Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinsel Yol Dışında Bulaşıp Bulaşmadığını Söyleyebilir Mi?
Rica ederim ayrıca kolay bulaşabilir bir virüs değil aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz

(10-02-2026, Saat: 20:36)Oldboy00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim ayrıca kolay bulaşabilir bir virüs değil aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz

Çamaşır makinesinde bulaşma olur mu bir de el hijyeni en takıldığım konu 2 kez sabunla yıkama sonrası kolonya dökmeden içim rahat etmiyor çocuğun altini degistirirken cok tereddüt ediyorum

Endişelerinizi anlıyorum çamaşır makinesi de bulaş olması imkansız Çünkü deterjan virüs öldürüyor ellerinizi bir kere içinizden sayarak 24'e kadar yıkamanız yeterli sonrasında kolonya kullanın çocuğunuzun altını değiştirirken Ayrıca hamileyken virüs sizde var mıydı

(10-02-2026, Saat: 20:50)Oldboy00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Endişelerinizi anlıyorum çamaşır makinesi de bulaş olması imkansız Çünkü deterjan virüs öldürüyor ellerinizi bir kere içinizden sayarak 24'e kadar yıkamanız yeterli sonrasında kolonya kullanın çocuğunuzun altını değiştirirken Ayrıca hamileyken virüs sizde var mıydı

Hamilelik Öncesinde vardı evet

anladım aslında bebeğinizin vücudu zaten bu virüsü tanıyor, sizden dolayı ve antikorlarını taşıyor ama bulaş olmayacak diye bir şey yok. telaş yapmayın el hijyenize dikkat edin

Sizi çok iyi anlıyorum. Günah olmayan bir çocuğa bir bebeğe onu bulaştırmamak için telaşlanıyorsunuz. ama çok telaş yaparsanız, bu ilerde sizin için psikolojik olarak bir sıkıntıya yol açabilir. siz ne ne kadar sağlıklı olursanız bebeğiniz de o kadar sağlıklı olur unutmayın

(10-02-2026, Saat: 20:55)Oldboy00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anladım aslında bebeğinizin vücudu zaten bu virüsü tanıyor, sizden dolayı ve antikorlarını taşıyor ama bulaş olmayacak diye bir şey yok. telaş yapmayın el hijyenize dikkat edin

Teşekkür ederim yani hijyene dikkat edildikçe cinsel yol dışında fazla bir yolu yok

dudak uçuğu gibi düşünün. ben dudak uçuğu olan çok arkadaşımdan. okuldayken okul zamanı ağzınin deydigi bardaktan su içmişimdir, yemek yemişimdir. sigara içmişimdir ama bende yok şu an

ben bu virüsü senelerdir yaşayan biriyim. bu forum ilk açıldığında kayıt olanlardanım, çok uzun zamandır girmiyordum. kullanıcı adım şifremi bile unutmuşum jimmy zamanında diğer forumda olanlardan biriyim siz ya da bir başkası aklınızda takılan şeyler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar

(10-02-2026, Saat: 20:59)Oldboy00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dudak uçuğu gibi düşünün. ben dudak uçuğu olan çok arkadaşımdan. okuldayken okul zamanı ağzınin deydigi bardaktan su içmişimdir, yemek yemişimdir. sigara içmişimdir ama bende yok şu an

ben bu virüsü senelerdir yaşayan biriyim. bu forum ilk açıldığında kayıt olanlardanım, çok uzun zamandır girmiyordum. kullanıcı adım şifremi bile unutmuşum jimmy zamanında diğer forumda olanlardan biriyim siz ya da bir başkası aklınızda takılan şeyler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar

Çok teşekkürler

Ne demek rica ederim aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz

(10-02-2026, Saat: 20:55)Oldboy00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anladım aslında bebeğinizin vücudu zaten bu virüsü tanıyor, sizden dolayı ve antikorlarını taşıyor ama bulaş olmayacak diye bir şey yok. telaş yapmayın el hijyenize dikkat edin

Sizi çok iyi anlıyorum. Günah olmayan bir çocuğa bir bebeğe onu bulaştırmamak için telaşlanıyorsunuz. ama çok telaş yaparsanız, bu ilerde sizin için psikolojik olarak bir sıkıntıya yol açabilir. siz ne ne kadar sağlıklı olursanız bebeğiniz de o kadar sağlıklı olur unutmayın

Hocam erkek sperminde oluşacak cocuga geçermi direk peki burada antikor taşıyor dediniZ yani hsv taşıyan bir erkek çocuk yaptıgında meniden geçebilirmi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi