Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HSV Makat Belirtileri ve Kolonoskopi Tavsiyesi

Merhaba. Bende genital HSV var. Makatta basur gibi ağrı var. Doktora gittim, elle kontrol, MR falan yaptı, bir şey yok dedi. Ama benim çok ağrılarımı görünce kolonoskopi yaptır dedi. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Ek Bilgiler: Kolonoskopi, kalın bağırsağı incelemek için kullanılan bir yöntemdir. Doktorunuz, ağrının kaynağını netleştirmek amacıyla bunu önermiş olabilir. HSV enfeksiyonu bazen atipik belirtiler verebilir. Bu tür durumlarda ileri tetkikler gerekebilir. Ancak her hasta farklıdır; doktorunuzun önerisine uymanız önemlidir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(26-04-2023, Saat: 14:34)8game8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. Bende genital hsv var makatta basur gibi agrı var doktora gittim elle kontrol mr fln yaptı birşey yok dedi ama benim çok agrılarımı göeünce kloskopi yaptır dedi bilgisi olan varmı teşekkürler

Gastroenteroloji ye gidin konuskopi mutlaka isteyin..polip veya benzeri olablir..ben yaptım polip çıktı ..polipte vucudun bazı yerlerinde bazı reaksiyon lar veriyor mutlaka bir gastroenteroloji ile görüşün ..sağlıklı günler dilerim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HSV Belirtileri: Yüz ve Vücutta Batma, Genital Ağrı - 1.5 Yıldır Sürüyor Dertler 2 858 01-11-2025, Saat: 07:56
Son Yorum: Dertler
  Herpes Nedir? Belirtileri ve Tedavi Yöntemleri Adsızbiri 2 1,759 19-03-2023, Saat: 14:15
Son Yorum: Adsızbiri
  Herpes belirtileri nelerdir? İlk belirtiler ve aşı çalışmaları Bumuux 7 3,463 13-02-2023, Saat: 02:56
Son Yorum: Storm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi