Yorumları: 12
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Rica ederim ayrıca kolay bulaşabilir bir virüs değil aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Rep Puanı:
0
Endişelerinizi anlıyorum çamaşır makinesi de bulaş olması imkansız Çünkü deterjan virüs öldürüyor ellerinizi bir kere içinizden sayarak 24'e kadar yıkamanız yeterli sonrasında kolonya kullanın çocuğunuzun altını değiştirirken Ayrıca hamileyken virüs sizde var mıydı
Rep Puanı:
0
anladım aslında bebeğinizin vücudu zaten bu virüsü tanıyor, sizden dolayı ve antikorlarını taşıyor ama bulaş olmayacak diye bir şey yok. telaş yapmayın el hijyenize dikkat edin
Sizi çok iyi anlıyorum. Günah olmayan bir çocuğa bir bebeğe onu bulaştırmamak için telaşlanıyorsunuz. ama çok telaş yaparsanız, bu ilerde sizin için psikolojik olarak bir sıkıntıya yol açabilir. siz ne ne kadar sağlıklı olursanız bebeğiniz de o kadar sağlıklı olur unutmayın
Rep Puanı:
0
dudak uçuğu gibi düşünün. ben dudak uçuğu olan çok arkadaşımdan. okuldayken okul zamanı ağzınin deydigi bardaktan su içmişimdir, yemek yemişimdir. sigara içmişimdir ama bende yok şu an
ben bu virüsü senelerdir yaşayan biriyim. bu forum ilk açıldığında kayıt olanlardanım, çok uzun zamandır girmiyordum. kullanıcı adım şifremi bile unutmuşum jimmy zamanında diğer forumda olanlardan biriyim siz ya da bir başkası aklınızda takılan şeyler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar
Rep Puanı:
0
Ne demek rica ederim aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz