Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İLAÇ KULLANIMI SONRASI HERPES
Herkese merhaba, 1 ay kadar önce kadın doğum uzmanı trivag vajinal fitil vermişti aslında bir şikayetim yoktu sanıyorum eğer varsa bitirsin diye önlem amaçlı verdi, 6 gün bu fitili kullandım birkaç gün sonra regl oldum ve 3.günde genital bölgede hafif sızı hissettim regl bitince kontrol ettiğimde iki taraflı 2 adet beyazlaşmış aft benzeri yara ve minik kabarcıklar gördüm daha sonra bunlar da kocaman aftlara döndüler ve ateş, halsizlik, kırgınlık başladı, dermatolojiye gittim herpes olduğını söyledi fakat herhangi bir sürüntü kan testi yapmadı asiklovir antibiyotik falan verdi ve yaklaşık 18 gündür falan hala bu sıkıntıyı çekiyorum%85 iyileşti. Daha önce hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, benim gibi ilaç kullanımı sonrası bu tanıyı alan var mı acaba süreçlerinizi merak ediyorum, teşekkürler.

(18-10-2025, Saat: 00:25)Zosmen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba, 1 ay kadar önce kadın doğum uzmanı trivag vajinal fitil vermişti aslında bir şikayetim yoktu sanıyorum eğer varsa bitirsin diye önlem amaçlı verdi, 6 gün bu fitili kullandım birkaç gün sonra regl oldum ve 3.günde genital bölgede hafif sızı hissettim regl bitince kontrol ettiğimde iki taraflı 2 adet beyazlaşmış aft benzeri yara ve minik kabarcıklar gördüm daha sonra bunlar da kocaman aftlara döndüler ve ateş, halsizlik, kırgınlık başladı, dermatolojiye gittim herpes olduğını söyledi fakat herhangi bir sürüntü kan testi yapmadı asiklovir antibiyotik falan verdi ve yaklaşık 18 gündür falan hala bu sıkıntıyı çekiyorum%85 iyileşti. Daha önce hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, benim gibi ilaç kullanımı sonrası bu tanıyı alan var mı acaba süreçlerinizi merak ediyorum, teşekkürler.

Bu bilgilerden hariç evlimisiniz veya erkek arkdaşınız varmı veya aktif cinsel hayatınız varmı bunlarıda yazarsanız bi tahmin edilebilir fakat genelde cinsel veya oral temas bulaşı çoğunlukla sebebi oluyor

Virüsü önceden almışsınızdır, bu ilaçları kullandıktan sonra olmuştur ilk atak ve sonrasında lezyonlar. Bu şekilde denk gelmiştir diye yorumladım. Hiç ilaç ve ya başka bir şey kullanmasanızda çıkabilirdi. Virüs vücuda girdikten sonra bir şekilde çıkıyor. Ya da şanslıysanız latent kalıyor virüs hiçbir belirti vermeden yaşıyorsunuz.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Tip1 ve Tip2 Baş ağrısı yapar mı? Joseph 4 1,950 23-04-2025, Saat: 21:10
Son Yorum: Kızılejder
  Herpes İçin Foto Dinamik Tedavi (Photodynamic Therapy) Devrim cey 50 15,527 26-10-2024, Saat: 11:17
Son Yorum: Podsin
Exclamation Herpes virüsü dert değil tedavi olabilir mi? HopeFul 63 28,703 31-07-2024, Saat: 02:10
Son Yorum: Ahmet3434
  vitaherpavac rus herpes tip 1 2 aşısı hakkında aptalbirgenç 8 4,473 29-05-2024, Saat: 14:26
Son Yorum: Ç11122
Question Herpes Hakkında Merak Ettiklerinizi Yapay Zekaya Sorun! mutluluk 0 880 17-03-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: mutluluk

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi