Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil yardım.
4 ay oldu dayanamıyorum bu nasıl bir işti herpes midir nedir bittirdi beni 4 aydır öldüm ne ağrım bitti nede sızım günlük atakmı geçiriyorum yanıyorum hergün

herpes oldugundan emin misiniz?

(19-09-2024, Saat: 23:22)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 ay oldu dayanamıyorum bu nasıl bir işti herpes midir nedir bittirdi beni 4 aydır öldüm ne ağrım bitti nede sızım günlük atakmı geçiriyorum yanıyorum hergün

Sizin rahatsızlığınızın teşhisi uzman bir doktor işi. Herpes uzun süre sinir ağrısı yapabilir. Benim sinir ağrılarım bir yılı aştı örneğin. Son zamanlarda hafifledi. Ama henüz geçmedi. Uzun zaman sinir ağrıları çeken hastaların şikayetlerini yabancı forumlardan okudum. Ancak sizin şikayetleriniz herpes kaynaklı mı belli değil. İsterseniz bir nöroloji ya da algoloji uzmanına da gözükün. Doktorunuzla konuşarak sinirlerinize iyi gelebilecek ilaçlar veya bitkisel takviyeler de alabilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat edin. Uykunuzu kontrol altına almak ve sinirlerinizi yatıştırmak için doktorunuzla da konuşarak pasiflora, sarı kantaron veya melissa çayı tüketebilirsiniz. Bitkisel takviyeleri kullanırken dikkatli olun. Aşırı dozda kullanmayın. Bitkisel takviyelerin de yan etkileri olduğunu unutmayın. Bu nedenle muhakkak doktorunuza danışın. Arjinini düşük beslenin. Kafeinden, içki ve sigaradan uzak durun. Stresinizi bir şekilde kontrol altına alın. Genital bölgenizi sıkıştıracak dar kıyafetlerden kaçının. Mümkünse % 100 pamuklu iç çamaşırları giyin. Genital bölgenizi şampuan veya duş jeliyle yıkamayın. Herpes bazen genital bölgenizdeki sinirleri hassas hale getirir ve deri üzerindeki bariyerlere zarar verir. Bu nedenle, cilt bariyerini güçlendirecek kremler kullanabilirsiniz. Temizlik için zeytinyağlı doğal sabun kullanmak çözüm olabilir. Genital bölgenizi tıraş etmeyin veya ağda uygulamayın. Uzun süre oturmayın. Bugünlerin geçeceğini unutmayın. Ancak öncelikle rahatsızlığınızın ne olduğunu kesinleştirin. Geçmiş olsun.

Sinir ağrısı sizde her taraftamı oluyordu yoksa sadece genital bölgenizdemi ayaklardan tut her tarafımda oluyor kulakları beynimin içinde yaşıyorum bunu testislerim dokununca simsiya kömür gibi oluyor penis ağrım geçmiyor bazen ardık ağrıdan oturup ağlayasım geliyor dayanılmayacak ağrı çekiyorum bir ay olsa tamam diyecem 126 gün oldu askilovir kullandım 800 mg sabahları aksamları 400 mg kullandım 10 gün boyunca fayda etmedi yarın vatrex geliyor türkiyeden onu kulanmaya başlayacam artık değişen bir sey olacak mı

Bendeki lezyonlar herpese neden ilk testim igm 0.2 igg 1.6 çıktı bir ay sonra tekrar test yaptırdım başka yerde igm 0.3 igg 6.7 çıktı lezyonlar var img yüksek çıkması gerek mezmiydi 20 doktora gittim biri çözüm söylemedi artık korkuyorum hiv miyim artık halım kalmadı arkadaşlar siz benim durumdamısınız

(20-09-2024, Saat: 01:05)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinir ağrısı sizde her taraftamı oluyordu yoksa sadece genital bölgenizdemi ayaklardan tut her tarafımda oluyor kulakları beynimin içinde yaşıyorum bunu testislerim dokununca simsiya kömür gibi oluyor penis ağrım geçmiyor bazen ardık ağrıdan oturup ağlayasım geliyor dayanılmayacak ağrı çekiyorum bir ay olsa tamam diyecem 126 gün oldu askilovir kullandım 800 mg sabahları aksamları 400 mg kullandım 10 gün boyunca fayda etmedi yarın vatrex geliyor türkiyeden onu kulanmaya başlayacam artık değişen bir sey olacak mı

Bendeki lezyonlar herpese neden ilk testim igm 0.2 igg 1.6 çıktı bir ay sonra tekrar test yaptırdım başka yerde igm 0.3 igg 6.7 çıktı lezyonlar var img yüksek çıkması gerek mezmiydi 20 doktora gittim biri çözüm söylemedi artık korkuyorum hiv miyim artık halım kalmadı arkadaşlar siz benim durumdamısınız
Herpese bağlı sinir ağrısı genelde genital bölgede ve kalça ve leğen kemiğinde kendini belli eder. Ancak kesin bir kural yok. HSV herkeste farklı farklı semptomlara neden olmakta. Ancak lezyonların sürekli kalmasına ilişkin ben daha önce bir şey okumadım. Bence sizin ilk olarak sakinleşmeniz gerekiyor. Rahatsızlığınız her ne ise stres ve gerginlik onu tetikliyor. Bu nedenle psikolojik destek almanız da gerekebilir. Bir psikoloğa gidip antideprasan yazmasını talep edebilirsiniz. İlk adımınız sakinleşmek olmalı. İkinci olarak hastalığınızın teşhisinin konması gerekiyor. HIV için test yaptırabilirsiniz. Lezyon varken IGM yüksek çıkar. Sizde çıkmamış. Test sonuçları yanlış değilse, sizin lezyonlarınız HSV kaynaklı değil. IGG pozitif çıkmış. Ama bu hangi tipe ait IGG? Tip-1 için pozitif çıkmışsa, bu muhakkak genital herpes sahibi olduğunuz anlamına gelmez. Sokaktan rast gele 10 kişi çevirip test yapılsa 6-7'sinin HSV Tip-1'i pozitif gelir. Sizin rahatsızlığınızın genital herpes olmama ihtimali yüksek. Belki birkaç farklı rahatsızlığa yakalandınız. Ancak sizin rahatsızlığınızın ne olduğunu forumdan kimse söyleyemez. Sinir ağrılarınız için algoloji veya nöroloji uzmanları ile görüşün.

Gün sayıyorum zaten doktora gitmek için stres kayanklı olduğunu sanmıyorum çektiğim ağrılar stres kaynaklı olamaz acile götürecek kadar ağrılar yaşadım ve inşallah dudakta olur dediğin gibi çıkar

(20-09-2024, Saat: 01:05)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinir ağrısı sizde her taraftamı oluyordu yoksa sadece genital bölgenizdemi ayaklardan tut her tarafımda oluyor kulakları beynimin içinde yaşıyorum bunu testislerim dokununca simsiya kömür gibi oluyor penis ağrım geçmiyor bazen ardık ağrıdan oturup ağlayasım geliyor dayanılmayacak ağrı çekiyorum bir ay olsa tamam diyecem 126 gün oldu askilovir kullandım 800 mg sabahları aksamları 400 mg kullandım 10 gün boyunca fayda etmedi yarın vatrex geliyor türkiyeden onu kulanmaya başlayacam artık değişen bir sey olacak mı

gecmiş losun oncelıkle.
max adlı arkadasın soyledıgı hersey dogru kelımesı kelımesıne.
sadece max arkadasımız degıl,hopeful,hakkı arkadasımız da sıze tavsıyelerde bulundular ama sizin durumda bırsuru bılınmezlık var beyefendı.
bulundugunuz ulke neresı kı 20 doktor bı teshıste bulunamıyor?
ıgg ıgm testlerınden bahsedıyorsunuz,bunlar hsv2 ıcın mı hsv1 ıcın mı?
su kabarcıklı lezyonunuz hıc oldu mu?testısler yanıyor dıyorsunuz,terleyınce gecıyor dıyorsunuz,3 aydır agrım dınmedı dıyorsunuz.
20 doktor sıze hıc mı tavsıye etmedı dıger cınsel yolla bulasan hastalık testlerı yapmayı?
herkeste farklı olabılıyor semptomlar evet ama şu forumda 120 gun boyunca hıc durmadan agrı ceken bır uye oldugunu sanmıyorum.
yanı demem o kı,herpes semptomlarına uymuyor.hıc krem yada valtrex kullanmasanız dahı 120 gun agrı olmaz.
ben hsv2 nın baş,kulak agrsı yapacagınıda sanmıyorum,hıc kımseden duymadım.genıtal ucuk bacak agrısı yapar bel agrısı yapar vs.
ayak tabanlarınızda yanma yapmaz.
saglıgınız ısınızdende onemlı degıl bence,ya turkıyeye donun bir doktora gıdın,yada orada iyi bi doktor bulun.
siz tum cınsel yolla bulasan hastalıklara dair bir test yaptırın kendınıze.
rica ediyorum insanları şu basit ucuk hakkında yanlıs bılgılendırmeyelım arkadaslar.
ucuk ılk sene agrı yapar bacaklarda vs,sonrası psikolojık sıkıntısı,onun dısında bır sıkıntısı yoktur genelde.

birde bu konudan bagımsız bırsey soylemek ıstıyorum,bir hanım uyemız yazmıstı,normal dogum yaptım,doktorumun hatasıydı,ve cocuklarımda genıtal herpes var demıstı.
ya yanlıs ıfade ettı kendını,yada bılgı eksıklıgı var.normal dogumda cocuga bulasır ama nasıl bulasır?o an annede ucuk olması lazım,antıvıral kulanmıyo olması lazım vsvs,hadi bulastı dıyelım,cocuktakı o herpes GENITAL HERPES olmaz.cocugun dogum kanalından cıkarken vucudunda en son bulasacagı yer cocugun genıtal bolgesı.kaldıkı yenı doganda oyle basit ucuk olarakda kalmaz vs vs.
kımseyı korkutmayalım ve dogru blgıler verelım,cok rica edıyorum.
bılmıyorum katılır mısınz katılmaz mısınız,evli olup bu ucuga yakalananların ucugu dert etme suresı sadece ılk atak zamanı,hadi bilemedın  3 ay daha.
lutfen basıtlestırın şu olayı.(tabı aldatma vs yoksa)

Dün bügün Türkiye'de 15 doktor gezdim burdaki ülkede 5 doktor gezdim benim lezyonlar gitmiyor çok ağrı çektim bütün testlerimi yaptırdım kafama kadar yüzüme kadar sinir batması yaşıyorum

Özel hastane kalmadı devlet kalmadı nereye gıdecem bilmiyorum artık ağrıdan delirmek üzereyim

(20-09-2024, Saat: 12:22)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün bügün Türkiye'de 15 doktor gezdim burdaki ülkede 5 doktor gezdim benim lezyonlar gitmiyor çok ağrı çektim bütün testlerimi yaptırdım kafama kadar yüzüme kadar sinir batması yaşıyorum

Özel hastane kalmadı devlet kalmadı nereye gıdecem bilmiyorum artık ağrıdan delirmek üzereyim

butun testlerınızı yaptırdıysanız,tum virus teslerı hıv hepatitler,ayrıca sfiliz gonore testlerınız negatifse ne guzel,oncelıkle o konuları elemıs olursunuz(testler dogru zaman ve dogru ortamda yapıldıysa)
agrılarınıza gelınce,ben herpese benzetmedım ama soyluyorum ben bu teshısı koyabılecek kısı degılım,burdakı kımse koyamaz.
size hıcbır doktor herpessınızde dememıs.
agrılarınıza tabıkı ınanıyorum ama sıze yardımcı sadece doktor olabılır.
oncelıkle ozel bır hastanede işin ehlı bı doktora gıdın ve o doktordan herpes teshısını duyun.inanın herpes ise gececektır agrılarınız.
Ama sizin bahsettıgınız semptomlar herpese benzemıyor(en azından genel herpes belırtısı degıl)
gecmıs olsun

Arkadaşlar niyetim burda insanları korkutmak değil herkesi çok iyi anlıyorum bende 4 aydır bunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum çözemedim normalde içi su dolu kabarcıklar çıkıp kayboluyomus ama bende hiç öyle kabarcıklar çıkmadı sadece penis ağrı çektim halen daha çekiyorum testislerde şişler gitmedi ne yaptımsa gitmedi bir buçuk aydır sinir ağrısıyıla mücadele ediyorum başımdan tut yüzüm sırtım kollarım karnım koltuk altım boynum ellerimin içi parmak uçlarım ayaklarım genital bölgem sinir batması yaşıyorum 3 dermatoloji 8 üroloji doktoru gördü ilaç verdi hiç birinin faydasını görmedim sadece antibiyotikleri içince rahatlıyordum etkisi gidince yine ağrı çekiyordum çocuk gibi oturup ağladığımı biliyorum ağrılardan ağrılar geçtimi hayır biraz azaldı penisin içinde davam ediyor ağzım değişik bir tat var testislerim çok kötü kokuyor mikrop bana artık ne bulaştırdı bilmiyorum

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım??? Ayselll 3 3,749 14-02-2021, Saat: 22:48
Son Yorum: musician27

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi