Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gümüş suyu
Gümüşsuyu kullanan arkadaşlar kullandığınız gümüş suyunun markasını yazabilir misiniz

(18-07-2024, Saat: 01:06)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim ben bu virüse 4 yıl önce yakalandim. İlk 1-2 sene araştırdim bunları ve denedim. Çok şey araştırmama rağmen kalıcı hiçbir çözümü yok. Aşı çalışmaları var sadece oda yıllardır çıktı çıkacak diye söylenip duruyor. Dudakta çıkan uçuk için bı çare nasıl yoksa bunun içinde kalıcı çare yok. Boş umutlara kanipta kendinizi heba etmeyin diye söylüyorum. Yoksa bende derim şunu şunu deneyin geçiyor diye boş umutlar veririm. Ama bu virüsü kabullenip öyle hayatınıza devam edin diyerek kısa ve öz konuşuyorum. Hee ilerde aşısı çıkar inşallah. Benim tavsiyem baskılama tedavisi görün en azından sonraki dönemlerde uçuk cikma süreci daha uzun olur.

Arkadaşım sen her şeyi denemişsin kendince yalnız insan vücudu farklı reaksiyonlar gösteriyor herkeste her şey işe yaramayacak diye birşey yok bazı arkadaşlara olumlu etkiler yapan ürünler çıkabiliyor ha bu tamamen bitiriyor değil ama atakları rahat  geçiriyor belki süresini uzatıyor bende birçok şey denedim ve hala denemeye devam ediyorum ama burda karamsar yorum yapıp karalara bağlamamak lazım

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi