14 yıldır var bende. Eşimle de 13 yıldır beraberiz, en başından beri bilmekte. Kendisi bugüne kadar hep dikkat ettim, ya ilaç aldım ya kondom, hep dikkat ettim. Bir oğlumuz var sezaryenle dünyaya geldi, şükür sağlıklı. Gelelim neden panik oldum. Eşimle yılbaşı gecesi biraz alkol aldık. Alkolün etkisiyle de korunmadan beraber olduk, tabii beraberlik sırasında eşimin eli de özel bölgeme geldi birkaç kez. Hemen sonrasında ellerini yıkayıp banyo yaptık fakat aksilik ya, 3 gün sonra bu sabah kabızlık sonucu biraz ıkınmamdan kaynaklı anal bölgemde kızarıklık oldu. Akşama doğru ise su topladı, uçuğa döndü olay. O birlikteliği yaşarken hiç ama hiç belirtim yoktu hatta ben çatlak basur falan sandım. Bugün sabah acı artınca şüphelendim. Eşimin eline geçtiyse diye çok ama çok korkuyorum, panik atak geçiriyorum.
Konuyu Oyla:
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Uçuk Atak Sayısı Zamanla Azalıyor mu? Kişisel Deneyimler | 43 | 10,150 |
29-07-2025, Saat: 09:30 Son Yorum: Aysell |
||
| Evli Çiftlerde Herpes Deneyimleri: Eşe Bulaşma ve Cinsel Yaşam | 30 | 20,078 |
06-01-2025, Saat: 01:29 Son Yorum: pearlyy |
||
|
|
Oral Birliktelik Sonrası Anüs Çevresinde Kızarıklık ve İdrarda Yanma: HPV mi, HS | 1 | 1,281 |
09-06-2024, Saat: 00:54 Son Yorum: ...mda... |
|
| Herpes (Uçuk) Teşhisi Sonrası Aileye Bulaştırma Korkusu ve Alınacak Önlemler | 7 | 3,354 |
16-05-2024, Saat: 17:38 Son Yorum: ayt06 |
||
| Herpes Sonrası Peniste İz Kalır mı? Tecrübelerinizi Paylaşın | 0 | 1,302 |
13-03-2023, Saat: 17:07 Son Yorum: Faruk38 |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

hemen sonrasında ellerini yıkayıp banyo yaptık fakat aksilik ya 3 gün sonra bu sabah kabızlık sonucu biraz ıkınmamdan kaynaklı anal bölgemde kızarıklık oldu. Akşama doğru ise su topladı uçuğa döndü olay. O birlikteliği yaşarken hiç ama hiç belirtim yoktu hatta ben çatlak basur falan sandım bugün sabah acı artınca şüphelendim.