Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panikten ölmek üzereyim!
14 yıldır var ben de. Eşimle de 13 yıldır beraberiz en başından beri bilmekte kendisi bugüne kadar hep dikkat ettim, ya ilaç aldım ya kondom hep dikkat ettim. Bir oğlumuz var sezaryenle dünyaya geldi şükür sağlıklı. Gelelim neden panik oldum
Eşimle yılbaşı gecesi biraz alkol aldık. Alkolün etkisiyle de korunmadan beraber olduk, tabii beraberlik sırasında eşimin eli de özel bölgeme geldi bir kaç kez Sad hemen sonrasında ellerini yıkayıp banyo yaptık fakat aksilik ya 3 gün sonra bu sabah kabızlık sonucu biraz ıkınmamdan kaynaklı anal bölgemde kızarıklık oldu. Akşama doğru ise su topladı uçuğa döndü olay. O birlikteliği yaşarken hiç ama hiç belirtim yoktu hatta ben çatlak basur falan sandım bugün sabah acı artınca şüphelendim. 
eşimin eline geçtiyse diye çok ama çok korkuyorum panik atak geçiriyorum ve uyuyamıyorum çünkü eşim de ben de oğlumuzun temizliğini yapıyorz daha ufak malum wc sonrası özel bölgesini yıkıyoruz. 
eşimin elinde bir lezyon acı akttif bir şey yok ama herpes whitlow diye bişey okudum ve kafayı yitirmek üzereyim.
eşime geçmesi ihtimalinden ayrı koruyorum, oğluma geçme ihtimali ise hele böyle bir durum ile beni resmen durduğum yerde öldürüyor. İlk kez bugün ölsem de kurtulsa herkes benden diye düşündüm.
eşim hep anlayışlı ve sevgi doluydu hiç sorgulamadı beni sağolsun onu hep korumak için elimden geleni yaptım yıllarca ama söz konusu oğlum olunca delirmek üzereyim lütfen destek olun
eşimin de benim de elinde açık bir lezyon vs yok bir belirti yok ufak tefek soğuktan çatlaklar hariç görünür bişey yok ama ya semptomatik bulaştırma olursa ya eşime geçtiyse bu 3 gün hala uyku halindeyse ya oğluma geçerse gibi deli sorular var aklımda bir anne olarak gözüme gram uyku girmiyor sıçrayarak ve bağırarak uyanıyorum azıcık dalınca da Sad

13 yıldır bulaşmamış olması tesadüf değil belli ki çok tedbirli ve bilinçli birisiniz zaten. Eşinizin eline bulaşması da düşündüğünüz kadar kolay gerçekleşmez muhtemelen, şu an tek sorun panik halinde olmanız, böyle durumlarda insan sanki dünya başına yıkılmış gibi hissediyor ama aslında sadece beynimiz bir oyun oynuyor. Lütfen sakin olun gerçekten büyük bir durum yok ortada. Mutlu huzurlu kalın eşiniz ve çocuğunuzla ?

Fazla paranoya yapmışsın, el hsv-2'nin virüs olarak sevdiği bir bölge değildir. kısmen %5 ihtimal o da hsv-2 dudakta görülebilir ama orayı da sevmez. Hsv-1 ise dudak ve göz bölgesini sever. Hsv-1'i olan insanın göz bölgesine dikkat etmesi gerekir. Alkol sonrası ise atak geçirmiş olman gayet normal, bağışıklığını baskılıyorsun alkolle beraber çünkü. Ne çocuğuna ne de eşine bulaştırmadığına %100 eminim. Herpes whitlow denen şey çok nadir görülür, çünkü parmak ve el bölgesi sürekli dezenfekte edilen bir yer.

(04-01-2026, Saat: 03:01)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 14 yıldır var ben de. Eşimle de 13 yıldır beraberiz en başından beri bilmekte kendisi bugüne kadar hep dikkat ettim, ya ilaç aldım ya kondom hep dikkat ettim. Bir oğlumuz var sezaryenle dünyaya geldi şükür sağlıklı. Gelelim neden panik oldum
Eşimle yılbaşı gecesi biraz alkol aldık. Alkolün etkisiyle de korunmadan beraber olduk, tabii beraberlik sırasında eşimin eli de özel bölgeme geldi bir kaç kez Sad hemen sonrasında ellerini yıkayıp banyo yaptık fakat aksilik ya 3 gün sonra bu sabah kabızlık sonucu biraz ıkınmamdan kaynaklı anal bölgemde kızarıklık oldu. Akşama doğru ise su topladı uçuğa döndü olay. O birlikteliği yaşarken hiç ama hiç belirtim yoktu hatta ben çatlak basur falan sandım bugün sabah acı artınca şüphelendim. 
eşimin eline geçtiyse diye çok ama çok korkuyorum panik atak geçiriyorum ve uyuyamıyorum çünkü eşim de ben de oğlumuzun temizliğini yapıyorz daha ufak malum wc sonrası özel bölgesini yıkıyoruz. 
eşimin elinde bir lezyon acı akttif bir şey yok ama herpes whitlow diye bişey okudum ve kafayı yitirmek üzereyim.
eşime geçmesi ihtimalinden ayrı koruyorum, oğluma geçme ihtimali ise hele böyle bir durum ile beni resmen durduğum yerde öldürüyor. İlk kez bugün ölsem de kurtulsa herkes benden diye düşündüm.
eşim hep anlayışlı ve sevgi doluydu hiç sorgulamadı beni sağolsun onu hep korumak için elimden geleni yaptım yıllarca ama söz konusu oğlum olunca delirmek üzereyim lütfen destek olun
eşimin de benim de elinde açık bir lezyon vs yok bir belirti yok ufak tefek soğuktan çatlaklar hariç görünür bişey yok ama ya semptomatik bulaştırma olursa ya eşime geçtiyse bu 3 gün hala uyku halindeyse ya oğluma geçerse gibi deli sorular var aklımda bir anne olarak gözüme gram uyku girmiyor sıçrayarak ve bağırarak uyanıyorum azıcık dalınca da Sad

Seni çok iyi anlıyorum.Ayni korkulari bende yaşadım.Oncelikle uzun zamandır herpesli olarak elimle herpesli yere dokundum pansuman oynama herseyi yaptım ve elimde en ufak bir herpes benzeri busey görmedim.Cevremde ağzı herpesli oynayan kişilerde gördüğüm sorduğumda onlarda bisey yoktu.Herpesin elde olması için açık yara çizik kesik olması lazım el derisi sert.Ben çevremde hiç duymadım  o yüzden çok fazla düşünüp dert edinme.

bende 2 yıldır var bu lanet virüs  ama çoğu zaman korunmadım 4 ay önce normal kızım oldu şuanda 4 aylık çok sağlık çok şükür ama ben hiç atak geçirmedim atak sadece bende ağrı ve genital bölgemde ağrı oluyor birde sinir batması çok her yerimde 15 gün önce 7 yaşında oğlum var onun dudağından uçuk çıktı benimde aklıma gitti bir hafta öldüm öldüm dirildim ama çocuk hiç ağrı sızı yoktu benden  mi bulaş oldu yoksa okuldan birinden mi bulaştı diye delirdim .Bir şeye anlam veremiyorum bunca belirti yaşıyorum ama atak yok uçuk çıkmıyor sebep nedir Allah yardım etsin hepimize kafayı yiyecem sinir batmasından sinir batması da ayrı birdert benim durumun da olan var mi hiç bir ilaç kullanmadım

(04-01-2026, Saat: 20:56)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende 2 yıldır var bu lanet virüs  ama çoğu zaman korunmadım 4 ay önce normal kızım oldu şuanda 4 aylık çok sağlık çok şükür ama ben hiç atak geçirmedim atak sadece bende ağrı ve genital bölgemde ağrı oluyor birde sinir batması çok her yerimde 15 gün önce 7 yaşında oğlum var onun dudağından uçuk çıktı benimde aklıma gitti bir hafta öldüm öldüm dirildim ama çocuk hiç ağrı sızı yoktu benden  mi bulaş oldu yoksa okuldan birinden mi bulaştı diye delirdim .Bir şeye anlam veremiyorum bunca belirti yaşıyorum ama atak yok uçuk çıkmıyor sebep nedir Allah yardım etsin hepimize kafayı yiyecem sinir batmasından sinir batması da ayrı birdert benim durumun da olan var mi hiç bir ilaç kullanmadım

Test yaptırdınız mı belki başka bir şey var? Behçet hastalığı vs ne bileyim bilemedim ki hiç atak olmaması ve belirti olması. Daha önce bir kez bile yaşamadınız mı atak?

(04-01-2026, Saat: 20:54)Herpestrk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seni çok iyi anlıyorum.Ayni korkulari bende yaşadım.Oncelikle uzun zamandır herpesli olarak elimle herpesli yere dokundum pansuman oynama herseyi yaptım ve elimde en ufak bir herpes benzeri busey görmedim.Cevremde ağzı herpesli oynayan kişilerde gördüğüm sorduğumda onlarda bisey yoktu.Herpesin elde olması için açık yara çizik kesik olması lazım el derisi sert.Ben çevremde hiç duymadım  o yüzden çok fazla düşünüp dert edinme.

Evet annemde ağzındaki uçuğu elliyor kaç kez uyardım. Çok bilmek bazen iyi değil sanırım gece kalp krizi geçirecektim. Eşimi bir şekilde anlıyorum en başından beri kendi tercihi ama oğluma bişey olsaydı herhalde kafayı yerdim. Çocuk benim yüzümden sağlık takıntılı olacak valla

(04-01-2026, Saat: 20:45)hosteslerdenuzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fazla paranoya yapmışsın, el hsv-2'nin virüs olarak sevdiği bir bölge değildir. kısmen %5 ihtimal o da hsv-2 dudakta görülebilir ama orayı da sevmez. Hsv-1 ise dudak ve göz bölgesini sever. Hsv-1'i olan insanın göz bölgesine dikkat etmesi gerekir. Alkol sonrası ise atak geçirmiş olman gayet normal, bağışıklığını baskılıyorsun alkolle beraber çünkü. Ne çocuğuna ne de eşine bulaştırmadığına %100 eminim. Herpes whitlow denen şey çok nadir görülür, çünkü parmak ve el bölgesi sürekli dezenfekte edilen bir yer.
Bu kesin mi ya? Yayın falan var mı bunla ilgili doktor terriye de sordum bugün bakalım o ne yanıt verecek 2 soru hakkım daha var cevaba göre bu soruyu da soracağım ona ??

(04-01-2026, Saat: 20:42)innominate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 13 yıldır bulaşmamış olması tesadüf değil belli ki çok tedbirli ve bilinçli birisiniz zaten. Eşinizin eline bulaşması da düşündüğünüz kadar kolay gerçekleşmez muhtemelen, şu an tek sorun panik halinde olmanız, böyle durumlarda insan sanki dünya başına yıkılmış gibi hissediyor ama aslında sadece beynimiz bir oyun oynuyor. Lütfen sakin olun gerçekten büyük bir durum yok ortada. Mutlu huzurlu kalın eşiniz ve çocuğunuzla ?
Gerçekten hep korunuruz ve en ufak belirti olsa birlikte olmam. Ki dediğim gibi kesinlikle o gün bir belirti yoktu. 4-5 günlük bir kabızlık yaşamıştım, ilişkiden 2 gün sonra laksatif ilaç ile ve fazla ıkınarak tuvalete çıkabildim. Hatta ilk çatlak herhalde diye düşündüm çok hafifdi 4-5 saat sonra acı batma yanma başladı bir baktım 3-4 tane su toplamış vezikül ?‍♀️ 13-14 yıldır ilk bu. 3-4 ayda bir çıkartırım bazen daha uzun bazen daha kısa ama böylesi hiç olmadı. 2-3 gün önceden başlar ağrı bacakta kaşıntı falan. Bu sefer gerçekten çok süpriz oldu Sad

Eline bulaş olduğunu düşünmüyorum. Malım genital bölgeye temas ediyorum erkek olarak malum arkadaş olduğunda . 1 yılı aşkın süredir herhangi birşey görmedim. Ya da dokunulduğunda el ile. Bulaş da olmadı herhangi bir kişiye. ilişkim oldu bu durum varken fakat bulaş olmadı. Sadece uçuk yokken birliktelik olmuştuk. O yüzden içiniz rahat olsun çok telaşlanmayın. Elbette oğlunuzu düşününce zor bir durum fakat kafanızın da rahat olması önemli.

(05-01-2026, Saat: 05:46)Nedenolmasın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline bulaş olduğunu düşünmüyorum. Malım genital bölgeye temas ediyorum erkek olarak malum arkadaş olduğunda . 1 yılı aşkın süredir herhangi birşey görmedim. Ya da dokunulduğunda el ile. Bulaş da olmadı herhangi bir kişiye. ilişkim oldu bu durum varken fakat bulaş olmadı. Sadece uçuk yokken birliktelik olmuştuk. O yüzden içiniz rahat olsun çok telaşlanmayın. Elbette oğlunuzu düşününce zor bir durum fakat kafanızın da rahat olması önemli.

Eline bulaş olmasa bile 2 gün sonra lezyon çıkması normal bulaş riskini ne kadar artırır? 13 yıl koruyabilmişken bir anlık hatayla eşime geçsin de istemem hiç

(04-01-2026, Saat: 22:58)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Test yaptırdınız mı belki başka bir şey var? Behçet hastalığı vs ne bileyim bilemedim ki hiç atak olmaması ve belirti olması. Daha önce bir kez bile yaşamadınız mı atak?

Evet annemde ağzındaki uçuğu elliyor kaç kez uyardım. Çok bilmek bazen iyi değil sanırım gece kalp krizi geçirecektim. Eşimi bir şekilde anlıyorum en başından beri kendi tercihi ama oğluma bişey olsaydı herhalde kafayı yerdim. Çocuk benim yüzümden sağlık takıntılı olacak valla

Bu kesin mi ya? Yayın falan var mı bunla ilgili doktor terriye de sordum bugün bakalım o ne yanıt verecek 2 soru hakkım daha var cevaba göre bu soruyu da soracağım ona ??

Gerçekten hep korunuruz ve en ufak belirti olsa birlikte olmam. Ki dediğim gibi kesinlikle o gün bir belirti yoktu. 4-5 günlük bir kabızlık yaşamıştım, ilişkiden 2 gün sonra laksatif ilaç ile ve fazla ıkınarak tuvalete çıkabildim. Hatta ilk çatlak herhalde diye düşündüm çok hafifdi 4-5 saat sonra acı batma yanma başladı bir baktım 3-4 tane su toplamış vezikül ?‍♀️ 13-14 yıldır ilk bu. 3-4 ayda bir çıkartırım bazen daha uzun bazen daha kısa ama böylesi hiç olmadı. 2-3 gün önceden başlar ağrı bacakta kaşıntı falan. Bu sefer gerçekten çok süpriz oldu Sad
Bence zaten bir şey olduysa şu ana karar belirti de gösterirdi diye düşünüyorum, rahat olun. Normalde peki kondom vs kullanıyor muydunuz bu süreçte?

(04-01-2026, Saat: 22:58)notgood! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Test yaptırdınız mı belki başka bir şey var? Behçet hastalığı vs ne bileyim bilemedim ki hiç atak olmaması ve belirti olması. Daha önce bir kez bile yaşamadınız mı atak?

Bence zaten bir şey olduysa şu ana karar belirti de gösterirdi diye düşünüyorum, rahat olun. Normalde peki kondom vs kullanıyor muydunuz bu süreçte?

Panik olmanı gerektirecek hiçbir durum yok. bu şekilde bulaş olması imkansız gibi bir şey. Elden falan bulaş ihtimali yok. Rahat olun biraz akışına bırakın.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi