Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlaçsız baş eden ?
Merhaba..2 sene oldu yakalanalı herpese..her ay çıktı.bazen 2 gün bazen bir hafta..bazen hissetmedim bazen kıvrandım..krem hap vs ne kullansam bence o kalacağı süre kadar illaki kalıyor..bağışıklığımda güçlü aslında.ama her ay çıkması yıpratıcı..sormak istediğim şu.hiç hap ilaç kullanmadan bu durumu atlatmaya çalışan var mı? Öyle bişey ki çözümü olsa gidip bulursun ama yok hep ihtimaller

(30-01-2025, Saat: 00:04)Gülsüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba..2 sene oldu yakalanalı herpese..her ay çıktı.bazen 2 gün bazen bir hafta..bazen hissetmedim bazen kıvrandım..krem hap vs ne kullansam bence o kalacağı süre kadar illaki kalıyor..bağışıklığımda güçlü aslında.ama her ay çıkması yıpratıcı..sormak istediğim şu.hiç hap ilaç kullanmadan bu durumu atlatmaya çalışan var mı? Öyle bişey ki çözümü olsa gidip bulursun ama yok hep ihtimaller

Ben asiviral krem kullanıyorum kurutuyor hemen tahriş etmezsem 5-6 günde iyileşiyor tamamen kahve ictigimde tetikliyor ve kuruyemiş tarzı yediğimde tetikliyor onun dışında hep protein ve vitaminli besinler tüketiyorm

(31-01-2025, Saat: 01:54)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben asiviral krem kullanıyorum kurutuyor hemen tahriş etmezsem 5-6 günde iyileşiyor tamamen kahve ictigimde tetikliyor ve kuruyemiş tarzı yediğimde tetikliyor onun dışında hep protein ve vitaminli besinler tüketiyorm

10 yillik bir herpesli olarak sadece 6 ay valtrex kullandim ve bir dahada ilac kullanmadim , benim kendi fikrim ilac kullanma birak ciksin geri gitsin

(30-01-2025, Saat: 00:04)Gülsüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba..2 sene oldu yakalanalı herpese..her ay çıktı.bazen 2 gün bazen bir hafta..bazen hissetmedim bazen kıvrandım..krem hap vs ne kullansam bence o kalacağı süre kadar illaki kalıyor..bağışıklığımda güçlü aslında.ama her ay çıkması yıpratıcı..sormak istediğim şu.hiç hap ilaç kullanmadan bu durumu atlatmaya çalışan var mı? Öyle bişey ki çözümü olsa gidip bulursun ama yok hep ihtimaller
Ben 2 buçuk sene boyunca aralık vermeden waltrex kullandım erkek arkadaşıma bulaştırmamak için 9 ay oldu ilacı bırakalı 9 aydır çıkarmamıştım taki 2 hafta öncesine kadar malesef çıkardım gene

(05-02-2025, Saat: 20:38)roders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ilaçsız sadece takviye edici gıda yani birnevi vitamin diyebiliriz,sadece bunun la devam ediyorum açmış olduğum son konuma bakabilirsiniz detaylıca yaşadıklarımı okumanızı tavsiye ederim,umarım sizede çözümünüzü bulursunuz saygılarımla...

Asiviral kremlerdende yararlanabilirsiniz hızlandırıyor baya kurutuyor hemen bölgeyi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi