Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.25/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways
Bence hemvarlığını unutmadan dikkatli ve sağlıklı , hem de varlığını unutarak mutlu ve verimli yaşamak gerekir. Kendinize meşkaleler bulun. Hobi olabilir, master, mba olabilir, dil kursu olabilir... Ben kendimi meşgul ediyorum. Önemsizleştiriyorum bir şekilde

2 gündür hastanedeyim babam rahatsız içerideki insanları izliyorum hallerine bakıyorum basit bi uçuk üstelik hepimizin dudağında var fakat bu durumdan önce adını bile bilmiyorduk? Ben evlenince eşime bulaştırmamak için elimden geleni yapıcam gerekirse ölene kadar valtrex kullanıcam dikkat edicem

Ben Azeri doktorun yaptığını yapıcam adam kalçadan iğneyi vurun diyor damardan değil bakalım ne olur

dikkat et araştır

Uçuk aktif değilken bulaşmıyor arkadaşlar,biraz dikkat etmeniz yeterli,kafaya takmazsanız daha az tekrarlıyor.

Erkek milletine lanet olsun kadın kısmına bulaştırıyorlar bizde böyle çekiyoruzSmileSmile

bugünkü haber gen düzenlemesi ile ilgili haber hem gizli hemde aktif vürüse etki ettigini yazıyor fakat erken bir aşı degil

medicalxpress.com/news/2019-12-scientists-geneediting-disrupt-latent-herpes.html

En çok çıkar mı çıktı mı diye düşünmeden alkol almayı, gezmeyi, eğlenmeyi özlüyorum ? bir daha eski ben olamayacağımı bilmek gerçekten çok üzücü ?

al benden de o kadar alkol almayı kesip denedim hiç bir fark olmadı bem de geri başladım.keske dönebilsek eski günlere

herpes aşılarını takip eden yazar robert carlson excell biotech şirketinin canlı zayıflatılmış aşısının bu ay bir sonuç açıklamasını beklediklerini yazmış

precisionvaccinations.com/excell-biotech-exd-12-live-attenuated-herpes-vaccine-candidate

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpese Çözüm :​Artık Sessiz Kalmıyoruz: Herpes İçin Kalıcı Çözüm İstiyoruz! 🧬 marulkafa 0 270 30-03-2026, Saat: 01:11
Son Yorum: marulkafa
  Hsv-Herpes Atakları Durdurmanın Yolları cipiaresss 10 1,370 05-02-2026, Saat: 08:55
Son Yorum: Burak06.
  Herpes atak nüksünü artıran yiyecekler Ebru rep 34 4,973 17-12-2025, Saat: 23:45
Son Yorum: Burak06.
  Genital hsv 1 dudak ucugunu tetikler mi ? Hüseyin 8 1,714 24-08-2025, Saat: 20:41
Son Yorum: Hüseyin
  2023 yılına ait herpes ilaç ve aşı çalışmalarına ait bir çizelge max.903406 17 4,945 06-08-2025, Saat: 12:07
Son Yorum: Aysell

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi