Arkadaşlar selam, ben bu virüsü geçen yaz kaptım. O günden beri sürekli araştırıyorum yabancı kaynakları. Türkiye'de böyle bir forum olduğunu yeni keşfettim. Şu ana kadar en umutlu olduğum tedaviyi paylaşmak istiyorum. Forumda hiç konuşulmamış sanırım. Ama yurtdışında baya uygulayan var bu terapiyi. %35 food grade hidrojen peroksiti seyrelterek her gün 3 kere, ilk gün 3 damla ve takip eden her gün dozajı arttırarak toplam 25 damlaya ulaşana kadar kullanmak gerekiyor. Ben şu an bu terapiyi yapıyorum. 1. ayım dolacak. Hiç duymuş, denemiş biri yok mu gerçekten?
Hidrojen Peroksit Terapisi Hakkında Bilgiler
Hidrojen peroksit, antiseptik özellikleriyle bilinen bir bileşiktir. Ancak ağız yoluyla alımı ciddi sağlık riskleri taşıyabilir. Food grade hidrojen peroksit, gıda endüstrisinde kullanılan saf bir formdur, ancak yutulması önerilmez. Vücutta oksidatif strese neden olarak doku hasarına yol açabilir. Kullanıcılar tarafından bildirilen yan etkiler arasında ağız ve boğaz yanması, mide rahatsızlığı ve uçuk ataklarında artış yer alır. Bilimsel çalışmalar, hidrojen peroksitin herpes virüsü üzerinde etkili olduğunu kanıtlamamıştır. Alternatif olarak ozon tedavisi ve zeolit gibi yöntemler tartışılmış olsa da, bunların da kesin etkinliği gösterilmemiştir. Uzmanlar, bu tür deneysel tedaviler yerine kanıtlanmış antiviral ilaçlar ve doktor kontrolü önermektedir.
Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

bilim birşeyler yapsın.