Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lezyon yokken bulaşma olurmu?
(12-07-2025, Saat: 15:39)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doktorun biri lezyon yoksa + baskılama yapıyorsaniz kesinlikle bulasmayacagini söylemişti herkes birşey söylüyor

İstatiksel olarak en fazla bulaş malesef lezyon yokken oluyor Sad

Baskılama için günde tek doz alıyorsanız Valtrex max. 16 saat etkili oluyor. Lezyon yok + baskılama yapılıyorken ihtimal düşük ama yine de risk var.

(13-07-2025, Saat: 01:34)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vücudun biriktirmedigi vitaminler c d e çinko bende bunları kullaniyorum cok iyi alkol olarak viski çıkartmıyor aksine azalttı ama votka anında ertesi gun çıkarttı bira aynı Smile)) ?

Yanlış bilgi suda çözünen vitaminler depolanmaz fazlası atılır. Yağda çözünen vitaminler karaciğer aracılığıyla depolanır. Bakınız suda çözünen vitaminler b ve C yağda çözünen ler Adek vitaminler idir. Çinko bir vitamin değil mineraldir saygılarımla

(13-07-2025, Saat: 04:20)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış bilgi suda çözünen vitaminler depolanmaz fazlası atılır. Yağda çözünen vitaminler karaciğer aracılığıyla depolanır. Bakınız suda çözünen vitaminler b ve C yağda çözünen ler Adek vitaminler idir. Çinko bir vitamin değil mineraldir saygılarımla
Kral sen niye istenmeyen akraba gibi herseye bir kulp bulmaya çalışıyorsun ? ben 2 3 gunde bir bu vitaminleri alıyorum doğru adek vücutta depolanır ama zaten alabilecegin miktarlar vucudunu cok zorlamaz ben yaptığımı söyledim gidip valtrex icip baskılamaktansa bagisiklik sistemini güçlü tutup hem diğer virusler icin hem hastalık icin daha iyi olduğunu dusunuyorum aynı zamanda lyzin(500mg) kullaniyorum bunlarında günlük aldigim miktar belirteyimde bir kulp bulma zahmetine girme ? benim yaptıklarım bunlar ve çıktığında cay ağacı yagi ile sarı kantaron yağı sürüyordum 2 gunde geçmişti suan 3 4 aydir yok inşallah çıkmaz çıkmasında yapay zekayla konuştuğumda bagisiklik sistemi güçlü olduğunda ömür boyu bile çıkmaya biliyormus ve ben bir kac kisiye sormuştum 3 4 senedir bende daha cikmiyor demisti burdan benim aklima gelende belki bu virüsüde bagisiklik sistemi komple temizleyebiliyor yada bagisiklik sistemi kuvvetliyse daha cikmiyor yada virüsün tüm.tiplerini tanıyor ve yüzeye ilerlemeden yok ediyor görüşüm fikrim yaptıklarım.bu sekilde

(16-07-2025, Saat: 22:04)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kral sen niye istenmeyen akraba gibi herseye bir kulp bulmaya çalışıyorsun ? ben 2 3 gunde bir bu vitaminleri alıyorum doğru adek vücutta depolanır ama zaten alabilecegin miktarlar vucudunu cok zorlamaz ben yaptığımı söyledim gidip valtrex icip baskılamaktansa bagisiklik sistemini güçlü tutup hem diğer virusler icin hem hastalık icin daha iyi olduğunu dusunuyorum aynı zamanda lyzin(500mg) kullaniyorum bunlarında günlük aldigim miktar belirteyimde bir kulp bulma zahmetine girme ? benim yaptıklarım bunlar ve çıktığında cay ağacı yagi ile sarı kantaron yağı sürüyordum 2 gunde geçmişti suan 3 4 aydir yok inşallah çıkmaz çıkmasında yapay zekayla konuştuğumda bagisiklik sistemi güçlü olduğunda ömür boyu bile çıkmaya biliyormus ve ben bir kac kisiye sormuştum 3 4 senedir bende daha cikmiyor demisti burdan benim aklima gelende belki bu virüsüde bagisiklik sistemi komple temizleyebiliyor yada bagisiklik sistemi kuvvetliyse daha cikmiyor yada virüsün tüm.tiplerini tanıyor ve yüzeye ilerlemeden yok ediyor görüşüm fikrim yaptıklarım.bu sekilde
Dediklerinin hiç birine karşı değilim ki sadece bir önceki yorumdaki yanlış kısmı düzeltim. Eksiklik varsa tabi ki d vitamini kullanılacak ama depolanmaz kısmı hatalı o kısmıni düzeltelim ki fazla alımlardaki yan etkileri oluşmasın, çünkü aşırı kullanımı sakıncalı olabilir , bazı arkadaşlar birikmez diye depolanmaz diye yersiz ilaç ve vitamin kullanımı yapıyor konuştuğum kadarıyla bunları kullanırken doz ayarını ve alım süresini mutlaka doktoruna danışsın. Forumda hiçbir doktora danışmadan valtreks kullanan var hatta burdan geçen bi arkadaşla konuştum spor yapıyor ve protein takviyesi alıyor üreyi yükseltmiş ve kullanmaya devam ediyor, bu gün bir başka arkadaş var baş ağrısından bahsediyor, bunları duyumlarla kullanmasınlar hekim kontrolünde kullansınlar diye yardımcı oluyorum. D vitamini gibi vitaminlerin de günlük kullanımı yetersizse doktor reçetesiyle kullanı mı doğru ama doz aşımı ciddi sorunlara neden olur , ya valtreks ve pek çok vitamini bi arada kullanan var yapmasınlar doktorlarına danışsınlar sen de yanlış biliyormuşsun işte naçizane tavsiyem ara ara böbrek ve karaciğer fonksiyon testleri yaptır kardeşim. Senin fikrine karşı değilim kesinlikle sadce yanlış kısmın da yardımcı olmak istedim ki bişeyi düzelteyim derken başka yerini bozma valtreks te diğer takviyeler de oldukça hassas hatalı kullanımı hayata mal olabilir yoksa tabi ki isteyen istediğini kullanır sonuçta doğal seleksiyon hepimiz için geçerli.

Valtrex gibisi yok malesef istediğin kadar takviye al

(16-07-2025, Saat: 23:00)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valtrex gibisi yok malesef istediğin kadar takviye al

En doğrusu akışına bırakın biraz lütfen, stesi durdurun ve hekimlerden destek alın. Valtreks herkeste çözüm olmaz her takviye de herkeste çözüm olmaz herkesin tedavi  rejimi kişiye göre değişebilir.

(16-07-2025, Saat: 22:04)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kral sen niye istenmeyen akraba gibi herseye bir kulp bulmaya çalışıyorsun ? ben 2 3 gunde bir bu vitaminleri alıyorum doğru adek vücutta depolanır ama zaten alabilecegin miktarlar vucudunu cok zorlamaz ben yaptığımı söyledim gidip valtrex icip baskılamaktansa bagisiklik sistemini güçlü tutup hem diğer virusler icin hem hastalık icin daha iyi olduğunu dusunuyorum aynı zamanda lyzin(500mg) kullaniyorum bunlarında günlük aldigim miktar belirteyimde bir kulp bulma zahmetine girme ? benim yaptıklarım bunlar ve çıktığında cay ağacı yagi ile sarı kantaron yağı sürüyordum 2 gunde geçmişti suan 3 4 aydir yok inşallah çıkmaz çıkmasında yapay zekayla konuştuğumda bagisiklik sistemi güçlü olduğunda ömür boyu bile çıkmaya biliyormus ve ben bir kac kisiye sormuştum 3 4 senedir bende daha cikmiyor demisti burdan benim aklima gelende belki bu virüsüde bagisiklik sistemi komple temizleyebiliyor yada bagisiklik sistemi kuvvetliyse daha cikmiyor yada virüsün tüm.tiplerini tanıyor ve yüzeye ilerlemeden yok ediyor görüşüm fikrim yaptıklarım.bu sekilde

Ayrıca herksin tedavi rejimi aynı değil, mesela ben hiçbirşey kullanmıyom, artık ve hemen hemen yok gibi bişey, ağrı yok, batma yok kaşıntı yok, alkol kovayla içsem çıkmaz, ama 2 günden fazla uykusuzluktan sonra çıkmıştı, bir de çikolata ve üzüm. Ama bunu kaptığım partnerim de sekiz sene hiç çıkmamıştı ve sekiz sene sonra çıkardığı tek bir lezyondan bana bulaştı ve o içkide içerdi, üzümde yerdi, uykusuz da kalırdı, vitamin takviye valtreks hiç kullanmadı, çikolata kahve herşey vardı ama bana bulaştırdıktan bu yana 1.5 yıl geçti geçen görüştük hiçbişey yokmuş Smile yani demem o ki her bünye farklı tepkilere sahip bu sebeple bu ilaç ve takviyeleri en iyisi hekim kontrolünde yapalım, yoksa eskiden nene ve dedelerimizin yaptığı gibi ben tansiyon ilacı kullanıyorum bana iyi geldi sana da gelir mantığı sağlıklı değil. Ben doktor reçete etmedikçe hiçbirşey kullanmıyom. Siz de illa ki hekiminize danışıyorsunızdur.

(16-07-2025, Saat: 23:05)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En doğrusu akışına bırakın biraz lütfen, stesi durdurun ve hekimlerden destek alın. Valtreks herkeste çözüm olmaz her takviye de herkeste çözüm olmaz herkesin tedavi  rejimi kişiye göre değişebilir.

Ayrıca herksin tedavi rejimi aynı değil, mesela ben hiçbirşey kullanmıyom, artık ve hemen hemen yok gibi bişey, ağrı yok, batma yok kaşıntı yok, alkol kovayla içsem çıkmaz, ama 2 günden fazla uykusuzluktan sonra çıkmıştı, bir de çikolata ve üzüm. Ama bunu kaptığım partnerim de sekiz sene hiç çıkmamıştı ve sekiz sene sonra çıkardığı tek bir lezyondan bana bulaştı ve o içkide içerdi, üzümde yerdi, uykusuz da kalırdı, vitamin takviye valtreks hiç kullanmadı, çikolata kahve herşey vardı ama bana bulaştırdıktan bu yana 1.5 yıl geçti geçen görüştük hiçbişey yokmuş Smile yani demem o ki her bünye farklı tepkilere sahip bu sebeple bu ilaç ve takviyeleri en iyisi hekim kontrolünde yapalım, yoksa eskiden nene ve dedelerimizin yaptığı gibi ben tansiyon ilacı kullanıyorum bana iyi geldi sana da gelir mantığı sağlıklı değil. Ben doktor reçete etmedikçe hiçbirşey kullanmıyom. Siz de illa ki hekiminize danışıyorsunızdur.

Sizinki hsv1 sanırım genitalde çok etkili değil zaten

(16-07-2025, Saat: 23:42)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizinki hsv1 sanırım genitalde çok etkili değil zaten
Bende ki hsv 1 genital zaten. Ama ilk bulaşta üst üste 21 günde iki tekrar yaptı, sonra üç ay sonra bir tekrar daha yaptı, sonra 45 gün sonra bir tekrar daha yaptı sonra 5 ay valtreks baskılama ve 9 ay hiç tekrar olmadı. Şimdi hiç bişey kullanmıyom ve bişey yok. Ama en önemlisi akışa bıraktım ve hayatıma devam ediyorum. Çikarsa iyleştirmesini biliyorum 3 günde bu kadar. Yani demem o ki hsv1 de hsv2 de, hastaya, virüs yüküne, bağışıklık sistemine vs göre her bünyede farklı seyredebilir

(17-07-2025, Saat: 00:19)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende ki hsv 1 genital zaten. Ama ilk bulaşta üst üste 21 günde iki tekrar yaptı, sonra üç ay sonra bir tekrar daha yaptı, sonra 45 gün sonra bir tekrar daha yaptı sonra 5 ay valtreks baskılama ve 9 ay hiç tekrar olmadı. Şimdi hiç bişey kullanmıyom ve bişey yok. Ama en önemlisi akışa bıraktım ve hayatıma devam ediyorum. Çikarsa iyleştirmesini biliyorum 3 günde bu kadar. Yani demem o ki hsv1 de hsv2 de, hastaya, virüs yüküne, bağışıklık sistemine vs göre her bünyede farklı seyredebilir

Yani işte okadarr Smile ben bu şekilde tedavi görüyorum valtrex 1 kere kullandım daha kullanmam ve benimde çıktığı zamanlar dediğim gibi çay ağacı yagi sarı kantaron yağı 2 gunde geçiyordu vitaminlerimi ve minerallerimi alıyorum zaten pritelivir çıkacak bekleyip göreceğiz az kaldı valtrexin ben bir işe yaradığını düşünmüyorum kendi fikrim . Baskiliyor çünkü baskilamak demek daha cok çıkması demek ama bagisiklik sistemi güçlü tutmak demek virüsü tanıtmak demek 2 seneye yakındır bunun acısını çekiyorum ve suan rahatlamaya başladım bagisiklik sistemimi güçlü tutup virüsü tanıttığımı dusunuyorum ve bu sekilde ilerleyemeye calisiyorum gerisi artık teferruat Smile))

(12-07-2025, Saat: 15:39)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doktorun biri lezyon yoksa + baskılama yapıyorsaniz kesinlikle bulasmayacagini söylemişti herkes birşey söylüyor

Glizigen sprey ve valtrex ile beraber bulasma riski en aza indirilir suan mevcut baska bir yöntem yok

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi