiğim anda günde 2 adet valtrex içiyorum çinko kremi sürüyorum çabuk geçiyor. Ben artık çıkmadan 2 gün önce anlıyorum o yüzden hiç çıkmadan valtrex e başlıyorum çıkarmadan geçiriyorum. Yani genelde artık kızarıklık dahi olmadan çıkamıyor. Ama oldu da çıktı o zaman çinko kremi ve yine 2 adet valtrex 3 gün boyunca sonra 1 e düşürüp birkaç gün sonra bırakıyorum

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital Herpes Tedavisinde Psikiyatrist ve İlaç Kullananların Deneyimleri cipiaresss 2 578 30-06-2026, Saat: 19:17
Son Yorum: patates
  Valtrex Baskılama Tedavisinde Atak Çıkması Normal mi? kadirm 2 1,064 18-01-2026, Saat: 20:55
Son Yorum: kadirm
  Uçuk Tedavisinde Denenmiş Yöntemler: Karanfil Çayı ve Diğer Doğal Çözümler Mondie22 26 6,566 29-07-2025, Saat: 14:53
Son Yorum: BulutEfe
  Genital Herpes (Uçuk) Ağrıları Nasıl Geçer? Deneyimler ve Çözüm Önerileri life10 7 3,088 27-07-2025, Saat: 23:49
Son Yorum: max.903406
  HSV Tedavisinde Doğal Yöntemler ve Bulaşma Riski kerimaslan 4 1,450 22-07-2025, Saat: 10:59
Son Yorum: cipiaresss

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi