Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayan arkadaşlar
(03-02-2025, Saat: 20:45)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle doğru en baş endişe ve stres bende de şarap içtiğimde çıkıyor mayalı olan herşey tetikliyor tahminimce

Endişe ve stres kesinlikle tetikliyor fakat herkeste farklı seyrediyor anladığım kadarıyla ben alkol kullandığımda olmuyor özellikle son dönemde şarap tükettim lezyon yok sadece geçmeyen kaşıntı mevcut valtrex kullansam da değişmedi

(04-02-2025, Saat: 00:44)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O nasıl oluyor ya
Ilk defa yasadim boyle birsey bende ona cok sasirdim bu kadar hizli bir cikis olmasi , inan en az10 adet cikmis

(04-02-2025, Saat: 09:48)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ilk defa yasadim boyle birsey bende ona cok sasirdim bu kadar hizli bir cikis olmasi , inan en az10 adet cikmis

Sivilce şeklinde minik isilik şeklinde mi

(04-02-2025, Saat: 10:10)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sivilce şeklinde minik isilik şeklinde mi
Sivilxe seklinde

(04-02-2025, Saat: 10:50)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sivilxe seklinde

Aynı durum bendede var .

(04-02-2025, Saat: 11:37)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı durum bendede var .

Ben 10 yildir bu lanetle savasiyorum , ne yaptiysam olmadi , genelde 1 ay 2 ay cikmadigi oluyor sonra tekrar cikiyor , bu seferki acayip hizli oldu , dun cok stresliydim buli baktim bildiginiz kusmus heryerden cikmis , sunu iyi anladim bunun en iyi dostu streess aninda patliyor ilk kez yasadim bunu

(04-02-2025, Saat: 11:52)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 10 yildir bu lanetle savasiyorum , ne yaptiysam olmadi , genelde 1 ay 2 ay cikmadigi oluyor sonra tekrar cikiyor , bu seferki acayip hizli oldu , dun cok stresliydim buli baktim bildiginiz kusmus heryerden cikmis , sunu iyi anladim bunun en iyi dostu streess aninda patliyor ilk kez yasadim bunu

Yapacak birseyimiz yok elimiz kolumuz bağlı

(04-02-2025, Saat: 12:59)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapacak birseyimiz yok elimiz kolumuz bağlı
Yillar  bir sekilde umut ile gecip gidiyor , 10 yil once okudugum ettigim hersey ayni devam ediyor hep bi umut dünyasi , yapacak bisey yok , bi sekilde bu hayata devam ediyoruz elimden geldigince dusunmeden yasamaya calisiyorum sonucta dusunsemde bissy degismiyor

(04-02-2025, Saat: 17:29)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yillar  bir sekilde umut ile gecip gidiyor , 10 yil once okudugum ettigim hersey ayni devam ediyor hep bi umut dünyasi , yapacak bisey yok , bi sekilde bu hayata devam ediyoruz elimden geldigince dusunmeden yasamaya calisiyorum sonucta dusunsemde bissy degismiyor

Ben önümüzdeki senelerde artık bir aşı bulunacağını düşünüyorum sonuçta birkaç sene öncesine kadar hpv aşısı da yoktu pozitif kalmakta fayda var dediğiniz gibi olabildiğince düşünmeden yaşamaya alışmak lazım

(04-02-2025, Saat: 20:11)Jinsakai7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben önümüzdeki senelerde artık bir aşı bulunacağını düşünüyorum sonuçta birkaç sene öncesine kadar hpv aşısı da yoktu pozitif kalmakta fayda var dediğiniz gibi olabildiğince düşünmeden yaşamaya alışmak lazım

Kardeşim valla çok psikolojimi bozuyor ister istemez aklıma geliyor tanı aldığımdsn beri kimseyle görüşmüyorun bi ilişki yaşamıyorum günahını almayayim diye inşallah çıkar tek derdim bu şuan

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv 2 atakları ne azaltır arkadaşlar atağı en çok ne tetikler lütfen yardım Keke05 1 1,363 18-06-2023, Saat: 02:56
Son Yorum: devilsercan
  Arkadaşlar Hsv'yi kandan komple kaldırdıklarını iddia eden iki adamla konuştum. selinnn 46 16,322 01-05-2023, Saat: 06:00
Son Yorum: Baydımbuherpesten

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi