Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düşük Değerler
Dostlar, 10 gün olacak teşhis konulalı bana, popo içinde küçük içi delik kabarcıklar ile gittim doktora direkt herpes dedi. Kan değerlerim alındı, IgG 2.1 IgM 0.9 verdi. 1000mg Valtrex başladım, hala küçük küçük yaralarım var, geçmek bilmedi. Sizce bu harbiden herpes mi, çünkü değerlerim de tavana çıkmamış, sizin değerleriniz nasıldı, başka bir ihtimal var mıdır? Konuştuğum birinin tesi 12.9 gelmişti, mutlaka sürünme testi yaptır dedi(Swab). Partnerimde hiçbir şey yok bu arada. Fikrinizi almak istedim.

Her test aynı sandığım için değer girmemiştim pardon.

IgG için 1.1> pozitif sayılıyordu
IgM için ise 0.9> negatif sayılıyor idi

Değerlerine baktığında referans değerleri olur. Onlara göre negatif veya pozitif diyebiliriz. Sürüntü testi en doğrusu olur

(05-09-2024, Saat: 16:23)Belliene Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar, 10 gün olacak teşhis konulalı bana, popo içinde küçük içi delik kabarcıklar ile gittim doktora direkt herpes dedi. Kan değerlerim alındı, IgG 2.1 IgM 0.9 verdi. 1000mg Valtrex başladım, hala küçük küçük yaralarım var, geçmek bilmedi. Sizce bu harbiden herpes mi, çünkü değerlerim de tavana çıkmamış, sizin değerleriniz nasıldı, başka bir ihtimal var mıdır? Konuştuğum birinin tesi 12.9 gelmişti, mutlaka sürünme testi yaptır dedi(Swab). Partnerimde hiçbir şey yok bu arada. Fikrinizi almak istedim.

Küçük ortasında iğne ucu kadar nokta ve parlak sivilce ise molloskum olma ihtimali var

Hakkı bey molloskumlar ağrı ateş yapar mı o bölgede

(06-09-2024, Saat: 12:01)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerlerine baktığında referans değerleri olur. Onlara göre negatif veya pozitif diyebiliriz. Sürüntü testi en doğrusu olur

referanslar 1.1> pozitif IgG
0.9> pozitif IgM

(06-09-2024, Saat: 16:41)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Küçük ortasında iğne ucu kadar nokta ve parlak sivilce ise molloskum olma ihtimali var

yaralarım bu şekilde ama buna rağmen düşük değer herpes sonucu çıkması da aklımı karıştırdı.

(06-09-2024, Saat: 14:41)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erken aşamada testlerin negatif gelmesi normal bir durum. Gözle teşhis koymak çok kolay işinde uzman bir hekim için, ayrıca siz referans değerlerini paylaşmadığınız için test sonuçlarınızla ilgili yorum yapmak yanlış olur.

Merhabalar ilk aşama olsa dahi vücut virüsü yeni kaptığı ve savaş halinde olduğu için IgM yüksek gelmeli değil miydi? Referansları paylaştım. Teşekkür ederim.

Belliine ben ilk testim igg. 1.6 igm 0.2 çıkmıştı sonradan igg 6.7 igm. 0.3 çıktı bende lezyonlarda iyi lesme yok 3 ay 16 gün oldu

(06-09-2024, Saat: 20:13)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belliine ben ilk testim igg. 1.6 igm 0.2 çıkmıştı sonradan igg 6.7 igm. 0.3 çıktı bende lezyonlarda iyi lesme yok 3 ay 16 gün oldu

ilk test verdiginde lezyon  yok demektir şimdiki test sonucunda ıgm nin pozitif olması lezyonun aktif oldugunu gösterir

Bodrum 36 iki testi yaptırdığımda da lezyonlar vardı ben lezyonlar 3 aydır var hiç yok olmadı ki

(06-09-2024, Saat: 20:06)Belliene Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar ilk aşama olsa dahi vücut virüsü yeni kaptığı ve savaş halinde olduğu için IgM yüksek gelmeli değil miydi? Referansları paylaştım. Teşekkür ederim.

antikor oluşturan savaşcı ıgg dir ıgm degil

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi