03-06-2020, Saat: 18:26
Merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. Yaklaşık olarak Ocak ayında korumasız bir ilişki yaşadım. İlişki öncesi traş olmuştum bel altı. Sanırım jilet ile 4 yeri kesmiştim yarım saat sonra ilişkim oldu. Bir kaç gün sonra kesilen yerler şişmeye başladı inanılmaz kaşıntı vardı. Cildiyeye gittim şüpheli ilişkin oldu mu dedi. 4 adet bakteri enfeksiyonuna karşı aşı yaptı 4 gün arayla bir de antibiyotik krem yazdı. Tedavi biraz iyi gelse de tam olarak iyileşmem 6 haftayı buldu. Yaklaşık 2 ay geçtikten sonra hüzünlü bir gün geçirdim ve o gece çok içtim. Ertesi gün penisimin başlangıç yan tarafında baloncuk şeklinde bir enfeksiyon gördüm. Ne olduğunu anlamadığım için biraz korktum. Başka bir hastaneye gittim. Başta elisa olmak üzere kan ve idrar tahlili yaptırdım. Hepsi negatif çıktı. Doktora dedim peki benim hastalığım ne olabilir. Mantar olabilir dedi krem yazıp yolladı. Sonra eski cikdiye doktoruma gittim. Herpes olabilir dedi bir tablet verdi. Baloncuk çıkan yerler tabletten sonra şişkinliği indi 15 gün sonra iyileştim şimdilik. Eğer herpesse virüs hücre içine yerleşerek ömür boyu kalıyormuş. Yabancı bir sitede okudum. Arı zehri içinde melittin adında madde varmış ve hücre duvarını parçalayarak virüsü ortaya çıkartıyormuş hatta yok ediyormuş. Acaba arı soktursak bir problem olur mu sonuçta hassas bir alan. Bu arada testlerimi 3 ay sonra yapmıştım. Arı zehri hakkında bilgisi olan var mı çünkü bazı makalelerde bel soğukluğu tedavisi için risk taşıdığı yazıyordu. Herpes için getinal bölgeye arı soktursak mı teşekkürler

((