Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes Tedavisi 2020: Aminoasitlerle Kurtulma İddiası ve Kullanıcı Deneyimleri
Konu Güncel Özeti: Kullanıcılar, Synergy Pharmaceuticals'ın aminoasit bazlı herpes tedavisi hakkında görüşlerini paylaşıyor. İlk mesajda, Bloomberg haberine atıfta bulunularak bu yaklaşımın güvenilirliği sorgulanıyor. Bazı kullanıcılar, ürünü kullandıklarını ve atak sıklığında azalma yaşadıklarını belirtiyor. Ancak çoğu, tedavi sona erdikten sonra atakların geri döndüğünü ifade ediyor. Bir kullanıcı, 6 aylık kullanım sonrası ciddi atakların başladığını söylüyor. Diğer bir kullanıcı, atakların azaldığını ancak tamamen kaybolmadığını bildiriyor. Genel olarak, ürünün herkeste aynı etkiyi göstermediği anlaşılıyor. Bazıları ürünü tavsiye etmezken, bazıları kısmi fayda gördüğünü söylüyor. Tartışma, bu tür takviyelerin kişisel deneyimlere bağlı olduğunu ve kesin bir tedavi olmadığı sonucuna varıyor.

Arkadaşlar selam, Bloomberg'in bir haberine göre aminoasitlerle herpes virüsünün tamamen vücuttan atılabileceği iddia edilmiş. Bunun hakkında bir şeyler duyan eden var mı? Haber burada: https://www.bloomberg.com/press-releases/2020-02-11/synergy-pharmaceuticals-novel-approach-could-treat-herpes-virus Bahsi geçen firmanın websitesi buraya çıkıyor; https://www.synergy-pharmaceuticals.com/ Bunlarda tablet satıyorlar. Acaba dolandırıcılık mı yoksa gerçekten çıktı mı? Bloomberg'de fake olsa herhalde yayınlanmazdı diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ek Bilgiler: Herpes simpleks virüsü (HSV) dünya genelinde yaygın bir enfeksiyondur. Aminoasit bazlı takviyeler, özellikle L-lisin, bazı çalışmalarda atak sıklığını azaltmada potansiyel göstermiştir. Ancak bu tür takviyelerin etkinliği kişiden kişiye değişebilir ve kesin bir tedavi olarak kabul edilmez. Synergy Pharmaceuticals'ın ürünleri, içerdikleri aminoasit karışımlarıyla dikkat çekmektedir. Bloomberg'de yayınlanan basın bülteni, şirketin yaklaşımını tanıtmaktadır. Kullanıcı yorumlarına göre, bazı kişiler ataklarda azalma bildirirken, bazıları için etkili olmamıştır. Bu tür takviyelerin kullanımı öncesinde mutlaka bir doktora danışılması önerilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(10-03-2020, Saat: 14:25)NadyaA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2020, Saat: 22:36)MutsuzHerpesli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ????

Benim ataklarım zaten sıktı , 
6 aylık süreçte 4 kez atak geçirdim ki bu benim için çok iyiydi , 
Ayda en az 2 defa oluyor normalde , artı benim yüzümde ve gözümde de var , onlarda bayağı azalmıştı , 
İlaçlar bitikten sonra yine Allah ne verdiyse ne zaman nerde isterse çıkar duruma geldi , 
Ben şahsım adıma tavsiye edemiyorum , 
Ama kullanıp kurtulanlarda vardır mutlaka , 
Benim bünyem zaten çok zayıf , herkesin bünyesine göre de değişebiliyor diye biliyorum ...
Gerçekten üzüldüm işe yarar diye ümit etmiştim. O soru işaretleri de aslında üzgün surattı. Nedense öyle çıkıyor. Bende sık çıkarıyorum umarım en kısa zamanda tedavisi bulunur

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HSV Tamamen Kurtulma Mümkün mü? 1 Yıldır Belirti Yok Mondie22 18 3,638 21-09-2025, Saat: 23:33
Son Yorum: kadirm
  HSV Test Deneyimleri: Hangi Laboratuvar, Hangi Yöntem, Ne Zaman? Alp23425 9 3,223 15-04-2025, Saat: 00:34
Son Yorum: 35can59
  Herpes Virüsü için Ozon ve Glutatyon Tedavisi: Deneyimler cipiaresss 0 955 12-03-2025, Saat: 02:54
Son Yorum: cipiaresss
Exclamation Herpes Virüsü ile Kanser Tedavisi: Yeni Umut HopeFul 63 35,619 31-07-2024, Saat: 01:10
Son Yorum: Ahmet3434
  Uçuk İzleri Nasıl Geçer? Beyaz İzlerden Kurtulma Yolları mstmstmst76 0 1,147 28-05-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: mstmstmst76

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi