arkadaşlar bu tür ilaçlar karacigeri çok yorar sürekli kullanılmaz ..benden söylemesi .u arada waltrex piyasada çok azaldı her eczanede yok ihtiyacı olan alsın diye yazmıştım forumda
Yorumları: 512
Konuları: 0
Rep Puanı:
29
60 derecede hsv nin öldügünü duymuştum çamaşır yıkarkende hijyen için 60 derece önerilir honeykomp ta zannedersem okumuştum vucut ısısını yükselmek gibi deneyler yapanlar olmuştu fakat insan vucudu 40 dereceden sonra havale kendinden geçme bayılma gibi sorunlarla hatta ölüm le sonuçlanan durumlar olur açıkcası insan vucudu 60 dereceye dayanmaz
Yorumları: 573
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
arkadaslar bu şekilde seyleri yapmayin alti üstü ucuk bu. ciktiktan sonra bu kadar ugrasmniza gerek yok. vectavir yada zovirax kullanin.
bu bahsettiginiz şeyler cok daha zarar verir.
önemli olan çıkmaması.
Yorumları: 512
Rep Puanı:
29
dıştan virüs öldüren alkol sirke sıcak kaşık sıcak su dezen fektan tendüdiyotik saf su asitler kolonya samırsak tuz bu ve benzeri ürünler virüsleri öldürdügü için iyilişme sürecini kısa tutuyor ama hiç biritedavi edici özelligi yok illaki denemek isteyen arkadaşlar en masum olanları secin asitlerden uzak durun en masumunu secin tuz olabilir samirsak sulandırılmış sirke olabilir unutmayın virüs insan sinir sistemine yerleşmiş içeride birşey sinir sisteminde bukalemun gibi kendini gizledigi için bagışıklık sistememizden kaçıyor ben öyle yüntemler biliyorumki anında dagıtım kabuk bağlamasını sağlayan yüzde yüz kimyasal yüzde yüz zararlı sıcak banyo ve bakteri ve virüslere karşı etkili sıvı sabunla o bölgeyi yıkamakta etkilidir duştan sonra sulandırılınmış sirkeyle bir pecete ile silersen daha hızlı iyileşir arkadaşlar hsv konusunda burda benim kadar deney yapan yoktur neler denemedimki hsv nin denasını bozmaktan tut mutasyona uğratmak için kabacık üstünde deneyler filan filan
Yorumları: 121
Konuları: 1
Rep Puanı:
2
Arkadaslar 3 gun once cikti ucugum sacma gelebilir ama krem olarak mantar kremi surdum ianin uçuk kreminden daha etkili bi sekilde iyilestirdi daha hizliydi
Yorumları: 2
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Ozon ve biorözenans tedavisi gördüm ben ozon sadece herpes sonrası oluşan enfeksiyon mantar için iyi geliyor.herpesten dolayı genital bölgemde deride incelme hassasiyet oluştu kalıcı.ozon ona iyi geldi fakat tekrarladikca başa sarıyor yine enfeksiyonla mücadele mantar tedavisi vs sürekli bir kısır döngü.Ozon herpesi bitirmiyor.Lügol solüsyon %5 yoğunlukta iyot kullanıyorum.Ucuk olan bölgeye kulak çubuğu ile 3-4gun sürüyorum.Biraz yakıyor mümkün mertebe genital bölge iç kısımlara surulmemesini tavsiye ederim.Cok iyi geldi.Şuanlik sürdüğüm yerde tekrar çıkmıyor.İlerisi için deneyimlemedim tabi.onun dışında propolisi yüz pedine döküp lezyonlu bölgeye tampon yapıp yarım saat kadar bekletiyorum o da söndürüyor.Gümüş suyu,propolis,d vitamini ,B12 gibi vitamin takviyesi alıyorum.4 yıldır müzdaribim ataklarda azalma yok fakat büyümeden iltihaplanmasına yaraya dönüşmeden iyileşiyor. Kullandığım ürünler sonrası bir gelişme olursa burada tekrar paylaşırım
Yorumları: 51
Arkadaşlar yeni yöntem buldum sarımsak sürün günde 3 kez 2 güne hicbişey kalmıyor