Selam herkese, Uzun zamandır burayı anonim olarak takip ediyordum ve yeni buraya üye oldum. Herpes ile tanışmam 2014 senesinde oldu ve aradan 9 sene geçti. İlk başlarda sivilce olduğunu düşündüm hep baktım sürekli devam etmeye başladı sonra dermatolog prof. Cem Mat'a randevu aldım ve gittim ilk uçuk olduğumu orada öğrendim dünyam başıma yıkılmış gibiydi bu konu hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sadece valtrex'i kullan 6 ay boyunca baskılama olarak diye verdi kullandım ve normal doğum yapamazsın dedi daha da moralimi bozdu. Kullandım o süre içinde çıkarmadım ama bıraktıktan sonra yine ayda bir çıkarmaya devam ettim. Psikolojimi ve moralimi kötü bir şekilde etkiledi sonra araştırdım baktım vitaminler, bağışıklık güçlendirici ilaçlar kullanmaya başladım moralimi yüksek tutmaya çalıştım bu hastalık ge
Konuyu Oyla:
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Atak Zamanı Döküntü: Deneyimler ve Tavsiyeler | 0 | 969 |
29-01-2024, Saat: 14:53 Son Yorum: hopelove07 |
||
| HSV2 ile Yaşamak: Belirtiler, Tanı ve Psikolojik Etkileri | 4 | 2,568 |
10-06-2023, Saat: 14:35 Son Yorum: HopeFul |
||
| Herpes ile Yaşamak: Zamanla Ataklar Azalıyor mu? Deneyimler | 17 | 12,289 |
02-06-2023, Saat: 09:37 Son Yorum: Keke05 |
||
| Herpes (Uçuk) ile Yaşamak: İkinci Atak ve Duygusal Mücadele Hikayem | 53 | 29,292 |
30-12-2020, Saat: 00:46 Son Yorum: QWER |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

vucudumun farkli bolgelerine yayilmis durumda.. Baskilama tedavisini ben de 6 aylik periodlarla 2 defa oldum ama ilaci birakinca ayni siklikla cikmaya devam ediyor. Tek umudumuz asi. 4 gozle bekliyoruz