Yorumları: 4
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Bugün ikinci atağımı geçirmeye başladım 15-20 gün aradan sonra. Doktora Valtrex yazdırmak için gittim fakat kendisi sürekli her seferinde Valtrex içemeyeceğimi söyledi. Valtrex içemeyeceksek nasıl atlatacağız atakları dostlar beni bilgilendirir misiniz lütfen. Fucidin sürmemi söyledi ama ilk atağımda Fucidin pek işe yaramamıştı.
Yorumları: 573
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
hemen o doktoru değiştir. cok acil hem de...
Yorumları: 103
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
Benim 40 gündür kızarıklık geçmiyor. Farkli bölgelerde farkli şeyler çıktı. Bir türlü anlam veremedim. Ilac almak hariç aklınıza gelebilecek her seyi yaptım. Çok çaresiz hissediyorum. Örneğin temas olmayan bolgemin üstüne oturamıyorum. Böyle bir atak olabilir mi ? Özel bölgemde ise batma var. Bütün doktorlara gittim. En iyi testleri de oldum. Neye göre hareket edeceğimi şaşırdım. Üç farklı merhem lezyonumu geçirmedi. Böyle herpes olabilir mi ? Neredeyse 40 gün oldu. Kan testi zaten güvenilir değilmiş. Lezyonlarim birebir kendisini ortaya koymuyor. En çok herpese benzeyen lezyonum bir gün kaldı. Doktora fotoğrafını gösterdim. Ki o benzeyenin aynısı ayağimda da çıkmıştı.
Yorumları: 102
Konuları: 2
Rep Puanı:
7
Arkadaşlar valtreks dışında aynı etken maddeli başka isimde ilaçlarda var kullanan oldumu arada bir değiştirmek gerekirmi valtreksi bünyelerimiz sürekli aynı ilaca alışmasın diye bilğisi olan varsa yazsın lütfen
Örneğin annemin tansiyon ilacını belli bir süre sonra doktor değiştiriyor başka bir tansiyon ilacı veriyor sebebini sorduğumda bu ilaca vucut bağışıklık kazandığı için etkisi azalmış olabilir başka ilaca geçelim diyor
Yorumları: 114
Konuları: 1
Rep Puanı:
6
Türkiye için Vaxvire ve Viromed, Valtrex ilacının eş değeridir. Valtrex, gsk firmasınındır ve orijinalidir. Yani etken maddeyi keşfeden, bütün prosedürleri tamamlayıp piyasaya çıkarandır.
Sizin tansiyon ilacında bahsettiğiniz muhtemelen etken madde değişmesi. Ama hsv için, valtrex için böyle bir şey yok. Sadece üreten firma değişiyor.
Elimizde etken madde olarak asiklovir ve valasiklovir var baskılama tedavisi için, tablet olarak. Krem olarak ise birkaç etken madde daha var. Başka da alternatifimiz yok.