Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex Yazdırma Rehberi: Aile Hekimi ve Devlet Hastanesi Deneyimleri
Konu Güncel Özeti: Forumda kullanıcı, aile hekiminden valtrex yazdırma konusunda endişelerini dile getiriyor. İlk mesajda, 42 tabletlik valtrex kutusunu 450 TL'ye aldığını ve bittiğini, aile hekiminin bu ilacı yazıp yazmayacağını soruyor. Ayrıca küçük bir şehirde memur olduğu için doktorun bu durumu yaymasından korkuyor. Yanıtlarda, aile hekiminin valtrex yazabileceği ancak bilgilerin yayılmasının suç olduğu belirtiliyor. Bazı kullanıcılar, uçuk çıkıyor bahanesiyle maske takarak gidilebileceğini öneriyor. Diğer kullanıcılar ise valtrex kullanım deneyimlerini paylaşıyor; bir kullanıcı ilacın ağrılarını geçirmediğini, diğer bir kullanıcı ise uzun süreli baskılama tedavisi için doktor kontrolünde kullanılmasını tavsiye ediyor. Cinsel travmanın atakları tetikleyebileceği ve kayganlaştırıcı kullanımının önemi vurgulanıyor. Genel olarak, ilacın reçetelenmesi mümkün olsa da doktor seçimi ve mahremiyet konularında dikkatli olunması gerektiği sonucuna varılıyor.

Arkadaşlar ilk valtrex kutumu 42 tablet olarak yazdırmadan eczaneden aldım. 450 tl civarıydı. Şu an bitti. Aile hekimi bu ilacı yazar mı? Ya da yazdıran var mı? Bir de memur olduğumdan dolayı şu an küçük bir şehirdeyim. Aile hekimimin bu durumu yaymasından korkuyorum.

Ek Bilgiler: Aile hekimleri, hastanın tıbbi geçmişine ve ihtiyacına göre reçete düzenleyebilir. Ancak bazı durumlarda uzman doktor sevki gerekebilir. e-Nabız sistemi sayesinde ilaç geçmişiniz tüm doktorlar tarafından görülebilir, fakat bu bilgilerin yetkisiz kişilerle paylaşılması yasalara aykırıdır. Küçük şehirlerde mahremiyet endişesi yaşanıyorsa, farklı bir sağlık kuruluşuna başvurulabilir. Reçeteli ilaçların temininde eczanelerle iletişim halinde olmak önemlidir. Ayrıca, ilaç kullanımı öncesinde doktorunuza danışmanız ve düzenli kontrollerinizi yaptırmanız önerilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(16-10-2024, Saat: 23:16)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulaşma ihtimali % 40 oranında azaltır. Genel olarak HSV + birinin HSV negatif birine bulaştırma ihtimali bir yılda % 11 civarındadır. HSV tip-1 de bu oran daha düşükken, tip-2 de tip-1'e oranla daha yüksektir. Erkekten kadına bulaşma ihtimali, kadından erkeğe bulaşma ihtimalinden daha yüksektir. Lezyon olmadan bulaşma ihtimali bir yılda yaklaşık % 7'dir. Baskılama tedavisi bu oranı % 40 oranında azaltır. Prezervatif kullanımı da yaklaşık % 50 oranında azaltır.

Sürekli baskılamada karaciğer ve böbrekleri yorar bu da sıkıntılı

bu bilgiyi nereden edindiniz?

Ben 2 buçuk sene hergün waltreks içtim sürekli değerlerimide kontrol ettim hiçbir sıkıntı yapmadı yaklaşık 4 aydırda ilaç kullanmayı bıraktım ve ilaçı bıraktığımdan beri hiç atak geçirmedim eğer ilaç vucuduna zarar vermiyorsa kullanın bence ama bence psikolojiyle çok alakalı ben herpes olduğumu yoksayıyorum inanın aklıma bile gelmiyor sürekli kafaya takma düşünme

(13-11-2024, Saat: 02:14)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Mesaj atabilirsin şuan sorun yok

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital Herpes Tedavisinde Psikiyatrist ve İlaç Kullananların Deneyimleri cipiaresss 2 328 30-06-2026, Saat: 19:17
Son Yorum: patates
  Valtrex Baskılama Tedavisinde Atak Çıkması Normal mi? kadirm 2 953 18-01-2026, Saat: 20:55
Son Yorum: kadirm
  Genital Herpes Tedavisi: Ozon ve Biorezonans Deneyimleri jimmmy 662 339,577 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
Information Herpes Tedavisinde Valtrex Kullanımı: Deneyimler ve Öneriler Lovelyjackal 45 15,262 09-02-2025, Saat: 13:14
Son Yorum: Semptom
  Uçuk Tedavisinde Keçiboynuzu: Faydası ve Kullanım Deneyimleri Herpestrk 0 897 16-02-2024, Saat: 23:44
Son Yorum: Herpestrk

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi