Yorumları: 44
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Arkdaşlar günde 500mg valtrex kullanıyorum aşırı baş ağrısı yapmaya başladı bunu yaşayan ve çözüm önerisi olan varmı?
Rep Puanı:
0
Aslında 4 ay oldu başlayalı bu zamana kadar yoktu son 1 haftadır baş ağrısı başladı anlayamadım
Yorumları: 22
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Valtrex kullanmaya başladıktan sonra etkisini ne kadar sürede gördünüz acaba ? Benim kaşıntı ve batma hissi geçti fakat uçuklar hiç geçmiyor. Neredeyse 2 aydır kullanıyorum.
Rep Puanı:
0
Hekime randevu aldım. Meraktan burada da bir sorayım dedim. Biri tam iyileşmeden başka bir yerde çıkıyor. sürekli atak geçiriyorum gibi. Fakat görüntü dışında rahatsızlığım yok. Kaşıntı ve batma neredeyse yok gibi fakat kendimi 2-3 aydır neredeyse hiç tamamen geçmiş bir halde göremedim tabi doğal olarak insanın canını sıkıyor
Eklemeyi unutmuşum. 8-10 aydır var ben de. Başta hiç farketmedim bile. Bir de şöyle bir değişiklik oldu başta bunlar toplu halde çıkıyordu. 4-5 tane gibi. Sonrasında grup halinde çıkmayıp tüm genital bölgemde tek tek tek ve birbirine uzak şekilde çıkmaya başladılar.
Rep Puanı:
0
Tahminimce arkdaş hsv2 ye sahip sık atak yaşıyor şuan
Rep Puanı:
0
Dermotolojiye çıktım Herpes gibi dedi. Kaşıntıdan başka bir şikayetim yoktu. Lezyon vardı 4-5 tane fakat içi su dolu bir arada 4-5 tane vardı. Yaz ayları gelince daha da bir artma oldu fakat şimdi kontrol ettiğimde toplu halde bir yerde çıkma yok tek tek tüm genital bölgemde var. Her gün 1000 mg valtrex kullanmama rağmen böyle. Kaşıntı batma hissi ya da idrar yaparken yanma gibi hiçbir şikayetim yok. Ancak sanki ilaçla birlikte daha da bir artma oldu gibi önümüzdeki hafta tekrar doktora gideceğim. Bakalım.