Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex yazdırma
Arkadaşlar ilk valtrex kutumu 42 tablet olarak yazdırmadan eczaneden aldım.450 tl civarıydı.su an bitti.aile hekimi bu ilacı yazar mı ?ya da yazdıran var mı.birde memur oldugumdan dolayı su an küçük bir şehirdeyim.aile hekimimin bu durumu yaymasından korkuyorum.

evet yazar ama doktorun bunu yaymasi suç

(08-10-2024, Saat: 14:19)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ilk valtrex kutumu 42 tablet olarak yazdırmadan eczaneden aldım.450 tl civarıydı.su an bitti.aile hekimi bu ilacı yazar mı ?ya da yazdıran var mı.birde memur oldugumdan dolayı su an küçük bir şehirdeyim.aile hekimimin bu durumu yaymasından korkuyorum.

Dudağımda uçuk çıkıyor diyebilirsin maske takıp gidersin.

Bende 1 kutu valtex kullandım son 5 tane kaldı Türkiye'den gelen arkadas getirdi ama ağrılarım geçmedi sinir batmaları ateş devam ediyor ilaç en fazla 2 saat geçiriyor ağrıları 7 gün sonra dönüyorum Türkiye'ye 7 günü bitseydi artık inanın dayanacak gücüm kalmadı 5 ay oldu ağrı bitmedi

herpes bu kadar uzun aureli agri yapmaz. baska bir şey daha olabilir.
valtrex agri kesici gibi bir sey degil. agrilarinjzi gecirmez ya da gecici olarak etki etmez. 24 saatlik etkisi vardır. virüs replikasyonunu engeller.

Ne olduğunu bende bilmiyorum yinede herpes olduğuna inanıyorum sinir lerde batma oluyor yani 1/2 igm negatif igg pozitif çıkıyor ağrım başladığında genital bölgemde ayaklarım altı yanmaya başlıyor daha çok sağ ayak ağrı geçince bu sefer kasıntı başlıyor ayağım altında gülmemek için kendimi zor tutuyorum

(08-10-2024, Saat: 14:19)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ilk valtrex kutumu 42 tablet olarak yazdırmadan eczaneden aldım.450 tl civarıydı.su an bitti.aile hekimi bu ilacı yazar mı ?ya da yazdıran var mı.birde memur oldugumdan dolayı su an küçük bir şehirdeyim.aile hekimimin bu durumu yaymasından korkuyorum.

Dudağımda uçuk çıkıyor diyebilirsin maske takıp gidersin.

Zaten e nabız verileri de sızmış isteyen girip görebilir hangi hastalığa sahipsin hangi ilacı kullanıyorsun diye. Yayması evet suç ama niye yaysın? Ne hastalar geliyor bir bilsen

(09-10-2024, Saat: 23:09)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten e nabız verileri de sızmış isteyen girip görebilir hangi hastalığa sahipsin hangi ilacı kullanıyorsun diye. Yayması evet suç ama niye yaysın? Ne hastalar geliyor bir bilsen

Arkadaşlar Buğün devlet hastanesinde dahiliye doktoruna gittim uzman doktor inanın herpesten haberi yok ben anlatıyorum şunu şunu yapıyorum diye ne günlere kaldık Allah yardımcımız  olsun

(11-10-2024, Saat: 19:14)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Buğün devlet hastanesinde dahiliye doktoruna gittim uzman doktor inanın herpesten haberi yok ben anlatıyorum şunu şunu yapıyorum diye ne günlere kaldık Allah yardımcımız  olsun

Ya dahiliyeci nerden bilsin ki uzmanlık alanı bile değil boşver takma kafayı zaten tedavi rejimi belli olan bir hastalık herpes kime gitseniz mevcut durumda üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri duyarsınız boş verin kafayı rahatlatın biraz gerçekten işe yarıyor.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi