Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her ay ataklar tekrarlıyor Valtrex önerir misiniz?
Merhaba 2023 yılında kaptım hastalığı önceleri sadece kremle geçmesini bekliyordum daha sonra internette asivirai hapı duydum ara sıra kullandım vs derken neredeyse 1 yıldır her reglim öncesi çıkıyor. Ayrı zamanlarda asiviral kullandım ama baskılayamıyorum. Bir iki kadın doğuma gittim ama çok bilgisizlerdi asiviral yazıp gönderdiler hiç süresiyle ilgili bilgi verilmedi. Şimdi burada görüyorum ki herkes Valtrex kullanıyormuş ben de bilgi almak istiyorum. 1 hafta önce kan testi yaptırdım değerlerimin hepsi normal. Aile doktoruma yazdırıp başlamak istiyorum ama ne kadar süreyle kullanmalıyım sizce, siz nasıl kullandınız bilgi verebilirseniz sevinirim.

(18-02-2025, Saat: 22:22)Janexyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 2023 yılında kaptım hastalığı önceleri sadece kremle geçmesini bekliyordum daha sonra internette asivirai hapı duydum ara sıra kullandım vs derken neredeyse 1 yıldır her reglim öncesi çıkıyor. Ayrı zamanlarda asiviral kullandım ama baskılayamıyorum. Bir iki kadın doğuma gittim ama çok bilgisizlerdi asiviral yazıp gönderdiler hiç süresiyle ilgili bilgi verilmedi. Şimdi burada görüyorum ki herkes Valtrex kullanıyormuş ben de bilgi almak istiyorum. 1 hafta önce kan testi yaptırdım değerlerimin hepsi normal. Aile doktoruma yazdırıp başlamak istiyorum ama ne kadar süreyle kullanmalıyım sizce, siz nasıl kullandınız bilgi verebilirseniz sevinirim.

Çok stres yapıyor olabilirsin veya yediğin bazı yiyecekler atak gecirmende etkili oluyor olabilir.

(18-02-2025, Saat: 22:22)Janexyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 2023 yılında kaptım hastalığı önceleri sadece kremle geçmesini bekliyordum daha sonra internette asivirai hapı duydum ara sıra kullandım vs derken neredeyse 1 yıldır her reglim öncesi çıkıyor. Ayrı zamanlarda asiviral kullandım ama baskılayamıyorum. Bir iki kadın doğuma gittim ama çok bilgisizlerdi asiviral yazıp gönderdiler hiç süresiyle ilgili bilgi verilmedi. Şimdi burada görüyorum ki herkes Valtrex kullanıyormuş ben de bilgi almak istiyorum. 1 hafta önce kan testi yaptırdım değerlerimin hepsi normal. Aile doktoruma yazdırıp başlamak istiyorum ama ne kadar süreyle kullanmalıyım sizce, siz nasıl kullandınız bilgi verebilirseniz sevinirim.
Normalde her gün belli saatte bol su ile 500 mg, baskılama tedavisi bir yıl süre ile. Kullandığınız sürec boyunca karaciğer ve böbrek tahlillerini ihmal etmeyin. Belirli periyotlarla tahlillerinizi  yaptırın. Zarar verip vermediğine bakmak için. Devamlı kullanan arkadaşlarımızda var, hiç kullanmayan da var karışık bir durum.

(20-02-2025, Saat: 11:34)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok stres yapıyor olabilirsin veya yediğin bazı yiyecekler atak gecirmende etkili oluyor olabilir.

Yiyeceklerle bir bağlantısı varmış gibi gelmiyor bağışıklığım düştüğü zaman kendini gösteriyor. Regl öncesi veya soğuk algınlığına yakalanırsam falan.

(24-02-2025, Saat: 11:53)Janexyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yiyeceklerle bir bağlantısı varmış gibi gelmiyor bağışıklığım düştüğü zaman kendini gösteriyor. Regl öncesi veya soğuk algınlığına yakalanırsam falan.

Yiyeceklerlede bağlantılı kendine bakmiyorsan sağlıksız besleniyorsan ayda 1 çıkması gayet normal. 

​​​​​Örnek veriyorum bende kuruyemiş veya bi türk kahvesi yada alkol aldığımda endirekt etki ediyor karıncalanma kaşıntı yanma başlıyor o yüzden yediginize ictiginize dikkat etmeniz gerekiyor hayat sizin hayatınız tabiki istediğinizi yiyip içebilirsiniz problem yok..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Her atak dönemi Valtrex Kullanabilir miyiz? ymntrk35 24 7,002 13-12-2024, Saat: 13:19
Son Yorum: Üzgünüm
  Valtrex 1000 Mg Hakkında Yorumlar Gazetekeyfi 7 11,649 26-06-2023, Saat: 18:57
Son Yorum: xxxreyiz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: