Yorumları: 22
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar ilk valtrex kutumu 42 tablet olarak yazdırmadan eczaneden aldım.450 tl civarıydı.su an bitti.aile hekimi bu ilacı yazar mı ?ya da yazdıran var mı.birde memur oldugumdan dolayı su an küçük bir şehirdeyim.aile hekimimin bu durumu yaymasından korkuyorum.
Yorumları: 553
Konuları: 9
Rep Puanı:
24
evet yazar ama doktorun bunu yaymasi suç
Yorumları: 82
Konuları: 0
Bende 1 kutu valtex kullandım son 5 tane kaldı Türkiye'den gelen arkadas getirdi ama ağrılarım geçmedi sinir batmaları ateş devam ediyor ilaç en fazla 2 saat geçiriyor ağrıları 7 gün sonra dönüyorum Türkiye'ye 7 günü bitseydi artık inanın dayanacak gücüm kalmadı 5 ay oldu ağrı bitmedi
Yorumları: 553
Konuları: 9
Rep Puanı:
24
herpes bu kadar uzun aureli agri yapmaz. baska bir şey daha olabilir.
valtrex agri kesici gibi bir sey degil. agrilarinjzi gecirmez ya da gecici olarak etki etmez. 24 saatlik etkisi vardır. virüs replikasyonunu engeller.
Yorumları: 82
Konuları: 0
Ne olduğunu bende bilmiyorum yinede herpes olduğuna inanıyorum sinir lerde batma oluyor yani 1/2 igm negatif igg pozitif çıkıyor ağrım başladığında genital bölgemde ayaklarım altı yanmaya başlıyor daha çok sağ ayak ağrı geçince bu sefer kasıntı başlıyor ayağım altında gülmemek için kendimi zor tutuyorum
Yorumları: 61
Konuları: 1
Rep Puanı:
3
Zaten e nabız verileri de sızmış isteyen girip görebilir hangi hastalığa sahipsin hangi ilacı kullanıyorsun diye. Yayması evet suç ama niye yaysın? Ne hastalar geliyor bir bilsen