HT Forum

Tam Versiyon: Gümüş suyu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hpv ve hsv virüsü için gümüş suyu kullanan oldumu acaba bende her ikiside var lanet şeyler bunlar bir herbalist ile görüştüm 3 ayda tamamen virüsü yok ettiğini iddia etti gümüş suyu ile ve farklı bir karışım ie içinde ne kadar doğru guvenemedim bilgisi olan varmi
11 litre tükettim gümüşsuyu .Bana bir faydası olmadı.Yine aynı şekilde ayda 1 atak yaşadım.
(03-07-2024, Saat: 02:30)...mda... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hpv ve hsv virüsü için gümüş suyu kullanan oldumu acaba bende her ikiside var lanet şeyler bunlar bir herbalist ile görüştüm 3 ayda tamamen virüsü yok ettiğini iddia etti gümüş suyu ile ve farklı bir karışım ie içinde ne kadar doğru guvenemedim bilgisi olan varmi

Gümüş suyu çok tehlikeli şu açıdan tüm vücudun masmavi olabilir bunun geri düşünüde yok. Çok dikkat etmek lazım hatta ben araştırma yaparken yurt dışında bir insan bunu kullandığında masmavi olmuştu uzaylı gibi geziyodu . Bundan dolayı vazgeçmiştim ben
(12-07-2024, Saat: 23:25)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok haklısın aynı zamanda organlarada zarar verebilir.

Hangi organa nasıl zarar verebilir bilgin var mı
(13-07-2024, Saat: 19:52)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet örneğin beyinde birikimi ciddi nöral tehditler oluşturur ki biriktiği rapor edilmiş, Ayrıca dalakta ve böbrekler de ciddi hasara neden olabilir, karaciğer zaten vücudun arıtma merkezi ve ona da tehtıt içerir ki sen bir diğerini söylemişsin deride renk değişimi çabası, bir de kaslarda birikimi kas aktivasyonuna zarar verebilir..
Yani buna hiç yaklaşmamak lazım sadece herpes olması bunlardan iyi şuan, önemli organlara ciddi zarar veriyo
Bende kullandım bir işe yaramadı. Bakın arkadaşlar bunu kabullenin. Bu virüs için kalıcı hiçbir şey yok şuan. Benim ilk zamanlar ayda bir kere çıkıyordu. 1 yıl baskılama tedavisi gördüm. Sonrasında 2.5-3 ayda bir çıkıyor. Onuda valtrex kullanarak 5-6 günde geçmesini sağlıyorum. Kremle felan hiç uğraşmıyorum. Çok uykusuz kaldığım stres olduğum hasta olduğum zamanlar oldu. Hatta ameliyat bile olmama rağmen çıkmadı. Vücuttaki bağışıklık sistemi ne zaman düşerse o zaman çıkıyor. Birde kendim tespit ettim bende sadece fındık yediğim zaman çıkıyor. Diğer bütün çerez fıstık bakliyat ne yersen çıkmıyor. O yüzden çok kafaya takmayın bunu derim.
(17-07-2024, Saat: 19:26)antiherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende kullandım bir işe yaramadı. Bakın arkadaşlar bunu kabullenin. Bu virüs için kalıcı hiçbir şey yok şuan. Benim ilk zamanlar ayda bir kere çıkıyordu. 1 yıl baskılama tedavisi gördüm. Sonrasında 2.5-3 ayda bir çıkıyor. Onuda valtrex kullanarak 5-6 günde geçmesini sağlıyorum. Kremle felan hiç uğraşmıyorum. Çok uykusuz kaldığım stres olduğum hasta olduğum zamanlar oldu. Hatta ameliyat bile olmama rağmen çıkmadı. Vücuttaki bağışıklık sistemi ne zaman düşerse o zaman çıkıyor. Birde kendim tespit ettim bende sadece fındık yediğim zaman çıkıyor. Diğer bütün çerez fıstık bakliyat ne yersen çıkmıyor. O yüzden çok kafaya takmayın bunu derim.

madem kabullenmişin niye gümüş suyunu denedin

kalıcı hiç bir care yok diyorsun niye birşeyler deniyorsun

arkadaşım umut herzaman ayakta tutar insanların unutlarıyla oynamayın kabullenin demekte ne bırakın insanlar kendine göre çare arasın bundan dolayı umutsuzluga düşüp intihar eden bile var siz diyorsunuzki umudunuzu yitirin oturun bekleyin
(17-07-2024, Saat: 21:42)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]madem kabullenmişin niye gümüş suyunu denedin

arkadaşım umut herzaman ayakta tutar insanların unutlarıyla oynamayın kabullenin demekte ne bırakın insanlar kendine göre çare arasın bundan dolayı umutsuzluga düşüp intihar eden bile var siz diyorsunuzki umudunuzu yitirin oturun bekleyin

Aynen üstad inşallah bir gün umutla arayışla içimizden birimiz çaresini bulup herkesi kurtaracak
(17-07-2024, Saat: 21:42)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]madem kabullenmişin niye gümüş suyunu denedin

Kardeşim ben bu virüse 4 yıl önce yakalandim. İlk 1-2 sene araştırdim bunları ve denedim. Çok şey araştırmama rağmen kalıcı hiçbir çözümü yok. Aşı çalışmaları var sadece oda yıllardır çıktı çıkacak diye söylenip duruyor. Dudakta çıkan uçuk için bı çare nasıl yoksa bunun içinde kalıcı çare yok. Boş umutlara kanipta kendinizi heba etmeyin diye söylüyorum. Yoksa bende derim şunu şunu deneyin geçiyor diye boş umutlar veririm. Ama bu virüsü kabullenip öyle hayatınıza devam edin diyerek kısa ve öz konuşuyorum. Hee ilerde aşısı çıkar inşallah. Benim tavsiyem baskılama tedavisi görün en azından sonraki dönemlerde uçuk cikma süreci daha uzun olur.
ilk bir iki sene çaresi olmadıgını ancak öğrenmişin biz bilmiyorduk baskılama konusunada ben karşıyım tekrar söylüyorum ben diyorum valtrex 8 ay kullandım aklovir daha uzun kullandım bende işere yaramadı vucudumada okadar ilacı sokmuş oldum zovirax veya asiviral kıremlerle geçiştirenlerden bazıları daha az atak yaşadıklarını söylüyorlar bende beta glukan çinko c vitamini ekinizya içeren ımmuferon b12 d vitamini daha iyi geliyor bunları neden yazıyorum birtek senin dedigin doğru degil illaki bir şekilde bunun çareside var belki çokbasit birşeydir tıpta kullanılan okadar çok dogal ürünler varki esrar kenevir yagını yurt dışında kanser hastalarına veriyorlar bu dogal ürünler tıpta kullanılmaları nasıl olmuştur yacare ararken yada araştırırken kimse sizin dedigimiz gibi ben araştırdım bunun tek çaresi baskılama başkada uğraşmayın degil kimi melisa çayı içiyorum bana iyi geliyor diyor kimi propolis kullanıyorum iyi geliyor diyor ne yapalım şimdi hiç birşey denemiyelimmi sen herşeyi denemişsin geriye birşey bırakmamışsın 2 senede tm seni dinleyelim hiçbirşey denemeyelim araştırmayalım sen bizim yerimize yapmışsın zaten tşk burdaki okadar insandanda daha zekisin biz uğraşmayalım adminede söyleyelim siteyi kapatsın
Sayfalar: 1 2