Konu Güncel Özeti: Kullanıcı, genital herpes teşhisi sonrası şiddetli ağrılar çektiğini ve intihar düşünceleri yaşadığını belirtmiş. Bacak arasında nohut büyüklüğünde bir kitle oluştuğunu ve bunun herpesle ilgili olup olmadığını sormuş. Yanıtlardan bazıları kitlenin herpesle alakası olmadığını söylerken, bir kullanıcı çay ağacı yağı kullanarak kitleyi patlattığını anlatmış. Diğer yandan, eşinden bulaştığı için aldatma şüphesi ve boşanma tartışmaları yaşanmış. Bazı kullanıcılar virüsün yıllarca latent kalabileceğini belirterek aldatma suçlamalarına karşı çıkmış. Genel olarak, tüm yanıtlar bir doktora başvurulması gerektiği konusunda birleşmiş.
Yaklaşık 10-12 gün önce bu zıkkım girdi hayatıma. İlk 6-7 gün hayatım cehennem gibi geçti, gece uyku uyutmadı, gündüz ayağa bile kaldırmadı. Çok kötü durumdaydım, ağlamaktan gözlerim açılmıyordu. Artık sürekli intihar etmek istedim, eşime beddua etmek istedim, çok canım yandı. Bunları söyledim ki ne kadar kötüydü anlayın istedim. Benim sorum şu: Tam bacağın arasında, dışta değil ama deri altında ve genital bölgenin iç kısmında da nohut kadar bir kitle oluştu. Bu herpesten dolayı mı oluyor? Ne yapmam lazım?
Ek Bilgiler: