Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aile içi bulaşma riski
14 yıldır herpesliyim 13 yıldır da evliyim. Eşim en başından beri biliyor ve sağolsun hiç sorun etmedi bir de çocuğumuz var 4 yaş. 
şimdi sorun bu eşimle birlikte olduktan tam 2.5 gün sonra lezyon çıktı halbuki sıfır belirtiydi birliktelik anında ama kaygım tavan eşimin eline geçerse diye ordan çocuğuma falan geçerse diye herpes whitlow riski nedir? mevcut lezyon ve belirti yokken 2 gün sonra lezyon çıkmışsa risk faktörüm nasıl acaba? Oğlum küçük olduğundan tuvalet temizliğü için veya banyo yaptırırken özel bölgesini yıkıyoruz ve dokunuyoruz malesef destek bekliyorum kaygıdan fenayım. Dr. Terriye de sordum bakalım o ne yanıt vercek

(04-01-2026, Saat: 15:41)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 14 yıldır herpesliyim 13 yıldır da evliyim. Eşim en başından beri biliyor ve sağolsun hiç sorun etmedi bir de çocuğumuz var 4 yaş. 
şimdi sorun bu eşimle birlikte olduktan tam 2.5 gün sonra lezyon çıktı halbuki sıfır belirtiydi birliktelik anında ama kaygım tavan eşimin eline geçerse diye ordan çocuğuma falan geçerse diye herpes whitlow riski nedir? mevcut lezyon ve belirti yokken 2 gün sonra lezyon çıkmışsa risk faktörüm nasıl acaba? Oğlum küçük olduğundan tuvalet temizliğü için veya banyo yaptırırken özel bölgesini yıkıyoruz ve dokunuyoruz malesef destek bekliyorum kaygıdan fenayım. Dr. Terriye de sordum bakalım o ne yanıt vercek

Panik yapma , 4 yıldır bende de var sen ellerinin temizliğine dikkat et.Atak olduğunda özen göster.Bulaşma riski söylenildiği kadar kolay değil aslında.

Bu bana gectikten sonra dudaklarım falan şişmeye başladı bağırsaklarım bozuldu hivden şuphe duyuyorum ancak negatif uçuk olsa şişirirmi bu kadar dudakları ya bağırsak denen birşeyde kalmadı sürekli ishal oluyorum kabız oluyorum belki 10 kez test yaptırdım hepside negatif sonuç verdi

Acaba vücuttaki viral yük alerjiyimi tetikliyor

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lezyon yokken bulaşma olurmu? qwertymm11 26 5,003 17-10-2025, Saat: 10:01
Son Yorum: Suphelihasta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi