Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Uçuk İçin Doğal Yağ Deneyimi ve Tartışmaları
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, Instagram'da 'gizemonayluna' adlı bir sayfada genital uçuk için 50 TL'ye satılan bir yağdan bahsetmiş ve deneyeceğini söylemiştir. Diğer kullanıcılar, yağın sürme yoluyla kullanıldığını ve yok etme değil, iyileşme süresini kısaltma etkisi olduğunu belirtmiştir. Bazı kullanıcılar, kolonya veya dezenfektan gibi ürünlerle lezyonları temizlemenin de işe yaradığını paylaşmıştır. Bir kullanıcı, 36 yıldır herpes hastası olduğunu ve atak sıklığının ayda bir olduğunu, ancak antiviral ilaç (Valtrex) kullanarak atakları önlediğini söylemiştir. Bağışıklık sisteminin düşmesiyle atak sayısının arttığı (8 atak) deneyimi paylaşılmıştır. Stresin atakları tetiklediği ve takıntı yapmanın daha fazla çıkarmaya yol açtığı belirtilmiştir. Bir kullanıcı, bulaştırma korkusu nedeniyle psikolojik olarak zorlandığını ifade etmiştir. İki üye arasında mesaj gönderme sorunu yaşanmış ve alternatif site önerilmiştir. Bir kullanıcı Valtrex'i doktora danışmadan kullanmayı sorgulamıştır. Son olarak, 11 yıllık HPV hastası bir kullanıcı konuya dahil olmuş, ancak herpes (HSV) ile HPV karıştırılmıştır. Genel kanı, herpesin tamamen geçmez olduğu, ancak semptomların yönetilebildiği ve tıbbi destek alınması gerektiğidir.

Arkadaşlar Instagram'ı olanlar için bir sayfa adı vereceğim. Sayfanın adı 'gizemonayluna'. Sayfadaki içeriklere bakarsanız bu kadın öncelikli olarak genital uçuk için aynı zamanda dudak uçukları için bir yağ hazırlamış. Fiyatı 50 TL. Ben deneyeceğim, sizler de bakmak isterseniz sayfaya bakabilirsiniz.

Ek Bilgiler: Genital herpes (uçuk) virüsü vücutta kalıcıdır ve tamamen yok edilemez. Ancak antiviral ilaçlar (örneğin valasiklovir, asiklovir) atak sıklığını ve şiddetini azaltabilir. Doğal yağlar bazı kişilerde semptomları hafifletebilir, ancak bilimsel kanıtları sınırlıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirmek (düzenli uyku, beslenme, stresten kaçınma) atakları azaltabilir. Herhangi bir ürün kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışılmalıdır.

Yaygın Yanlış Anlamalar

Herpes sadece cinsel temasla bulaşmaz; öpüşme, ortak eşya kullanımı gibi yollarla da bulaşabilir. Atak döneminde bulaşıcılık daha yüksektir. Asemptomatik dönemlerde de virüs yayılabilir.

Atak Yönetimi İpuçları

- İlk belirtiler (karıncalanma, kaşıntı) hissedildiğinde antiviral ilaç kullanmak atak süresini kısaltabilir. - Stres, yorgunluk ve hastalık atakları tetikleyebilir. - Lezyonlara dokunmaktan kaçının ve hijyene dikkat edin.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(10-02-2020, Saat: 20:39)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar instagramı olanlar için bir sayfa adı vereceğim. Sayfanın adı ‘gizemonayluna’. Sayfadaki içeriklere bakarsanız bu kadın öncelikli olarak genital uçuk için aynı zamanda dudak uçukları için bir yağ hazırlamış. Fiyatı 50 tl. Ben deneyeceğim, sizler de bakmak isterseniz sayfaya bakabilirsiniz

nedenben buyağ içiliyormu yoksa sürülen birşeymi

(10-02-2020, Saat: 21:49)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-02-2020, Saat: 20:39)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar instagramı olanlar için bir sayfa adı vereceğim. Sayfanın adı ‘gizemonayluna’. Sayfadaki içeriklere bakarsanız bu kadın öncelikli olarak genital uçuk için aynı zamanda dudak uçukları için bir yağ hazırlamış. Fiyatı 50 tl. Ben deneyeceğim, sizler de bakmak isterseniz sayfaya bakabilirsiniz

nedenben buyağ içiliyormu yoksa sürülen birşeymi

Sürülüyor. Bu arada yok etmek gibi bir durum yok. Sadece çıktığında daha kısa sürede iyileşiyor hepsi bu

nedenben yüzeydeki virüsü öldürmek kolay kulak çöpünü kolonya alkol dezenfektan bir ürünle lezyon çıktıgında günlük bir kaç defa sürdügünde antiviral hap almasanda iki üç günde gecer

(10-02-2020, Saat: 23:21)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nedenben yüzeydeki virüsü öldürmek kolay kulak çöpünü kolonya alkol dezenfektan bir ürünle lezyon çıktıgında günlük bir kaç defa sürdügünde antiviral hap almasanda iki üç günde gecer

Bodrum bu arada sormak istiyorum. Sende 36 yıldır var. Peki sıklığı nedir ? Ne kadar da bir atak yaşıyorsun ?

genelde ayda bir fakat bazen 4. 5 ay çıkmadıgı oluyor o dönemdede gözle görülmeyen belki bir atılım olmuştur bilemiyorum çıkacagı zaman karıncalanma vs oluyor bir iki gün önceden antiviral alırsam o dönemi çıkmadan atlatıyorum

(11-02-2020, Saat: 09:44)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: genelde ayda bir fakat bazen 4. 5 ay çıkmadıgı oluyor o dönemdede gözle görülmeyen belki bir atılım olmuştur bilemiyorum çıkacagı zaman karıncalanma vs oluyor bir iki gün önceden antiviral alırsam o dönemi çıkmadan atlatıyorum

Zamanla azaldığı falan yalan yani ?

Bende de hiç azalma yok malesef. Her ay düzenli en az 1 çıkar şanslıysam. Kafasına göre 2 3 4 bir kere 8 i gördüm Smile)) takmayın takınca daha çok çıkıyor

Can kaygıdan uzak bir hayat demişsin ama ben beceremiyorum malesef. Sürekli aklımda. Bende çıkması önemli değil isterse sürekli olsun. Benim derdim bulaştırma ihtimali. Karşımdakinin hayatını da etkileme durumu. Üzen bu zaten

(27-02-2020, Saat: 12:30)can Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27-02-2020, Saat: 12:22)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Can kaygıdan uzak bir hayat demişsin ama ben beceremiyorum malesef. Sürekli aklımda. Bende çıkması önemli değil isterse sürekli olsun. Benim derdim bulaştırma ihtimali. Karşımdakinin hayatını da etkileme durumu. Üzen bu zaten

Merhaba 
Size özel mesaj attım ama maalesef mesaj gitmiyor  
Mesaj kotanız dolduğu için sistem uyarı veriyor Sad
Gelen kutusundaki ve giden kutusundaki  mesajları silermisin Smile

Silebilsem silicem de beceremiyorum ?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bıttım Sabunu ile Herpes Ataklarını Azaltma Deneyimi emreee1907 27 10,848 02-07-2025, Saat: 02:10
Son Yorum: Hakkı123
  Egzema İçin Farklı Tedavi Önerileri ayt06 1 1,111 08-03-2025, Saat: 00:35
Son Yorum: Hakkı123
  HPV ve HSV Virüsü İçin Gümüş Suyu Kullanan Var mı? Deneyimler ve Uyarılar ...mda... 11 4,644 30-09-2024, Saat: 16:15
Son Yorum: Ahmet3434
  L-Lysine Takviyesi: Uçuk Ataklarında Etkili mi? Deneyimler marlipo 5 2,540 04-09-2024, Saat: 21:20
Son Yorum: Ahmet3434
  Genital Herpes Vücudun Başka Yerlerinde Kaşıntı Yapar mı? seher_guler22 11 5,410 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi