Yorumları: 46
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
Genital bölgede hiç kaşınma yaşamadan 1 gün atladığınız oldu mu ?
Yorumları: 30
Konuları: 0
Rep Puanı:
3
Bu konuda hiç sıkıntı yaşamayan insanlar da var gördüğüm kadarıyla ben genital değil ama anal bölgede sıkıntı yaşıyorum aylardır lezyon yok ağrı yok kronik kaşıntı var alfa lipolik asit ve lysine düzenli kullanıyorum azaldığı oldu fakat geçmiyor.
Yorumları: 163
Konuları: 11
Rep Puanı:
9
Aynı sorun antiviral kullansakta düzenli batma ve kaşıntı yok olmuyor, bakalım bu duruma cevap bulan kişi bizede bir gün umut olur. Yada antiviral vücutta tam etki yapmıyor. Muhtemelen yanlış kullanıyoruz düşüncesindeyim.
Yorumları: 152
Konuları: 2
(03-05-2025, Saat: 23:02)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim bildiğim Solgar 600 mg 50 kapsül Alfa lipoik asit ürünü genellikle bir çok eczanede var. Ama dikkat et her bir kapsül 600 mg olucak şekilde. Ayrıca sabah kahvaltıdan 30 dk önce B complex vitamin ile Alfa lipoik asit birlikte alırsan daha etkili. Kahvaltıdan bir saat sonrada baskılayıcı kullanıyorsan antiviral waltrex tablet alabilirsin bu şekilde 20-30 gün denemeni tavsiye ederim. Fayda görürsen devam edersin.
Şu konu önemli bu hastalıkta her ne kullanılırsa kullanılsın 20 gün öncesinde etki beklemeyin. Bazı insanlar da etki 15 gün veya 30 günü buluyor benim izlenimim.
Enfeksiyon baya uğraştırıyor bunun için önereceğin bir yöntem varmı kral