HT Forum

Tam Versiyon: Bayan arkadaşlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bu sorum bayan arkadaşlarıma.Ben bikaç gündür valtrexi bıraktım ve hemen lezyon çıktı.Fakat şöyle bir durumda oldu.Vajinal akıntı başladı.Sizdede aktif lezyon varken vajinal akıntı oluyor mu?Nasıl baş ediyorsunu
(19-01-2025, Saat: 09:21)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sorum bayan arkadaşlarıma.Ben bikaç gündür valtrexi bıraktım ve hemen lezyon çıktı.Fakat şöyle bir durumda oldu.Vajinal akıntı başladı.Sizdede aktif lezyon varken vajinal akıntı oluyor mu?Nasıl baş ediyorsunu

Hayır. Hsv akıntı falan yapmaz . Akıntı olmuyor hiç. Waltrex i bırakınca hemen cikiyor ilacsiz 3.gun de cikiveriyor
Konu ile alakası yok ama ben bir şey söylemek istiyorum D TRUMP seçimi kazanırsam HSV-2 ilacını veya aşısının çıkmasını sağlayacağım demişti ilaç lobileri istemesede bunu gerçekleştireceğim demişti bakalım sözünü tutacak mı
(20-01-2025, Saat: 20:47)Yorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu ile alakası yok ama ben bir şey söylemek istiyorum D TRUMP seçimi kazanırsam HSV-2 ilacını veya aşısının çıkmasını sağlayacağım demişti ilaç lobileri istemesede bunu gerçekleştireceğim demişti bakalım sözünü tutacak mı

Kesin trumptada herpes var?
İnşallah bir şeyler yapar. Tek umudum Trump ! Gerçekten kaliteli bir insan Smile)
(19-01-2025, Saat: 09:21)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sorum bayan arkadaşlarıma.Ben bikaç gündür valtrexi bıraktım ve hemen lezyon çıktı.Fakat şöyle bir durumda oldu.Vajinal akıntı başladı.Sizdede aktif lezyon varken vajinal akıntı oluyor mu?Nasıl baş ediyorsunu

Evet. Kokusuz hafif beyaz herpes akintisi oluyor. Hatta uretal sizi yanma yapar .
(23-01-2025, Saat: 21:26)Zagor122 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet. Kokusuz hafif beyaz herpes akintisi oluyor. Hatta uretal sizi yanma yapar .

Deneyimlerim doğrultusunda ; çikolata en çok nutella shokella vb türevleri gofretler flan , market raf ürünleri yani bisküviler vs çikolatalı bisküviler , badem , antep fıstığı , fındık , içeceklerden de en çok ALKOL  özellikle bira direk tetikliyo . Zaman içinde (4 sene sonra filan ) artık bunları yeseniz de hiç çıkmamaya başlıyo . Ana sebep her zaman ENDİŞE VE STRES .  Kaygı hissi olunca sürekli sürekli çıkıyo.
(01-02-2025, Saat: 16:51)talihimyokbahtımkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Deneyimlerim doğrultusunda ; çikolata en çok nutella shokella vb türevleri gofretler flan , market raf ürünleri yani bisküviler vs çikolatalı bisküviler , badem , antep fıstığı , fındık , içeceklerden de en çok ALKOL  özellikle bira direk tetikliyo . Zaman içinde (4 sene sonra filan ) artık bunları yeseniz de hiç çıkmamaya başlıyo . Ana sebep her zaman ENDİŞE VE STRES .  Kaygı hissi olunca sürekli sürekli çıkıyo.

Kesinlikle doğru en baş endişe ve stres bende de şarap içtiğimde çıkıyor mayalı olan herşey tetikliyor tahminimce
Bugun sabah hic bir belirtidai yoktu , öglen asiri bi streess yasaadim 10 yildir bu hastaligi tasiyan biri olarak ilk kez sait oldum 2 saat icersinde en az 10 tane cikti sastim kaldim
(03-02-2025, Saat: 23:46)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugun sabah hic bir belirtidai yoktu , öglen asiri bi streess yasaadim 10 yildir bu hastaligi tasiyan biri olarak ilk kez sait oldum 2 saat icersinde en az 10 tane cikti sastim kaldim

O nasıl oluyor ya
Sayfalar: 1 2 3