Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hsv
Arkadaşlar ben hsv yi çözemedim hastalık nasıl bir sey arkadaşlar  1.5 yıl oldu yüzüm de vücudumda batmaklar yaşıyorum özelliklede dizlerimden aşağısında yara çıkıyor sürekli genital bölgemde sürekli bir ağrı var 1.5 yıldır aynı ayda sadece 1 gün iyi oluyorum hvs miyim değilmiyim artık yordu beni eşim 6 ekimde doğum yaptı çocuğumuz oldu çok şükür sağlıklı oldu eşimde bir sey yok herpes olsaydı ona bulaş olmaz mıydı bu zaman hsv sürekli mi ağrı yapıyor vücudunun her hangi bir yerinde batma oluyor mu.

(31-10-2025, Saat: 11:01)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben hsv yi çözemedim hastalık nasıl bir sey arkadaşlar  1.5 yıl oldu yüzüm de vücudumda batmaklar yaşıyorum özelliklede dizlerimden aşağısında yara çıkıyor sürekli genital bölgemde sürekli bir ağrı var 1.5 yıldır aynı ayda sadece 1 gün iyi oluyorum hvs miyim değilmiyim artık yordu beni eşim 6 ekimde doğum yaptı çocuğumuz oldu çok şükür sağlıklı oldu eşimde bir sey yok herpes olsaydı ona bulaş olmaz mıydı bu zaman hsv sürekli mi ağrı yapıyor vücudunun her hangi bir yerinde batma oluyor mu.
Test oldunuz mu? Ağzınızda aft çıkıyorsa Behcet hastalığı da Olabılır anlattıklarınız bende de Behcet mı hsv mı anlamadı doktorlar

Behçet hastalığı vucutta batma yapıyor mu bende anlamadım bu nasıl bir lanet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: