04-01-2026, Saat: 03:01
14 yıldır var ben de. Eşimle de 13 yıldır beraberiz en başından beri bilmekte kendisi bugüne kadar hep dikkat ettim, ya ilaç aldım ya kondom hep dikkat ettim. Bir oğlumuz var sezaryenle dünyaya geldi şükür sağlıklı. Gelelim neden panik oldum
Eşimle yılbaşı gecesi biraz alkol aldık. Alkolün etkisiyle de korunmadan beraber olduk, tabii beraberlik sırasında eşimin eli de özel bölgeme geldi bir kaç kez
hemen sonrasında ellerini yıkayıp banyo yaptık fakat aksilik ya 3 gün sonra bu sabah kabızlık sonucu biraz ıkınmamdan kaynaklı anal bölgemde kızarıklık oldu. Akşama doğru ise su topladı uçuğa döndü olay. O birlikteliği yaşarken hiç ama hiç belirtim yoktu hatta ben çatlak basur falan sandım bugün sabah acı artınca şüphelendim.
eşimin eline geçtiyse diye çok ama çok korkuyorum panik atak geçiriyorum ve uyuyamıyorum çünkü eşim de ben de oğlumuzun temizliğini yapıyorz daha ufak malum wc sonrası özel bölgesini yıkıyoruz.
eşimin elinde bir lezyon acı akttif bir şey yok ama herpes whitlow diye bişey okudum ve kafayı yitirmek üzereyim.
eşime geçmesi ihtimalinden ayrı koruyorum, oğluma geçme ihtimali ise hele böyle bir durum ile beni resmen durduğum yerde öldürüyor. İlk kez bugün ölsem de kurtulsa herkes benden diye düşündüm.
eşim hep anlayışlı ve sevgi doluydu hiç sorgulamadı beni sağolsun onu hep korumak için elimden geleni yaptım yıllarca ama söz konusu oğlum olunca delirmek üzereyim lütfen destek olun
eşimin de benim de elinde açık bir lezyon vs yok bir belirti yok ufak tefek soğuktan çatlaklar hariç görünür bişey yok ama ya semptomatik bulaştırma olursa ya eşime geçtiyse bu 3 gün hala uyku halindeyse ya oğluma geçerse gibi deli sorular var aklımda bir anne olarak gözüme gram uyku girmiyor sıçrayarak ve bağırarak uyanıyorum azıcık dalınca da
Eşimle yılbaşı gecesi biraz alkol aldık. Alkolün etkisiyle de korunmadan beraber olduk, tabii beraberlik sırasında eşimin eli de özel bölgeme geldi bir kaç kez
hemen sonrasında ellerini yıkayıp banyo yaptık fakat aksilik ya 3 gün sonra bu sabah kabızlık sonucu biraz ıkınmamdan kaynaklı anal bölgemde kızarıklık oldu. Akşama doğru ise su topladı uçuğa döndü olay. O birlikteliği yaşarken hiç ama hiç belirtim yoktu hatta ben çatlak basur falan sandım bugün sabah acı artınca şüphelendim. eşimin eline geçtiyse diye çok ama çok korkuyorum panik atak geçiriyorum ve uyuyamıyorum çünkü eşim de ben de oğlumuzun temizliğini yapıyorz daha ufak malum wc sonrası özel bölgesini yıkıyoruz.
eşimin elinde bir lezyon acı akttif bir şey yok ama herpes whitlow diye bişey okudum ve kafayı yitirmek üzereyim.
eşime geçmesi ihtimalinden ayrı koruyorum, oğluma geçme ihtimali ise hele böyle bir durum ile beni resmen durduğum yerde öldürüyor. İlk kez bugün ölsem de kurtulsa herkes benden diye düşündüm.
eşim hep anlayışlı ve sevgi doluydu hiç sorgulamadı beni sağolsun onu hep korumak için elimden geleni yaptım yıllarca ama söz konusu oğlum olunca delirmek üzereyim lütfen destek olun
eşimin de benim de elinde açık bir lezyon vs yok bir belirti yok ufak tefek soğuktan çatlaklar hariç görünür bişey yok ama ya semptomatik bulaştırma olursa ya eşime geçtiyse bu 3 gün hala uyku halindeyse ya oğluma geçerse gibi deli sorular var aklımda bir anne olarak gözüme gram uyku girmiyor sıçrayarak ve bağırarak uyanıyorum azıcık dalınca da