Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex İçerken Deneyimlerim
Merhaba mesaj kotanız dolmuş size mesaj atamıyorum

Yakın zamanda yaptırdığım testlerde karaciğerimde ve dalağımda büyüme, böbreklerde fonksiyon bozukluğu teşhis edildi.  Şuan en önemli şüphelimiz Valtrex..Karaciğer değerleriniz normal olsa da karaciğer büyümesi bir yere kadar farkedilmiyor ve farkedilince çok geç olabiliyor. O yüzden ya tomografi ya da Doppler ultason mutlaka yaptırın..Bakalım bende sonuç ne olacak

Bu batma hissi genital bölgede mi oluyor ? Bir de yürüyünce kıyafete temasla mi oluyor ?

(01-01-2025, Saat: 20:06)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu batma hissi genital bölgede mi oluyor ? Bir de yürüyünce kıyafete temasla mi oluyor ?

Batma hissi evet genitalde oluyor.hayir kiyafetle bir ilgisi yok. Ve ayrıca herpes bacakta agri yapıyor lezyon çıkarken ve kaybolan kadar . Emin değilim birkaç kez yaşadım. Bacakta agri yasayanlar varmi lezyon varken ? Bacakta sızlama ve halsizlik ?
...

(29-01-2025, Saat: 00:33)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Batma hissi evet genitalde oluyor.hayir kiyafetle bir ilgisi yok. Ve ayrıca herpes bacakta agri yapıyor lezyon çıkarken ve kaybolan kadar . Emin değilim birkaç kez yaşadım. Bacakta agri yasayanlar varmi lezyon varken ? Bacakta sızlama ve halsizlik ?

Batma, kaşıntı, sızlama, yanma gibi hisler sinir ağrılarıdır. Genelde lezyonlar çıkmadan önce ve atak esnasında ortaya çıkar. Bazı hastalarda ise atak olmasa bile bu tür ağrılar şiddetli veya az görülebilir. Örneğin gün içinde belirip kaybolabilirler ya da sürekli olabilirler. Post herpetik nevralji de denmekte. Bacaklarda, kuyruk sokumunda, leğen kemiğinde ortaya çıkabilir. Bel fıtığı veya siyatik ağrısına benzer de olabilir. Bazı hastalarda elektrik akımı geçiyormuş hissi olabilir. Antiviral ilaç kullanımı (aseviral veya valtrex) kimi zaman işe yaramakta.

(29-01-2025, Saat: 00:33)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Batma hissi evet genitalde oluyor.hayir kiyafetle bir ilgisi yok. Ve ayrıca herpes bacakta agri yapıyor lezyon çıkarken ve kaybolan kadar . Emin değilim birkaç kez yaşadım. Bacakta agri yasayanlar varmi lezyon varken ? Bacakta sızlama ve halsizlik ?

Arkadaslar kesinlikle ilaç tavsiyesi degildir bunu belirteyim kişiden kişiye değişmekte bende waltrex hiç bir işe yaramiyor doktorunuza danışarak diğer bir etken maddesi aynı olan asiviral tablet deneyebilirsiniz doktorunuza danışın bende asiviral etkili oluyor hepinize geçmiş olsun seneler geçtikçe atakları azalıyor emin olabilirsiniz senede bire kadar düşüyor moralinizi bozmayın

Bu arada çıkmadan önce bacakta ağrı Batman hissi yanma hissi olduğunda bir iki gün içinde çıkar çıkmayada bilir bazen hiçbir yan etki göstermeden çıkar eğer yan etkiler başladı ise ilaçları içip çıkmamasını sağlayabilirsiniz

(29-01-2025, Saat: 01:17)Hulk06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar kesinlikle ilaç tavsiyesi degildir bunu belirteyim kişiden kişiye değişmekte bende waltrex hiç bir işe yaramiyor doktorunuza danışarak diğer bir etken maddesi aynı olan asiviral tablet deneyebilirsiniz doktorunuza danışın bende asiviral etkili oluyor hepinize geçmiş olsun seneler geçtikçe atakları azalıyor emin olabilirsiniz senede bire kadar düşüyor moralinizi bozmayın

Bu arada çıkmadan önce bacakta ağrı Batman hissi yanma hissi olduğunda bir iki gün içinde çıkar çıkmayada bilir bazen hiçbir yan etki göstermeden çıkar eğer yan etkiler başladı ise ilaçları içip çıkmamasını sağlayabilirsiniz

Ben de asiviral işe yaramıyor. Lezyon olmasa bile, ayak parmaklarımda ve baldırımda aylarca süren karıncalanma hissi oluyordu. Pantolon giyip yürümek işkenceye dönüşüyordu. Valtrexe geçiş yapınca düzeldi.

Doğrudur dediğim gibi her kişinin bağışıklık sistemi farklı bendede waltrex ise yaramıyor

(07-11-2024, Saat: 21:55)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralik 2023 ten beri hsv ile tanistim.ilk ataklarda cok çektim.asiviral vermisti doktor işe yaramamisti .Waltrex şimdiye kadar hsv lezyonlar en etkili ilaç oldu.
İlacı yaklaşık 4 aydır aralıksız her gun 500 mg kullanıyorum. Sadece 5 gün ara verdim ve bir lezyon çıktı bırakınca, sonra devam ettim, İlacı içerken karincalanma ve batma çok nadir oluşurken, nadiren de minik kaşınma olmakta, ayrıca kadinlar için söylüyorum, waltrexi kullanırken regl durumum daha düzenli oldu bu ilacın bir etkisimi veya böyle bir durum yaşayan var mı diye eklemek istedim ,waltrex içerken de şekerli gıdalardan hazır paketli çok şeyi yemiyorum, bir kere denedim ilaç kullanmama rağmen üzüm bol yedim ve çok minik lezyon çıktı. Üzüm lezyonlari en çok tetikleyen gida diyebilirim kendimce tecrübelerime ve asla tras bıçağı kullanmiyorum .herkes tecrübelerini yazabilir İlacı birakip vucut direnci oluşturmak istiyorum sizler ne diyorsunuz.

Özel mesaj alımın kapalı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VALTREX baskılama kadirm 8 1,532 05-12-2025, Saat: 18:27
Son Yorum: husame
  Valtrex 500 mg 42 Tablet Tedarik Sorunu Asabi1 20 3,910 03-12-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Lost4231
  VELP TABLET Mİ VALTREX Mİ kadirm 7 1,054 15-09-2025, Saat: 02:48
Son Yorum: Sena11
  Valtrex ve bulaş Bella1441 23 6,591 22-11-2024, Saat: 14:35
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Valtrex Hakkında sbl988 1 975 17-11-2024, Saat: 22:57
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi