19-01-2025, Saat: 09:21
Bu sorum bayan arkadaşlarıma.Ben bikaç gündür valtrexi bıraktım ve hemen lezyon çıktı.Fakat şöyle bir durumda oldu.Vajinal akıntı başladı.Sizdede aktif lezyon varken vajinal akıntı oluyor mu?Nasıl baş ediyorsunu
(19-01-2025, Saat: 09:21)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sorum bayan arkadaşlarıma.Ben bikaç gündür valtrexi bıraktım ve hemen lezyon çıktı.Fakat şöyle bir durumda oldu.Vajinal akıntı başladı.Sizdede aktif lezyon varken vajinal akıntı oluyor mu?Nasıl baş ediyorsunu
(20-01-2025, Saat: 20:47)Yorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu ile alakası yok ama ben bir şey söylemek istiyorum D TRUMP seçimi kazanırsam HSV-2 ilacını veya aşısının çıkmasını sağlayacağım demişti ilaç lobileri istemesede bunu gerçekleştireceğim demişti bakalım sözünü tutacak mı
)(19-01-2025, Saat: 09:21)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sorum bayan arkadaşlarıma.Ben bikaç gündür valtrexi bıraktım ve hemen lezyon çıktı.Fakat şöyle bir durumda oldu.Vajinal akıntı başladı.Sizdede aktif lezyon varken vajinal akıntı oluyor mu?Nasıl baş ediyorsunu
(23-01-2025, Saat: 21:26)Zagor122 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet. Kokusuz hafif beyaz herpes akintisi oluyor. Hatta uretal sizi yanma yapar .
(01-02-2025, Saat: 16:51)talihimyokbahtımkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Deneyimlerim doğrultusunda ; çikolata en çok nutella shokella vb türevleri gofretler flan , market raf ürünleri yani bisküviler vs çikolatalı bisküviler , badem , antep fıstığı , fındık , içeceklerden de en çok ALKOL özellikle bira direk tetikliyo . Zaman içinde (4 sene sonra filan ) artık bunları yeseniz de hiç çıkmamaya başlıyo . Ana sebep her zaman ENDİŞE VE STRES . Kaygı hissi olunca sürekli sürekli çıkıyo.
(03-02-2025, Saat: 23:46)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugun sabah hic bir belirtidai yoktu , öglen asiri bi streess yasaadim 10 yildir bu hastaligi tasiyan biri olarak ilk kez sait oldum 2 saat icersinde en az 10 tane cikti sastim kaldim