Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VALTREX baskılama süreci
Dostlar bende ayda bir bazen 2 3 tane uçuk çıkıyordu valtrex başladım günlük 500 mg ama 2.kutu bitti ama düntekarar bi lezyon oldu biraz azalma olmadı desem yalan olur genelde kullandığın sürece çıkmaz diyorlar ama çıktı bende 6 ay bitince azalacakmı bu ataklar ne dersiniz yoksa eskisi gibi mi olacak hani anlarım senede 3 4 defa çıksa onada kabul de ayda biri bitmeden öbürü başliyor napacam böyle ben hayata bakış açım çok değişti yaşama isteğim 0 ölmek için dua ediyorum bazen

(16-01-2026, Saat: 23:26)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar bende ayda bir bazen 2 3 tane uçuk çıkıyordu valtrex başladım günlük 500 mg ama 2.kutu bitti ama düntekarar bi lezyon oldu biraz azalma olmadı desem yalan olur genelde kullandığın sürece çıkmaz diyorlar ama çıktı bende 6 ay bitince azalacakmı bu ataklar ne dersiniz yoksa eskisi gibi mi olacak hani anlarım senede 3 4 defa çıksa onada kabul de ayda biri bitmeden öbürü başliyor napacam böyle ben hayata bakış açım çok değişti yaşama isteğim 0 ölmek için dua ediyorum bazen
Kardeş yanlış bişeyler var önce stresini kontrol altına al yokmuş gibi davran, bu gerçekten çok işe yarıyor sonrası da sağlıklı yaşa, alkol sigara, yeme alışkanşıklarını değiştir. Valtrexe gelince virüs bu ilaçlara direnç geliştirebilir.

(17-01-2026, Saat: 12:17)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş yanlış bişeyler var önce stresini kontrol altına al yokmuş gibi davran, bu gerçekten çok işe yarıyor sonrası da sağlıklı yaşa, alkol sigara, yeme alışkanşıklarını değiştir. Valtrexe gelince virüs bu ilaçlara direnç geliştirebilir.

Abim sigaram yok içkim yok stres bu her ay çıkınca ister istemez oluyor stresmi bunu bumubatresi tetikliyor dersen bence bu nalet beni strese sokuyor am a genede bukadar olması normal değil sanki ilaçta kullaniyorum bide öyle 10 güne yakin sürüyor tam geçmesi flan yani başka bir nedeni olabilirmi bunun

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Valtrex yazdırma Bella1441 24 5,847 13-11-2024, Saat: 11:15
Son Yorum: Üzgünüm
  Baskılama Tedavisi - Suppressive Theraphy jimmmy 94 51,299 17-05-2022, Saat: 22:50
Son Yorum: antiherpes
Star Baskılama Hakkında Yardım KeremB 5 4,728 16-10-2019, Saat: 20:27
Son Yorum: Orhan34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi