Merhaba Arkadaşlar, tüm yöntemler yalan dolan, tek gerçek bağışıklık sistemi. Herpes hastalığına 3 yıl önce yakalandım, ilk 2 yıl çok zorlu bir psikolojik savaş verdim. Ataklarım bitiyor ve daha bir ayımı tamamlamadan 2. atağımı geçiriyordum. Çok sık atak geçirmeye başladım. Çok araştırma yaptım, İstanbul'da gitmediğim klinik, doktor kalmadı. Birçok tedavi yöntemi denedim. Sigarayı, alkolü dahi bırakıp spora başladım ama nafile, ataklarım dinmedi. Anladım ki aşı çıkana kadar kesin bir sonucu olmayacak ve araştırmalarımda tek faydalı olacak şeyi öğrendim, o da bağışıklık sistemini güçlendirmek ve vücudumu bir şekilde temizlemek oldu. Sonra araştırmalarımın sonucunda glutatyon buldum, tedaviyi yaptırdım, daha iyi hissediyorum ama yine yakın tarihte atak geçirdim. Eskilerden daha az etkiliydi. Kesin çözüm olmasa da...
Herpes ve Bağışıklık Sistemi
Herpes virüsü, bağışıklık sistemi zayıfladığında aktif hale gelebilir. Bağışıklığı güçlendirmek için dengeli beslenme, düzenli uyku ve stres yönetimi önerilir.Glutatyonun Rolü
Glutatyon, vücutta doğal olarak bulunan bir antioksidandır ve bağışıklık fonksiyonlarını destekleyebilir. Ancak etkinliği kişiden kişiye değişir.Önemli Uyarı
Herpes tedavisinde kesin bir çözüm olmamakla birlikte, semptomları yönetmek ve atak sıklığını azaltmak mümkündür. Herhangi bir tedaviye başlamadan önce mutlaka doktora danışılmalıdır.Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.