Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinsel Yol Dışında Bulaşıp Bulaşmadığını Söyleyebilir Mi?
Lütfen bilen birileri bu lanet şeyin cinsel yol dışında bulasip bulasmadigini soyleyebilir mi? Her yerde farklı bir sey yazıyor. En önemlisi cocuklarimiz açısından nelere dikkat etmeliyiz

TelegramAngryBrkbrkkkbrk yaz detaylıca konuşalım

(10-02-2026, Saat: 14:00)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TelegramAngryBrkbrkkkbrk yaz detaylıca konuşalım
Burada bilgilenmek için yazıyoruz sizin amacınız ne ?

Konuşmak sohbet etmek bilgi paylaşımı yapmak arkadaş olmak eğer müsaitliğiniz varsa

(10-02-2026, Saat: 17:12)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuşmak sohbet etmek bilgi paylaşımı yapmak arkadaş olmak eğer müsaitliğiniz varsa

Bahsettiğim konuda gerçekten bilgisi olan ve buradan yanıtlayabilecek olan var mi acaba

Konuyu açan aşırı pimpirikli birine benziyor. Bu kadar evhamlanıp nasıl düzgün evlilik yaşıyorsunuz aklım almıyor. Bu kadar pimpirikli olup nasıl bu virüsü kaptınız orası da ayrı konu. Diğer şahıs da hemen her şeye yazıyor, ulu orta telegramını falan yazıyor. Bazen düşünüyorum da bu insanlarla nasıl aynı virüsü kapmışım, kendime kızıyorum.

(10-02-2026, Saat: 18:11)uzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açan aşırı pimpirikli birine benziyor. Bu kadar evhamlanıp nasıl düzgün evlilik yaşıyorsunuz aklım almıyor. Bu kadar pimpirikli olup nasıl bu virüsü kaptınız orası da ayrı konu. Diğer şahıs da hemen her şeye yazıyor, ulu orta telegramını falan yazıyor. Bazen düşünüyorum da bu insanlarla nasıl aynı virüsü kapmışım, kendime kızıyorum.
:poop:

Kanka anonim rahatlığı o yüzden evlencem burdan birini bulursam onun için çabalıyorum bu seni hiç alakadar etmez uçuklarınla ilgilen

(10-02-2026, Saat: 18:11)uzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açan aşırı pimpirikli birine benziyor. Bu kadar evhamlanıp nasıl düzgün evlilik yaşıyorsunuz aklım almıyor. Bu kadar pimpirikli olup nasıl bu virüsü kaptınız orası da ayrı konu. Diğer şahıs da hemen her şeye yazıyor, ulu orta telegramını falan yazıyor. Bazen düşünüyorum da bu insanlarla nasıl aynı virüsü kapmışım, kendime kızıyorum.

Merak ettiğiniz her şeyin cevabını yaşayarak almanızı ümid ediyorum. Başka insanların hayatlarini yargılamak çok basittir ta ki aynısı ya da daha beteri başına gelene Kadar yazık

Ayrıca burada yazma amacı bilgi paylaşmak değil mi neden bu sorduklarim sizi rahatız etti?

Literatür de vçojakalar var ama çok az vaka genel olarak cinsel yol bulaş ayrıca dışarıda çok uzun süre yaşayaman bi virüs nemli ortamda uzun süre yaşayabiliyor ıslak havlu vs vs

(10-02-2026, Saat: 20:29)Oldboy00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Literatür de vçojakalar var ama çok az vaka genel olarak cinsel yol bulaş ayrıca dışarıda çok uzun süre yaşayaman bi virüs nemli ortamda uzun süre yaşayabiliyor ıslak havlu vs vs

Teşekkürler

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi