Yorumları: 26
Konuları: 3
(05-12-2020, Saat: 00:01)Panicmel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu hastalığı çok ama çok güvendiğim eczacı erkek arkadaşımdan kaptım. Bazen gidip eczanesini ateşe veresim geliyor, çünkü bana böyle bir problemi olduğunu söylemedi.
İlk birlikte oluşumuzdan 3-4 gün sonra lezyonlarım başlayınca bile bana “bende hiçbir hastalık yok saçmalıyorsun” demeye başladı.
Bir süre daha devam ettik, yaklaşık iki ay kadar. Çok enteresandır ki onda hiçbir lezyon yokken benim lezyonlarım hiç azalmıyordu.
İlk test yaptırdığımda sonuçlarım tip1 pozitif, tip2 “şüpheli” derecedeydi. Referans değeri aralığının bir tık altındaydı ancak doktorum tip2 negatif olduğumu söylemişti.
Bu durumun üzerinden 6 ay geçti, hayatıma bir başkası girdi. Herpes meselesini paylaştım tabi ki. Kimsenin hayatını beklenmedik bir anda zehir etme gibi bir niyetim yok.
Korunuyor olmamıza ve aktif lezyonum olmamasına rağmen maalesef ona da bulaştı.
Onun test sonuçlarıysa tip2 pozitif. İlk atağı olduğu için antikor seviyesi de çok yüksek çıkmış tip2’de.
Prezervatifin koruyuculuk üzerinde etkili olduğunu düşünmüyorum; üzücü bir şekilde tecrübe ettim bunu.
Bu cinsel temasla gecen bir hastalık erkek olarak olan bölgeyi bir koruyucu bant ile kapatıp üzerine iç çamaşırını çıkartmadan sadece penis dışarıda kalacak şekilde cinsel ilişkiye girildi mi virüs iç çamaşırında kalır ve vücuda bulaşmaz buna dikkat ettiğinizde virüs bulaşıcı olmaz lezyon varken bile benim acemi ve psikolojik olarak sorunlarım olduğu zamana denk geldiğim için bende hsv2 kaptım malesef
Yorumları: 55
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar ilişiye girmeden önce bariyer görebi gören glizigen sprey var koruyuculuğunun ne derece olduğunu bilmesem de kullanıyorum uzun zamandır da bulaş olmadı..isteyen netten inceleyip araştırsın derim
Yorumları: 152
Konuları: 2
(28-03-2025, Saat: 19:32)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar denenmis test edilmis bi taktik , virus genitalde varken üzerini guzel bi sekilde bantla kapatin , sonra devam hic bir sekilde bulasmiyor diyebilirim , ben denedim ama sadece 1 noktada ciktigindan emin olun üzerinide iyi bantlayin takip edin cikmasin iliski esnasinda 
Koli bandı olurmu