Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex İçerken Deneyimlerim
Lightbulb 
Aralik 2023 ten beri hsv ile tanistim.ilk ataklarda cok çektim.asiviral vermisti doktor işe yaramamisti .Waltrex şimdiye kadar hsv lezyonlar en etkili ilaç oldu.
İlacı yaklaşık 4 aydır aralıksız her gun 500 mg kullanıyorum. Sadece 5 gün ara verdim ve bir lezyon çıktı bırakınca, sonra devam ettim, İlacı içerken karincalanma ve batma çok nadir oluşurken, nadiren de minik kaşınma olmakta, ayrıca kadinlar için söylüyorum, waltrexi kullanırken regl durumum daha düzenli oldu bu ilacın bir etkisimi veya böyle bir durum yaşayan var mı diye eklemek istedim ,waltrex içerken de şekerli gıdalardan hazır paketli çok şeyi yemiyorum, bir kere denedim ilaç kullanmama rağmen üzüm bol yedim ve çok minik lezyon çıktı. Üzüm lezyonlari en çok tetikleyen gida diyebilirim kendimce tecrübelerime ve asla tras bıçağı kullanmiyorum .herkes tecrübelerini yazabilir İlacı birakip vucut direnci oluşturmak istiyorum sizler ne diyorsunuz.

(07-11-2024, Saat: 21:55)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralik 2023 ten beri hsv ile tanistim.ilk ataklarda cok çektim.asiviral vermisti doktor işe yaramamisti .Waltrex şimdiye kadar hsv lezyonlar en etkili ilaç oldu.
İlacı yaklaşık 4 aydır aralıksız her gun 500 mg kullanıyorum. Sadece 5 gün ara verdim ve bir lezyon çıktı bırakınca, sonra devam ettim, İlacı içerken karincalanma ve batma çok nadir oluşurken, nadiren de minik kaşınma olmakta, ayrıca kadinlar için söylüyorum, waltrexi kullanırken regl durumum daha düzenli oldu bu ilacın bir etkisimi veya böyle bir durum yaşayan var mı diye eklemek istedim ,waltrex içerken de şekerli gıdalardan hazır paketli çok şeyi yemiyorum, bir kere denedim ilaç kullanmama rağmen üzüm bol yedim ve çok minik lezyon çıktı. Üzüm lezyonlari en çok tetikleyen gida diyebilirim kendimce tecrübelerime ve asla tras bıçağı kullanmiyorum .herkes tecrübelerini yazabilir İlacı birakip vucut direnci oluşturmak istiyorum sizler ne diyorsunuz.
Bir çok vitamin aldığım halde vitamin değerlerimde iyi olmasına rağmen İlacı bırakıp vücud direnci ben yapamadım ilacı bıraktığımda nerdeyse her ay atak yaşıyorum 
Yaklaşık 1.5 aydır günlük 1000 mğ kullanmama rağmen yinede minik 1 kaç  lezyon çıktı 
ilk 3 ay günlük 1000 mğ devam edeceğim sonraki 3 ay dozu düşürüp günlük 500 mğ içeceğim daha sonrada gün aşırı 500 mğ denemeyi düşünüyorum 
Ama şunu söyleye bilirim ilaç kullandığım sürece batma ağrı kaşıntı neredeyse yok denecek kadar azalıyor 
minik lezyonlarda belirtisiz çıkıp gidiyor

(08-11-2024, Saat: 12:20)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir çok vitamin aldığım halde vitamin değerlerimde iyi olmasına rağmen İlacı bırakıp vücud direnci ben yapamadım ilacı bıraktığımda nerdeyse her ay atak yaşıyorum 
Yaklaşık 1.5 aydır günlük 1000 mğ kullanmama rağmen yinede minik 1 kaç  lezyon çıktı 
ilk 3 ay günlük 1000 mğ devam edeceğim sonraki 3 ay dozu düşürüp günlük 500 mğ içeceğim daha sonrada gün aşırı 500 mğ denemeyi düşünüyorum 
Ama şunu söyleye bilirim ilaç kullandığım sürece batma ağrı kaşıntı neredeyse yok denecek kadar azalıyor 
Benim görüşüm bizler bu ilaca mahkumuz yeni bir şey çıkana kadar 
bu ilacıda kullanırken karaciğer böbrek gibi bazı değerlerimizi de kontrol ettirmek lazım 3 aylık dilimlerde

(08-11-2024, Saat: 12:20)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir çok vitamin aldığım halde vitamin değerlerimde iyi olmasına rağmen İlacı bırakıp vücud direnci ben yapamadım ilacı bıraktığımda nerdeyse her ay atak yaşıyorum 

Benim görüşüm bizler bu ilaca mahkumuz yeni bir şey çıkana kadar 
bu ilacıda kullanırken karaciğer böbrek gibi bazı değerlerimizi de kontrol ettirmek lazım 3 aylık dilimlerde
Bence bu ilacı hic kullanılmasın satılmasın belki aşı cıkar da kurtuluruk

Üzüm konusunda haklısınız bende de tetikliyor. Ayrıca fıstık da aşırı tetikliyor diyebilirim kendi deneyimlerime göre. Dubai çikolatası deneyeceksiniz dikkat edin Smile

(08-11-2024, Saat: 18:42)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzüm konusunda haklısınız bende de tetikliyor. Ayrıca fıstık da aşırı tetikliyor diyebilirim kendi deneyimlerime göre. Dubai çikolatası deneyeceksiniz dikkat edin Smile
Üzüm ve fıstığın arjinin değerleri yüksektir. Arjinin değerleri yüksek gıdalar atakları tetikleyebilir. Fındık, fıstık, çikolata özellikle dikkat edilmesi gereken gıdalardır.

(08-11-2024, Saat: 21:37)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzüm ve fıstığın arjinin değerleri yüksektir. Arjinin değerleri yüksek gıdalar atakları tetikleyebilir. Fındık, fıstık, çikulata özellikle dikkat edilmesi gereken gıdalardır.

Arkadaşlar biraz internetten baktım arjinin olmadığı gıda yokki en fazla tüketilen tüm gıdalarda var ne yiyeceğiz biz anlamadım herşeyde var mübarek

(08-11-2024, Saat: 23:22)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar biraz internetten baktım arjinin olmadığı gıda yokki en fazla tüketilen tüm gıdalarda var ne yiyeceğiz biz anlamadım herşeyde var mübarek

Arjinine herkesin ihtiyacı var. Sadece diyetinizi arjinini düşük, lizini yüksek gıdalardan oluşturacaksınız. arjinini çok yüksek gıdalar tek başına atağa neden olabilir. Örneğin fındığın arjinini çok yüksektir ve en önemli atak tetikleyicilerden biridir.

Bu hastalıkta çok yeniysen çıkması normaldir vucüd alışana kadar çıkıyor idare et ben yakalanalı 3-4 sene oluyor ve 4 aydır diyeyim ilaç almıyorum ve çıkmadı bana doktorumun dediği spor yap kefir tüket ve değerlerine dikkat et dedi ?

(09-11-2024, Saat: 00:50)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu hastalıkta çok yeniysen çıkması normaldir vucüd alışana kadar çıkıyor idare et ben yakalanalı 3-4 sene oluyor ve 4 aydır diyeyim ilaç almıyorum ve çıkmadı bana doktorumun dediği spor yap kefir tüket ve değerlerine dikkat et dedi ?

Aslında çokta yeni değilim 2,5 sene oldu Narğile çok tüketiyorum atak sıklığını birazda buna bağlıyorum bilemedim

(09-11-2024, Saat: 00:35)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arjinine herkesin ihtiyacı var. Sadece diyetinizi arjinini düşük, lizini yüksek gıdalardan oluşturacaksınız. arjinini çok yüksek gıdalar tek başına atağa neden olabilir. Örneğin fındığın arjinini çok yüksektir ve en önemli atak tetikleyicilerden biridir.

Haklısınız da işte tam dikkat edemiyoruz teşekkürler

Belli bir süre geçtikten sonra atak,batma, kaşıntı hissi neredeyse tamamen geçiyor. Virüsü unutuyorsunuz(Bağışıklığı çok düşük istisnalar hariç). Bu yüzden bir süre akışına bırakıp ekstra bir şey yapmamanızı tavsiye ederim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VALTREX baskılama kadirm 8 1,531 05-12-2025, Saat: 18:27
Son Yorum: husame
  Valtrex 500 mg 42 Tablet Tedarik Sorunu Asabi1 20 3,905 03-12-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Lost4231
  VELP TABLET Mİ VALTREX Mİ kadirm 7 1,053 15-09-2025, Saat: 02:48
Son Yorum: Sena11
  Valtrex ve bulaş Bella1441 23 6,580 22-11-2024, Saat: 14:35
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Valtrex Hakkında sbl988 1 975 17-11-2024, Saat: 22:57
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi