Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hsv2 yeni tedavi
Nereden açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musun?

Bacağında çıkan var mı hiç aranızda arkadaşlar bugün iğne batması gibi yürüdükçe batma oluyor önlem için ne önerirsiniz daha çıkmadı

Information 
Selam,
Tamam da HSV2 içsel bir virüs değil mi? dışsal ışın tedavisi nasıl içerideki virüsü yok edecek onu anlamadım?

sena 11 şimdi bende lezyon yok test yaptırsam ıgg pozitif çıkar ıgm negatif çıkar aynı sende oldugu gibi bu virüs bulaştıktan sonra herkeste antikor oluşur oda ıgg dir hasta olmayanlarda ıgg de negatiftir referas degerlerinide yazarsan antigor seviyesinin normal olup olmadıgını belki yorumlaya bilirim fakat bu teste göre sen hsv2 hastasısın ve virüs mevcut demektir

(23-05-2024, Saat: 21:03)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sena 11 şimdi bende lezyon yok test yaptırsam ıgg pozitif çıkar ıgm negatif çıkar aynı sende oldugu gibi bu virüs bulaştıktan sonra herkeste antikor oluşur oda ıgg dir hasta olmayanlarda ıgg de negatiftir referas degerlerinide yazarsan antigor seviyesinin normal olup olmadıgını belki yorumlaya bilirim fakat bu teste göre sen hsv2 hastasısın ve virüs mevcut demektir

Merhaba 36Bodrum36 
Paylaştığım ıgg ve ıgm sonuçlarımdan sonra tekrar test yaptırmadım.Zaten eskisi gibi olmayan fakat deriyi gerdiğimde yayılımından uçuk olduğunu anladığım küçük sivilceler halinde 2 kez atak yaşadım.Eskisi gibi acı yoktu.Dolayısıyla  pozitif olduğumu anladım.Fotodinamik ile hpv nin 4 tipinden kurtulmuş oldum, tüm tipleri negatif çıktı ve hsv de atak aralığım uzamış oldu.Son durumum bu.Kalıcı bir tedaviyi araştırmaya devam ediyorum.

(04-03-2024, Saat: 23:19)Majan10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim bilgi için.umarım bir gün buradaki herkes kurtulacak bu virüsten

İnşallah kardeşim ? ama bu süre zarfında bu virüse karşı en etkili ve en gerçekçi çözüm günlük ömür boyu kullanabileceğimiz
1-) LYSİNE
2-) MONOLAURİN
3-) PROPOLİS
4-)MELİSA ÇAYI

(02-02-2024, Saat: 20:47)enesbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ediyorum umarım hayırlara vesile olur.

Hocam bunun cesaretle alakalı bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Ben konu açtım ve konuda da her şeyi belirttim. Fotodinamik tedavi vücudun bir çok alanında kullanılan bir işlem. Buraya tekrar tekrar yazmayacağım konuyu admin onayladıktan sonra okuyabilirsiniz. Ayrıca teşekkür ediyorum umarım hayırlara vesile olur. Ancak ışın tedavisinin vücutta olumsuz etkilere sebep vermeyeceğini hem bilim hem de mantığım ifade ediyor.

Arkadaşlar hiçbirine gerek yok sadece bıttım sabunu kullandım 15 günde bir çıkan lezyonlarım 8 ayda 2 kere cıktı hatta 2. sinin sebebide derisi tahrişten zarar gördü o yüzden rahat giyinmiş olsaydım 8 ayda 1 olacaktı

(25-05-2024, Saat: 13:20)emreee1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar hiçbirine gerek yok sadece bıttım sabunu kullandım 15 günde bir çıkan lezyonlarım 8 ayda 2 kere cıktı hatta 2. sinin sebebide derisi tahrişten zarar gördü o yüzden rahat giyinmiş olsaydım 8 ayda 1 olacaktı

Bıttım sabununu nasıl kullandığını da yazabilir misin sana zahmet?

(25-05-2024, Saat: 13:21)Gazetekeyfi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bıttım sabununu nasıl kullandığını da yazabilir misin sana zahmet?

Trendyoldan aldım ilk kullanımda penisime ve kıl bölgesine sürdüm duruladım her duşta 3 kere falan iyice köpürterek uyguladım. Sabun bitince 5 ay falan kullanmadım. Sabunun etkisi 5 ay sürdü sanırım sonra bir kere lezyon gördüm ama o dönemde kot pantolon giymiştim ve kız arkadaşım sürekli cinsel konulardan bahsediyordu tahriş oldu diye çıktığını düşündüm sabunu tekrar kullanmaya başladım şimdi 2 duşta 1 kullanıyorum 3 aydır yok kısa 8 ayda 2 atak cok iyi 1 seneye cıkartırsam süper olur. Virüsü aldığım 2023 yılında sürekli görüyordum psikolojim bozulmuştu umarım böyle devam eder

Bir gün biri çıkıp hastalıktan kesinlikle kurtuluyoruz diyip mutlu haberi veren kişi Allah'ım cenneti nesip eyle

(25-05-2024, Saat: 12:17)Gazetekeyfi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah kardeşim ? ama bu süre zarfında bu virüse karşı en etkili ve en gerçekçi çözüm günlük ömür boyu kullanabileceğimiz
1-) LYSİNE
2-) MONOLAURİN
3-) PROPOLİS
4-)MELİSA ÇAYI

MONOLAURİN  nereden alıyorsunuz acaba

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rusyada aşı ve hapla tedavi iddiası Sena11 24 6,879 23-07-2025, Saat: 13:32
Son Yorum: cipiaresss
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 1,193 03-03-2024, Saat: 00:21
Son Yorum: vertigo
  30 Ekim, Yeni bir aşı çalışma konusu Kaya9507 3 2,207 07-11-2023, Saat: 10:16
Son Yorum: umutherzamanvardır
  Oral hsv2 olan hiç kimse yok mu burada ? fatmaa7 10 4,567 22-09-2023, Saat: 12:50
Son Yorum: ghost1907
  Yeni mRNA Aşısı ( Sanırım Kurtuluyoruz) :) Poser 41 28,396 09-03-2023, Saat: 07:18
Son Yorum: guest

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi