Yorumları: 54
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Ben 3 yıllık evliyim bendede var çok sık ataklarım olmuyor yilda 2 kez diyebilirim eşime hiç bulasmadi yani ben hastalığımın herpes olduğunu düşünüyorum eşim değildir desede. Açık yüreklilikle söylüyorum kendisine zaten ya sana da bulasirsa diye gülüyor birşey olamz diyor. Eşime hiç birşey olmadı şimdiye kdr hiç de dikkat etmedik açıkçası çünkü o değildir diyor ben korkmuyorum diyor ikinci evliliğimiz ikimizin de. Bebeğim var yeni. Bazen acaba herpes değilmi diye sormaya başladım kendime şuan bir tane ufak birşey çıktı ama şu dolu kabarcık değil minicik bir tahriş gibi görüntüsü 1 saat bir kaşıntı sonrası hiç birşey kalmadı kabuklanma da yok anlamadım gerçekten herkes miyim neyim
Yorumları: 573
Konuları: 9
Rep Puanı:
25
antikor testi yaptirarak öğrenebilirsiniz aslinda.
Yorumları: 12
Konuları: 0
Rep Puanı:
2
Merhabalar ben otuz yıllık evliyim.hayatimda eşimi aldatmadim.fakat bu hastalığa yakalandım ve eşime bulastirdim.yada o bana bulastirdi.ama eşim çok güveniyorum.kisaca son bir yil içindeki hikayemi anlatmak istiyorum...... alışveriş işin markete gitmiştim.bir kaç gündür ishal şikayetim vardı.acil tuvalet ihtiyacimi karsilamak için umumi tuvalate girdim.tuvalet isklari çok yetersiz yaniyordu aralacele klozeti temizlemeden oturdum.fakat oturur oturmaz bir kayganlık ve ıslaklık hissettim.ama isalim o kadar kötüydü ki yaklaşık dört beş dakka oturdum.isim bitince kalktım pantolonunu çektim fakat iç çamaşırim yapış yapış idi.simdi siz değerli arkadaşlarıma soruyorum.hastalik kapmami bu olay ile bağdaştıra bilirmiyiz.cunku formu okuyorum.cinsel ilişki dışında bulaş pek olası değil deniyor.hanimla aylardır bu konuya kafa yoruyoruz doktorlarada bu olayı anlattım fakat tatmin edici bir cevap alamadım.yardimci olursanız sevinirim.
Yorumları: 12
Konuları: 0
Rep Puanı:
2
Cevap için teşekkürler anlattığım olay yaklaşık 1 sene önce gerçekleşti bende hatırladığım kadarıyla yanma ve karın altında ağrı olmuştu hatta o zaman idrar yolu enfeksiyonu diye doktora gittim.idrar tahlili falan yapti.herhangi bir şey çıkmadı yaklaşık 1 ay sonra eşimle cinsel ilişki sonrası(1 gün sonra)eşimde kalçada ağrılı yaralar oluştu.doktora gitti.boylece ikimizede genital Herpes tanısı kondu.