Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rusyada aşı ve hapla tedavi iddiası
Merhaba Ekşi sözlükte Herpes olarak arama yapınca bir kişi Rusyaya gittiğini 20 gün boyunca aşı ve hap ile tedavi uygulandığını yazmış, önceden 3 ayda 1 atak oluyormuş, yıl yıl editlemiş 2025 yılı boyunca hiç çıkmadı yazmış.Ama aşı ve ilaç ismi ve ya kim tarafından ne tedavisi yapıldığını yazmamış.Ekşi sözlük üyeliğim yok üyeliği olan biri detay sorabilir mi?

(02-05-2025, Saat: 04:44)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Ekşi sözlükte Herpes olarak arama yapınca bir kişi Rusyaya gittiğini 20 gün boyunca aşı ve hap ile tedavi uygulandığını yazmış, önceden 3 ayda 1 atak oluyormuş, yıl yıl editlemiş 2025 yılı boyunca hiç çıkmadı yazmış.Ama aşı ve ilaç ismi ve ya kim tarafından ne tedavisi yapıldığını yazmamış.Ekşi sözlük üyeliğim yok üyeliği olan biri detay sorabilir mi?

Aşı Vitaherpavac hapi bilmiyorum

(03-05-2025, Saat: 11:45)Gokhun330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşı Vitaherpavac hapi bilmiyorum

Rusyaya gidip bu tedaviyi gören yok mu forumda acaba, ben bunu ilk kez okudum.Çok önemli bir bilgi bence, niye deneyen daha çok yok, yan etki falan da yazmamış, yapsaydı yazardı herhalde. E aşı var o zaman.Çok teşekkür ederim cevap için Gokhun330cum.Sevgiler

(04-05-2025, Saat: 08:31)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rusyaya gidip bu tedaviyi gören yok mu forumda acaba, ben bunu ilk kez okudum.Çok önemli bir bilgi bence, niye deneyen daha çok yok, yan etki falan da yazmamış, yapsaydı yazardı herhalde. E aşı var o zaman.Çok teşekkür ederim cevap için Gokhun330cum.Sevgiler

Aşı dsö tarafından onaylanmış bir aşı olmadiği için sadece rusyada uygulanıyor ve bildiğim kadarıyla 6 ayda bir kaç doz uygulanıyor. Yüzde yüz tedavi sağlamıyor sadece lezyonlari ve atak sayısıni düşürüyor sanırım tabii kişinin bağışıklık sistemine göre de değişir bu durum Aşı bulunsa bile faz çalışmalari onaylanması piyasaya sürülmesi yıllarca sürer bence

(12-05-2025, Saat: 01:18)Gokhun330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşı dsö tarafından onaylanmış bir aşı olmadiği için sadece rusyada uygulanıyor ve bildiğim kadarıyla 6 ayda bir kaç doz uygulanıyor. Yüzde yüz tedavi sağlamıyor sadece lezyonlari ve atak sayısıni düşürüyor sanırım tabii kişinin bağışıklık sistemine göre de değişir bu durum Aşı bulunsa bile faz çalışmalari onaylanması piyasaya sürülmesi yıllarca sürer bence

Dsö ü ben tanımıyorum ve güvenilir olarak tanımlamıyorum zaten

(21-05-2025, Saat: 05:24)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dsö ü ben tanımıyorum ve güvenilir olarak tanımlamıyorum zaten

Dsö yü tanımak, arap kültürünü din sanmak gibi geliyor. Ataklar azalıyorsa ve yan etkisi yoksa niye bu tedaviyi almıyoruz.Yan etkisi konusunda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar 1 yılı geçti ağrılarım geçmiyor hsv testi yaptırdım hvs 1 pozitif 45.50 çıktı hsv 2 ise 10.9 sınırda çıktı ama bende kızarıklık oluyor genital bölgemde ilaç kullanmıyorum hsv 2 pozitif miyim ağrım 1 yılı geçti geçmiyor

Ne gibi ağrın var nasıl ağrılar

Bildiğin testislerim içinde bir seyler geziyor gibi ve batma yanma hiç ağrım geçmiyor penisin uçunda

Sonuç pozitif mi başka testlerde yaptır istersen emin ol

Hsv 1 pozitif ama hvs sınırda çıktı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv2 yeni tedavi Sena11 92 18,472 29-05-2024, Saat: 19:28
Son Yorum: Ç11122
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 687 03-03-2024, Saat: 01:21
Son Yorum: vertigo

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi