Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Herpes ile ilgili sorularım var lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir
Sad 
Yaklaşık 10 12 gün önce bu zıkkım girdi hayatıma ilk 6 7 gün hayatım cehennem gibi geçti gece uyku uyutmadı gündüz ayağa bile kaldırmadı çok kötü durumdaydım ağlamaktan gözlerim açılmıyodu artık sürekli intihar etmek istedim eşime beddua etmek istedim çok canım yandı.
Bunları söyledimki ne kadar kötüydü anlayın istedim. Benim sorum şu tam bacağın arasında dışta değil ama deri altında ve genital bölgenin iç kısmındada nohut kadar bir kitle oluştu bu herpesten dolayımı oluyor ne yapmam lazım

(23-09-2025, Saat: 10:26)Dobby0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 10 12 gün önce bu zıkkım girdi hayatıma ilk 6 7 gün hayatım cehennem gibi geçti gece uyku uyutmadı gündüz ayağa bile kaldırmadı çok kötü durumdaydım ağlamaktan gözlerim açılmıyodu artık sürekli intihar etmek istedim eşime beddua etmek istedim çok canım yandı.
Bunları söyledimki ne kadar kötüydü anlayın istedim. Benim sorum şu tam bacağın arasında dışta değil ama deri altında ve genital bölgenin iç kısmındada nohut kadar bir kitle oluştu bu herpesten dolayımı oluyor ne yapmam lazım

Kitleyle herpesin hiç bir alakası yok hem eşinize beddua etmek yerine doktora gitseydiniz bir iki ilaçla ağrılar geçer daha rahat atlatirsiniz hastalık bu yani herkezin basıma gelebilir ölümcül değil

(23-09-2025, Saat: 16:48)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kitleyle herpesin hiç bir alakası yok hem eşinize beddua etmek yerine doktora gitseydiniz bir iki ilaçla ağrılar geçer daha rahat atlatirsiniz hastalık bu yani herkezin basıma gelebilir ölümcül değil

Ama daha önce böyle birşey yoktu herpes olduktan sonra oldu sadece böyle birşey yaşayan varmı diye sordum eşime beddua etmek istememin sebebi ondan bulaşan bu herpesin 3 gün beni intihar etmek istemeye sürüklemesi.

(23-09-2025, Saat: 16:54)Dobby0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama daha önce böyle birşey yoktu herpes olduktan sonra oldu sadece böyle birşey yaşayan varmı diye sordum eşime beddua etmek istememin sebebi ondan bulaşan bu herpesin 3 gün beni intihar etmek istemeye sürüklemesi.

Öncelikle doktora gidip teyit ettiniz mi herpes olduğunuzu? Teyit edildi ise çok nadir de olsa hsv-1in o bölgede oral seksle genital herpese(hsv-2) yol açma durumu var. Bu durum da değilse intihar etme düşüncesi yerine kocanıza boşanma davası açabilirsiniz. Olana çare yok ama olabileceklere çare var. Bu hastalığı baskılaması o kadar da zor bir şey değil ama yarın öbür gün kocanızın size HIV de bulaştırma ihtimali var.

(23-09-2025, Saat: 20:47)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle doktora gidip teyit ettiniz mi herpes olduğunuzu? Teyit edildi ise çok nadir de olsa hsv-1in o bölgede oral seksle genital herpese(hsv-2) yol açma durumu var. Bu durum da değilse intihar etme düşüncesi yerine kocanıza boşanma davası açabilirsiniz. Olana çare yok ama olabileceklere çare var. Bu hastalığı baskılaması o kadar da zor bir şey değil ama yarın öbür gün kocanızın size HIV de bulaştırma ihtimali var.

Boşanma davası ? Sırf adamda uçuk var diye ?  Şaka mısın sen kardeşim nasıl yorumlar bunlar HİV ne alaka adamın hastalığının evlenmeden önce olmadığını nerden biliyorsun? Aldattığını ve aldatmaya devam edip HIV kapıp karisina bulaştıracağını nerden biliyorsun?hiç yapıcı bir konuşma değil

(23-09-2025, Saat: 10:26)Dobby0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 10 12 gün önce bu zıkkım girdi hayatıma ilk 6 7 gün hayatım cehennem gibi geçti gece uyku uyutmadı gündüz ayağa bile kaldırmadı çok kötü durumdaydım ağlamaktan gözlerim açılmıyodu artık sürekli intihar etmek istedim eşime beddua etmek istedim çok canım yandı.

Öncelikle geçmiş olsun. Bacağınızın arasında çıkan kitlenin herpesle alakası olduğunu düşünmüyorum. Kitle oradaysa doktora gösterip muayene olmanızı tavsiye ederim. Genital uçuk çıktığı an doktora gösterin gözle tanı koyar emin olmazsa test ister, kendiniz bir şeylerden şüphe edip tanı koymayın çok farklı şeylerde çıkabilir lezyon yani uçuk çıktığında gidin. Eşinizle olan duruma yorum yapmak istemiyorum bazı arkadaşlar yorum yapmış gereksiz buldum. Bekara karı boşamak kolay. Evlisiniz ve ikinizdede var artık eğer herpesse… yapacak bir şey yok. baskılama tedavisi vitaminler vs derken kontrol altına alınıyor bir şekilde. Biz bekarız biz ne yapalım bizim işimiz daha zor : )

(23-09-2025, Saat: 23:49)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Boşanma davası ? Sırf adamda uçuk var diye ?  Şaka mısın sen kardeşim nasıl yorumlar bunlar HİV ne alaka adamın hastalığının evlenmeden önce olmadığını nerden biliyorsun? Aldattığını ve aldatmaya devam edip HIV kapıp karisina bulaştıracağını nerden biliyorsun?hiç yapıcı bir konuşma değil

Bildiğim kadarıyla herpes cinsel yol dışında bulaşabilen bir hastalık değil, özellikle hsv-2. Bu da demek oluyor ki kocası aldatmış. Ben kocası herpesi geçirdi diye değil, aldatma sebebiyle boşansın dedim zaten. Bu bir tavsiye, kendi tercihi tabi ki. Ne zamandan beri bu normalleşti ben anlamadım? Ruh hali kötü durumda olan bir kadın var karşınızda, hastalığın ilk durumunda siz de o ruh hali içinde sorgulamışsınızdır elbet bir şeyleri. Benim söylediklerim ihtimal dahilinde, hastalığı küçümseyip haklılığının peşinden koşması gerektiğini söylememek asıl bana anormal gelir. Tabi ki hayat onun, tercih onun ama eşine beddua ediyorsa söylediklerimde az çok gerçeklik payı var demektir.

(24-09-2025, Saat: 18:21)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bildiğim kadarıyla herpes cinsel yol dışında bulaşabilen bir hastalık değil, özellikle hsv-2. Bu da demek oluyor ki kocası aldatmış. Ben kocası herpesi geçirdi diye değil, aldatma sebebiyle boşansın dedim zaten. Bu bir tavsiye, kendi tercihi tabi ki. Ne zamandan beri bu normalleşti ben anlamadım? Ruh hali kötü durumda olan bir kadın var karşınızda, hastalığın ilk durumunda siz de o ruh hali içinde sorgulamışsınızdır elbet bir şeyleri. Benim söylediklerim ihtimal dahilinde, hastalığı küçümseyip haklılığının peşinden koşması gerektiğini söylememek asıl bana anormal gelir. Tabi ki hayat onun, tercih onun ama eşine beddua ediyorsa söylediklerimde az çok gerçeklik payı var demektir.
Eşine belki 5 yıl önce bulaştı virüs ? Şimdiki eşiyle beraber olmadan, evlenmeden önce bulaşmış olamaz mı ? Benim hayatımda kimse yokken çıktı bu ortaya. O an hayatımda biri olsa onu aldattığım anlamına mı gelecekti bu ?  tabii ki hayır. Yani adamın kadının evlilik dönemi öncesi bulaşma ihtimalide var. Evlenmeden önce bulaşmıştır yıllar sonra aktif hale gelmiştir. Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz böyle. Kesin aldattı ayrıl falan? Yangına körükle gitmemek lazım.

Çok içeride değilse çay ağacı yağı sürün günde bir kaç defa kıl dönmesiyle iltihap toplamış olabilir. Öyleyse birkaç güne patlar değilse doktora gidersiniz. Aynısı bende de çıkmıştı korktum ve dr gittim önemsemedi. Bu yöntemle patladı ve yaklaşık 5-6 gün iltihap aktı kapandı. Geçmiş olsun.
Lütfen duruma üzülüp kendinizi yıpratmayın dudağınızda da çıkabiliyor stres yapmayın. Hayatınızın merkezine koymayın bu hastalığı.

(23-09-2025, Saat: 16:54)Dobby0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama daha önce böyle birşey yoktu herpes olduktan sonra oldu sadece böyle birşey yaşayan varmı diye sordum eşime beddua etmek istememin sebebi ondan bulaşan bu herpesin 3 gün beni intihar etmek istemeye sürüklemesi.

Kitle falan değil iyileşip geçiyor korkmayın kadınların düşmanı hpvdir herpes zararsızdır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Erkek Arkadaşım Herpes Olduğunu Söyledi Banada Bulaşmış Mıdır? Aptalben 34 16,254 28-07-2025, Saat: 00:45
Son Yorum: max.903406
  İlk tecrübem yardımcı olursanız sevinirim Klmnpz 2 596 22-06-2025, Saat: 23:11
Son Yorum: Hakkı123
  Genital herpes sürekli idrar hissi yaparmı? elifart2409@gmail.com 6 1,713 17-05-2025, Saat: 13:16
Son Yorum: Emre006
  Herpes Hikayem ve Sorularım Serkansky 3 872 04-05-2025, Saat: 23:52
Son Yorum: Serkansky
  Alkol,herpes Sametcann06 7 1,567 13-03-2025, Saat: 09:24
Son Yorum: Sametcann06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi