Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rusyada aşı ve hapla tedavi iddiası
Dudağında uçuk çıkıyor mu kardeşim çıkıyorsa büyükmü boyutu nasıl

(21-05-2025, Saat: 13:17)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv 1 pozitif ama hvs sınırda çıktı

Sınırda hsv diye bir şey ilk defa duydum, testi lezyon yokken igg olarak yaptıracaksınız

Anlık olarak en etkili çözüm bu. Bizzat ekşisözlükten Moskova'da yaşayan aşıyı uygulayan insanla konuştum. 1.5 senedir alkol almasına rağmen ve genital bölgesini traşlamasına rağmen hiç atak yaşamamış. Eskiden valtrex almadan gün geçiyormuş.

Aşı Dozajı ve Tedavi Süreci
A. Temel Rejim (Birinci Kür):

Toplam 5 enjeksiyon, her biri 7 gün arayla (7–10 gün aralıklı) uygulanır

Enjeksiyon deri altına (intradermal) uygulandığından, klinikte yapılmalıdır

B. Yenileme (Booster) Kür:

İlk kürü tamamladıktan yaklaşık 6 ay sonra, aynı 5 enjeksiyonluk kür yeniden yapılır .

C. Ön hazırlık ve protokol:

Aşıya başlamadan 10–14 gün önce Genferon (rekombinant alfa‑2 interferon) ve multivitamin takviyesi önerilir

Aşı remisyon döneminde, aktif atak yokken uygulanır

Ara enjeksiyonlarda yeniden atak gerçekleşirse, en azından 1 hafta Genferon ile müdahale edilip, atak geçtikten sonra tedaviye yeniden başlanır .

Moskova’da Hem Aşı Hem Tedavi Planı:
Önerilen Klinikler:
Vitafarma (JSC “FIRMA VITAFARMA”) – Resmi üretici, üretim ve ruhsatlı uygulama merkezi

H‑Clinic – Enfeksiyon hastalıkları ve herpes konusunda uzman, aşı uygulama hizmeti veriyor

MDC Patero Clinics, Burdenko Hastanesi, K+31 gibi büyük Moskova merkezleri — genital herpes tedavi servisleri mevcut, aşı uygulanabilirlik sorulmalı

? Ne Kadar Süre Kalmalısınız?
İlk kür (5 enjeksiyon): Enjeksiyonlar haftada 1 yapıldığından, yaklaşık 5 hafta sürecektir.

Ek süre: Klinik kayıt, ilk değerlendirme, laboratuvar sonuçları için 2–3 gün ekleyin → Toplam: 5–6 hafta.

Booster için: 6 ay sonra ikinci kür gerekir; bu da tekrar gidiş anlamına gelir, ancak daha kısa (yeniden 5 hafta içinde tamamlanabilir).

(16-07-2025, Saat: 23:54)hosteslerdenuzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anlık olarak en etkili çözüm bu. Bizzat ekşisözlükten Moskova'da yaşayan aşıyı uygulayan insanla konuştum. 1.5 senedir alkol almasına rağmen ve genital bölgesini traşlamasına rağmen hiç atak yaşamamış. Eskiden valtrex almadan gün geçiyormuş.

İlk kürü tamamladıktan yaklaşık 6 ay sonra, aynı 5 enjeksiyonluk kür yeniden yapılır .

Aşıya başlamadan 10–14 gün önce Genferon (rekombinant alfa‑2 interferon) ve multivitamin takviyesi önerilir

Ara enjeksiyonlarda yeniden atak gerçekleşirse, en azından 1 hafta Genferon ile müdahale edilip, atak geçtikten sonra tedaviye yeniden başlanır .

Önerilen Klinikler:
Vitafarma (JSC “FIRMA VITAFARMA”) – Resmi üretici, üretim ve ruhsatlı uygulama merkezi

H‑Clinic – Enfeksiyon hastalıkları ve herpes konusunda uzman, aşı uygulama hizmeti veriyor

MDC Patero Clinics, Burdenko Hastanesi, K+31 gibi büyük Moskova merkezleri — genital herpes tedavi servisleri mevcut, aşı uygulanabilirlik sorulmalı

İlk kür (5 enjeksiyon): Enjeksiyonlar haftada 1 yapıldığından, yaklaşık 5 hafta sürecektir.

Ek süre: Klinik kayıt, ilk değerlendirme, laboratuvar sonuçları için 2–3 gün ekleyin → Toplam: 5–6 hafta.

Booster için: 6 ay sonra ikinci kür gerekir; bu da tekrar gidiş anlamına gelir, ancak daha kısa (yeniden 5 hafta içinde tamamlanabilir).

Bir doktor ilaçları alıp burda uygulayabilir, orda kalmak için çok uzun süre 5 hafta

(19-07-2025, Saat: 04:36)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir doktor ilaçları alıp burda uygulayabilir, orda kalmak için çok uzun süre 5 hafta

FDA onaylamamış başka ülke kullanabiliyormu bilmiyorum sadece Rusya'da kullanabiliyor diye biliyorum Türkiye'de hiçbir doktor uygulamaz bunu zannetmiyorum

(16-07-2025, Saat: 23:54)hosteslerdenuzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anlık olarak en etkili çözüm bu. Bizzat ekşisözlükten Moskova'da yaşayan aşıyı uygulayan insanla konuştum. 1.5 senedir alkol almasına rağmen ve genital bölgesini traşlamasına rağmen hiç atak yaşamamış. Eskiden valtrex almadan gün geçiyormuş.

Önerilen Klinikler:

Aşıdan ziyade burada tedavi için yazan rekombinant alfa 2 ye de dikkat çekmek gerekir

(19-07-2025, Saat: 16:04)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşıdan ziyade burada tedavi için yazan rekombinant alfa 2 ye de dikkat çekmek gerekir

Evet bu var mı acaba Türkiye de ?

[quote="Sena11" pid='11154' dateline='1752980442']

Evet bu var mı acaba Türkiye de ?

Aynen var eczanede, farklı isim adı altında geçiyor. Bu ilaç normal interferonun çabucak yıkılıp antiviral etkisinin kandan kaybolmasını ve uzun süreli kalıcı bir antiviral etki göstermesi amacıyla üretilmiştir. İnterferon alfa-2b, bağışıklık sisteminizin viral enfeksiyonlar ve bazı kanser oluşumlarıyla savaşmasına yardımcı olan sentetik bir proteindir.

Selamlar, genferonun türkiyedeki muadili nedir bulamadım?

(20-07-2025, Saat: 23:14)ponçik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar, genferonun türkiyedeki muadili nedir bulamadım?

Bilen varsa lütfen+

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv2 yeni tedavi Sena11 103 34,247 13-07-2025, Saat: 11:24
Son Yorum: Aysell
  Dr. Keith Jerome yeni tedavi çalışması vertigo 0 1,114 03-03-2024, Saat: 00:21
Son Yorum: vertigo

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: