Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.78/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Synergy Pharmaceuticals Yeni Haber
Merhaba bu hastalığa yeni yakalandım bütün siteyi okudum gerçekten Allah sizlerden razı olsun bu siteyi kurup yardımlaşıyorsunuz . Çok merak ediyorum bu tedaviyi kullananlar ne durumda şuan Allahım inşallah hayırlı sonuçlar versin

Arkadaşlar full devam dedikleri valtrexi yeni bıraktım sayılır bu arada bir bardak su bardağı bira da içtim... bir sıkıntı yok devam... spor yapıyorum alkali beslenemiyorum. Ama arjinin kuruyemiş tüketmiyorum. Atak benzeri bir şey yok.

Benim de ilaca başlayalı 2 hafta oldu. Gayet iyi gidiyor. Şimdilik herhangi bir yan etki yok. İlk 1 ay akşamları 1 tane valtrex500 alıyorum. Ekim itibariyle bırakacağım onu da . Alkol tamamen kestim. Haftada 1-2 porsiyon et yiyorum. Kuruyemiş çikolata asitli içecekler zaten hayatımda yok. Kahve ve çayı hayatımdan maalesef çıkaramıyorum Smile) umarım bu çileme değer Smile

uzun zamandır foruma girmiyordum. merakla sonuçları ve süreci takip edeceğim. buraya yazmayı bırakmayın lütfen. peki bu kürü nasıl getiriyoruz yurtdışından. mylifeisgood biraz bahsetmiş ama puprlepapaya dan da bilgi almak isterim. Smile

https://www.treatment4herpes.com/ Bu siteyi inceleyip yetkililerle mailleşebilirsiniz. Bana da İngilizcesi olan bir arkadaşım destek oldu

Mylife ve purple ilacın kaçıncı ayındasınız şuan 3. Ayın sonunda test yaptırıp paylaşırmısınız

Daha 1 ay olmadı ve sanırım nurtopu gibi bir atağım var ? sanırım yani... sivilce de olabilir....

Umarım değildir umarım iyi sonuçlar alırsın bu konuda çok umutluyum umarım boşa çıkmaz

(20-09-2019, Saat: 12:24)enginer23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım değildir umarım iyi sonuçlar alırsın bu konuda çok umutluyum umarım boşa çıkmaz

Evet...sivilceymiş çok şükürSmile geldi geçti. Ama ilacın ilk aylarında “mild” diye nitelendirdikleri hafif ataklar gerçekleşebilirmiş.

İlaca başlayalı tam 1 ay oldu . Sanki arada belli belirsiz ataklar yaşıyorum gibi. İlacın etkisi olarak yorumluyorum zira bu kadar sık atak yaşadığım hiç görülmedi.Allah sonumu hayır etsin Smile))

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv2 yeni tedavi Sena11 103 36,675 13-07-2025, Saat: 11:24
Son Yorum: Aysell
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 1,188 03-03-2024, Saat: 00:21
Son Yorum: vertigo
  30 Ekim, Yeni bir aşı çalışma konusu Kaya9507 3 2,201 07-11-2023, Saat: 10:16
Son Yorum: umutherzamanvardır
  Yeni mRNA Aşısı ( Sanırım Kurtuluyoruz) :) Poser 41 28,283 09-03-2023, Saat: 07:18
Son Yorum: guest
  X - Vax Aşı Klinik Testlere Başlıyor Yeni !! jimmmy 37 25,906 16-03-2021, Saat: 23:13
Son Yorum: Lulu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi