HT Forum

Tam Versiyon: Lezyon yokken bulaşma olurmu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[align=left]Normal zamanda lezyon yokken ilişkiye girildiğinde bulaşma olurmu ? 
Erkek te genital bölgede herhangi bir lezyon olmadığı zaman ilişkiye girildiğinde kadına buluşma olurmu? [/align]
Evet,olabilir. Lezyon yokken bulaş riski düşer ama sıfır değildir. Dökülme olabilir
(07-07-2025, Saat: 23:07)qwertymm11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][align=left]Normal zamanda lezyon yokken ilişkiye girildiğinde bulaşma olurmu ? 
Erkek te genital bölgede herhangi bir lezyon olmadığı zaman ilişkiye girildiğinde kadına buluşma olurmu? [/align]

Baskılama yapıyor olsanız bile sessiz atılımla bulaştırma riski hep var. Prezervatif + baskılama ile riski çok düşürürsünüz. Bulaş ihtimali azalsa bile hep var.
(12-07-2025, Saat: 09:39)tuzluk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Baskılama yapıyor olsanız bile sessiz atılımla bulaştırma riski hep var. Prezervatif + baskılama ile riski çok düşürürsünüz. Bulaş ihtimali azalsa bile hep var.

Doktorun biri lezyon yoksa + baskılama yapıyorsaniz kesinlikle bulasmayacagini söylemişti herkes birşey söylüyor
(12-07-2025, Saat: 15:39)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Doktorun biri lezyon yoksa + baskılama yapıyorsaniz kesinlikle bulasmayacagini söylemişti herkes birşey söylüyor

Lezyon yokken bulaştı bana
Aaaa aklıma birşey geldi ben bi ara 6 ay atak gecirmedim ve yumuşak kapsül d vitamini aliyordum acaba bundan kaynaklı mı uzun süre atak gecirmedim ilginç şuan geldi aklıma
(12-07-2025, Saat: 21:15)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aaaa aklıma birşey geldi ben bi ara 6 ay atak gecirmedim ve yumuşak kapsül d vitamini aliyordum acaba bundan kaynaklı mı uzun süre atak gecirmedim ilginç şuan geldi aklıma

Mümkündür.
(12-07-2025, Saat: 21:15)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aaaa aklıma birşey geldi ben bi ara 6 ay atak gecirmedim ve yumuşak kapsül d vitamini aliyordum acaba bundan kaynaklı mı uzun süre atak gecirmedim ilginç şuan geldi aklıma

D vitamini yle alakası var durumun bence çünkü v vitaminin düşerse genel sağlık olarak hemen hastalanıyorsun bağışıklığın düşüyor bence çok etkili
(13-07-2025, Saat: 00:43)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]D vitamini yle alakası var durumun bence çünkü v vitaminin düşerse genel sağlık olarak hemen hastalanıyorsun bağışıklığın düşüyor bence çok etkili

Düşünüyorum düşünüyorum bu kadar uzun bi zamanda neden atak gecirmedigimi sorguluyordum aklıma o geldi cidden d vitamini cok önemli bence herkesin d vitamini düşük olduğunu düşünüyorum mutlaka vitamin kontrollerinizi yaptırın ve kullanın
(13-07-2025, Saat: 00:59)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düşünüyorum düşünüyorum bu kadar uzun bi zamanda neden atak gecirmedigimi sorguluyordum aklıma o geldi cidden d vitamini cok önemli bence herkesin d vitamini düşük olduğunu düşünüyorum mutlaka vitamin kontrollerinizi yaptırın ve kullanın
Vücudun biriktirmedigi vitaminler c d e çinko bende bunları kullaniyorum cok iyi alkol olarak viski çıkartmıyor aksine azalttı ama votka anında ertesi gun çıkarttı bira aynı Smile)) ?
Sayfalar: 1 2 3